Personlig coaching

_OVA4890

Jeg tilbyder personlige coachingforløb til dig, der døjer med overspisning, trøstespisning, slankekursmentalitet eller et negativt kropsbillede.

Coachingen kan enten foregå via telefon eller hjemme hos mig (på en gård i Sverige lidt udenfor Malmö).

Personlig coaching er for dig, der synes om den mere personlige kontakt, og som har lyst til at være i mere tæt forbindelse med mig.

På vores coaching sessioner stiller jeg dig først og fremmest en masse nysgerrige og undersøgende spørgsmål, så vi sammen kan få skabt mere klarhed omkring de underliggende årsager til dine udfordringer med mad og vægt. Derudover får du altid nogle konkrete lektier for mellem hver session, som vi følger op på løbende (via SMS-kontakt mellem sessionerne) og evaluerer på den efterfølgende session.

Når jeg coacher dig, bruger jeg ikke mindst den viden og de konkrete redskaber, jeg har lært gennem mange års uddannelse inden for spisepsykologi, Mindful Spisning, Ernæring & Sundhed, coaching og mindfulness, men jeg bruger i høj grad også min intuition og mavefornemmelse, og jeg forsøger altid at se på din situation i et meget bredt og holistisk perspektiv.

En af de filosofier, jeg tror aller mest på, når det gælder ubalancer med mad, er:

Vores forhold til mad er ofte en direkte afspejling af vores forhold til os selv og livet”

Derfor vil du også opleve, at coachingsessionerne ikke bare vil handle om mad, krop og vægt, men jeg vil også coache dig på andre områder af dit liv. Det er min erfaring, at når man arbejder med sit forhold til mad på denne holistiske måde, så giver det også mere meningsfulde og holdbare resultater.

Skulle du have behov for specifik kostvejledning eller vejledning omkring fordøjelsesproblemer, træthed etc., så kan vi også sagtens skræddersy sessionerne ud fra det.

Afklarende session

Du kan booke en afklarende session med mig for 1000 kr, hvis du gerne vil have hjælp til at få afklaret, hvad dine udfordringer især handler om, og hvordan et eventuelt forløb med mig kunne se ud. En afklarende session varer omkring 1,5 time (afhængig af hvad der dukker op i sessionen, og hvad dine behov er). I slutningen af sessionen vil jeg lave en kort opsummering og give dig et par konkrete fokuspunkter eller opgaver med, som du kan bruge fremadrettet. Jeg vil desuden sende opsummering og opgaver til dig på e-mail efter sessionen. Den afklarende session er ikke forpligtende på nogen måde, og du behøver ikke købe et forløb med mig efterfølgende – det er helt op til dig :-)

Book en afklarende session her.

Coachingforløb

Coachingforløb tilbydes i forskellige pakkeløsninger, som passer til ethvert behov og budget. Jo flere sessioner du køber på én gang, desto billigere bliver hver session.

3 sessioner
3 x 60 minutters session via telefon/Skype.
2700 Kr
5 sessioner
5 x 60 minutters session via telefon/Skype
4000 Kr
7 sessioner
7 x 60 minutters session via telefon/Skype.
5250 Kr
9 sessioner
9 x 60 minutters session via telefon/Skype.
6300 Kr
Pricing Table plugin

*Alle sessioner foregår som udgangspunkt via telefon eller Skype (læs om fordelene ved telefoncoaching her).
* På vores første samtale lægger vi sammen en plan for, hvordan og over hvor lang tid, dine sessioner skal fordeles.

Sådan foregår det

Når du bestiller én eller flere coachingsessioner, vil du blive bedt om at svare på nogle spørgsmål omkring, hvad dit mål med sessionerne er, og hvornår du kunne tænke dig at afholde din første session. Når jeg har modtaget din bestilling, kontakter jeg dig hurtigst muligt, så vi sammen kan blive enige om en tid. Har du bestilt mere end én session, skræddersyr vi sessionerne løbende efter dine behov.

Betingelser

 • Alle priser er inkl. moms.
 • Der tilbydes ingen tilbagebetaling på allerede købte coachingsessioner.
 • Afbud skal helst ske senest 2 timer inden den aftalte tid.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig 

De kærligste hilsner,

signatur

VIP-dag med mig:

Som noget nyt tilbyder jeg nu muligheden for at booke en VIP-dag med mig hjemme på min gård lidt uden for Malmö. VIP-dagen foregår en hel hverdag fra kl. 9-16 og indebærer:

 • Walking coaching: Vi går en tur i naturen mens jeg coacher dig.
 • Guidet meditation: Jeg guider dig i mindfulness meditation for at hjælpe dig ned i din krop, så vi kan få mere ud af dagen.
 • Guidet Mindful Spisning: Vi spiser et frokost sammen, som jeg enten har lavet eller bestilt til dagen (jeg vil høre om dine præferencer inden dagen), og hvor jeg guider dig til, hvordan du kan få en nærværende oplevelse af din mad. Vi taler om oplevelsen efterfølgende samt om, hvordan du bedst kan integrere mindful spisning i din individuelle hverdag.
 • Intuitiv coaching: Gennem morgenen og formiddagen har jeg fået en fornemmelse af, hvad dine udfordringer især er, og derfor vil jeg om eftermiddagen bruger min intuition og mavefornemmelse til at bestemme, hvad vi skal fokusere på. Dette kan f.eks. være mere coaching, mere mindful spisning (med eftermiddagskaffen), mere meditation, guidede kropsøvelser, kostvejledning mm.
 • Tilsendelse af mindebog: Senest et par dage efter vores VIP-dag vil jeg sende dig et samlet skriv omkring, hvad vi fokuserede på på dagen, og hvilke opgaver vi arbejdede med. Dette vil eventuelt inkludere billeder fra dagen (hvis vi tog nogle) og en konkret opsummering omkring, hvad du kan fokusere på fremadrettet. Efter 2 uger vil jeg gennem e-mail følge op på, hvordan det går med dig. Hvis du ønsker at fortsætte med nogle coachingsamtaler efterfølgende, vil du også få en rigtig godt rabatpris på dette.

Prisen for en VIP-dag er 5000,- og inkluderer også snacks, frokost og eventuel transport til og fra toget (jeg kan hente dig på Hyllie station, hvis du ikke selv har mulighed for at køre bil).

Fordelene med en VIP-dag:

 • Vi lærer hinanden rigtig godt at kende, så vi kan få smidt paraderne og komme ind til kernen af dine udfordringer.
 • Jeg kan bedre guide dig helt konkret og fysisk, og jeg får en bedre helhedsfornemmelse af dig og dine udfordringer/behov ved at være sammen med dig og mærke dig gennem en hel dag – sammenlignet med enkeltstående coachingsessioner.
 • Du bliver “tvunget” til at give slip på gamle mønstre og hele dig selv meget hurtigere, fordi dagen er så intensiv. Du kan ikke bare gå tilbage i din komfortzone efter en time (som tit sker ved almindelig coaching).
 • Du kommer væk fra din egen hverdag. Dette kan nogle gange være meget gavnligt for at vi kan slippe gamle mønstre og overbevisninger.

Du kan booke en VIP-dag her – jeg glæder mig til at lære dig at kende kære