Mere glæde og mindre overspisning SMS-service

SMS

 • Kommer du ofte til at overspise?
 • Har du et svært forhold til mad?
 • Er du ofte meget hård mod dig selv?
 • Har du svært ved at lytte til din krop?
 • Kunne du tænke dig daglig støtte og input til at få et balanceret forhold til mad, din krop og dig selv?

Med denne SMS-service vil du modtage 1 SMS om dagen med konkrete tips, motiverende input og kærlige reminders, som kan hjælpe dig til at få et mere kærligt og balanceret forhold til mad, din krop og dig selv.

SMS-servicen er især for dig, der:

 • Kunne tænke dig at reducere din overspisning, men mangler konkrete redskaber i hverdagen.
 • Gerne vil lære at elske og acceptere dig selv mere, men har svært ved at gøre det på egen hånd.
 • Drømmer om at få mere nydelse ind i din hverdag, men har svært ved at huske at prioritere det.
 • Er meget i dit hovede, og kunne tænke dig konkrete råd til at være mere i nuet og mærke din krop.
 • Er motiveret for at få et bedre forhold til dig selv, din krop og din mad, men har svært ved at fastholde fokus og kærlig nysgerrighed i hverdagen.

SMS’erne kan f.eks. indeholde:

 • En kærlig morgenbesked som opfordrer dig til at starte dagen med at give dig selv et kram
 • En reminder lige inden frokost, som minder dig om lige at trække vejret dybt, inden du spiser
 • Konkrete tips og viden som kan hjælpe dig til at undgå overspisning den pågældende dag
 • En aftenbesked som minder dig om at fokusere på de ting, du er taknemmelig for
 • En søndagsbesked som minder dig om at tilgive dig selv, hvis du har overspist
 • En opfordring til at huske at give dig selv nydelse
 • En påmindelse om at stoppe op, være i nuet og mærke din krop
 • En simpel reminder om, at du er god nok, som du er

Sådan fungerer det, når du tilmelder dig

Når du tilmelder dig ‘Mere glæde og mindre overspisning SMS-service’, vil du automatisk modtage en e-mail med bekræftelse og faktura for dit køb samt en velkomst e-mail med lidt tips til, hvad du kan gøre for at få mest muligt ud af SMS-servicen.

Efterfølgende vil du enten den samme dag eller dagen efter (afhængig af hvilken tid på dagen du bestiller servicen) begynde at modtage dine motiverende SMS’er.

Pris og bindingstid

Prisen for SMS-servicen er 59 kr./måneden, og der er INGEN bindingstid.

Det vil sige, at servicen automatisk fornyes hver måned, men du kan til enhver tid annullere fornyelsen, hvis du ikke længere ønsker at modtage SMS-servicen. Når du tilmelder dig, får du nøje beskrivelser omkring, hvordan du let og enkelt kan afmelde den automatiske fornyelse.

Hvis du skulle have nogen som helst problemer med at annullere fornyelsen, så sender du mig bare en hurtig e-mail på kontakt@jetteuhre.dk – så annullerer jeg det for dig med det samme.

Lyder det som noget, du kunne tænke dig at prøve?

Ja tak. Tilmeld mig nu!

Hvorfor en SMS-service?

Kender du det, at du gerne vil ændre på nogle vaner, og du ved måske udemærket, hvad der skal til, men du glemmer bare at gøre det alligevel?

En af de største forhindringer for at kunne ændre gamle vaner og indgroede tankemønstre er faktisk ofte, at vi glemmer at være bevidste om det. Måske har vi fokus på at ændre os i et stykke tid, men så snart autopiloten slår til, og bevidstheden slår fra, så ryger vi tilbage i de samme gamle vaner.

Netop derfor har jeg skabt denne SMS-service til dig, som kunne tænke dig at give slip på din overspisning og få et mere kærligt forhold til dig selv og din krop, men behøver en kærlig reminder i hverdagen.

Nye vaner handler om at træffe nye valg, og det er kun i nuet, du har mulighed for at træffe et nyt valg. Derfor vil SMS-servicen især også hjælpe dig til at stoppe op i de små øjeblikke i din hverdag og skabe en mere nysgerrig og kærlig bevidsthed omkring dine tanker, følelser og handlinger.

Det siger andre om SMS-servicen:

“Jettes sms’er motiverer mig til at bevare fokus på at have en kærlig og anerkendende tilgang til mit liv og de udfordringer, som jeg har i forhold til min overspisning. De støtter mig i mit arbejde med at lære at elske mig selv. Det er den perfekte løsning for alle som ønsker at arbejde med deres selvværd og opnå et mere afslappet forhold til mad.” – Eva Raguse

“At modtage Jettes sms’er har holdt mig motiveret, så på dage hvor det hele var lidt svært, så kommer der altid lige en SMS på det mest perfekte tidspunkt, så jeg f.eks. lige akkurat ikke gik slik-amok. De har givet mig stof til eftertanke, og de får én til lige at stoppe op og tænke en ekstra gang over hvilke valg, man nogle gange tager helt automatisk i hverdagen. For mig har de været med til at bryde en usund og “automatiseret” tankegang. De har mindet mig om og givet mig følelsen af, at der er nogen, der tænker på mig, og vil mig det godt. I en travl hverdag, er det Jettes sms’er, der har holdt mig på sporet i forhold til min nye kærlige livsstil.” – Sandra Kruse Rasmussen

“Sms’erne fra Jette er altid relevante. De er for mig lidt som at få en lille gave hver dag, som man ikke havde regnet med at få. For de er hver dag nye aspekter af det at forstå sig selv, være åben, tilgivende og nærværende. Nogle rammer selvfølgelig mere end andre, men jeg forsøger altid at tage dem med mig, trække vejret et par gange mens jeg læser dem, og sørger for at de følger mig resten af dagen. Nogle gange kan jeg også finde dem frem og læse dem igen. Det er virkelig blevet en dejlig del af min hverdag!”
– Kristine Appel

Jeg har haft glæde af Jettes SMS’er hver dag. Nogle gange får de smilet frem, og andre gange giver de en aha-oplevelse eller en kærlig påmindelse om, at jeg rent faktisk er god nok, og at jeg skal huske at sætte pris på mig selv. De dage, hvor tankerne er lidt mørkere end andre, der bliver man glad i låget af sådan en besked, og det kan være nok til at få de dumme tanker væk igen.” – Pia Slott Nielsen

“Tusind tak for din sms-service Jette. Den er jo fantastisk! Den har hjulpet mig igennem den sværeste måned på året, nemlig december måned med alle dens jule og nytårs-fristelser. Det har været så dejligt og utroligt inspirerende hver gang, der løb en ny sms ind fra dig. Det gør, at man holder modet oppe, og samtidig bliver din vinkel på vægt og spisning langsomt integreret i ens eget system. Det er sååå fantastisk og dejligt befriende at begynde og holde af sig selv i stedet for at hade sig selv på grund af sit forhold til mad. Samtidig er du ekstremt god til at ramme de tidspunkter, hvor man har aller mest brug for dine ord. Tusind, tusind tak Jette! Jeg kan varmt anbefale dit produkt.”
– Vibeke Leane Sommer

“Kære Jette. Jeg vil bare lige sige, at jeg elsker dine små sms’er. Det er så dejligt og så rigtigt. Det er enormt relevant og brugbart alt det, du skriver. Og jeg ville ønske, at din tankegang for alvor vandt over ‘slankeindustrien’, som ødelægger vores forhold til vores kroppe. 1000 tak og god dag til dig.” – Anonym kunde.

Vil du også have kærlige tips til mere glæde og mindre overspisning direkte på SMS?

Ja tak. Tilmeld mig nu!

*Når du køber din første måneds SMS-service, vil du automatisk modtage en velkomst e-mail med info om, hvordan du får mest udbytte af servicen, samt hvordan du let og enkelt afmelder dig igen, hvis du ikke længere ønsker at fortsætte dit abonnement.

Har du spørgsmål omkring denne service, er du meget velkommen til at kontakte mig her.