Personlig coaching

_OVA4890

Jeg tilbyder personlig coaching til dig, der døjer med overspisning, trøstespisning, vægtproblemer, drænende slankekursmentalitet eller et negativt kropsbillede.

Gennem personlig coaching støtter jeg dig især i at give slip på din overspisning og/eller få et mere balanceret og befriende forhold til mad, din krop og dig selv.

Som din coach stiller jeg dig først og fremmest en masse nysgerrige og undersøgende spørgsmål, så vi sammen kan få skabt mere klarhed omkring de underliggende årsager til dine udfordringer med mad og vægt.

Når jeg coacher dig, bruger jeg ikke mindst den viden og de konkrete redskaber, jeg har lært gennem mange års uddannelse inden for spisepsykologi, Mindful Spisning, Ernæring & Sundhed, coaching og mindfulness, men jeg bruger i høj grad også min intuition og mavefornemmelse, og jeg forsøger altid at se på din situation i et meget bredt og holistisk perspektiv.

En af de filosofier, jeg tror aller mest på, når det gælder ubalancer med mad, er:

Vores forhold til mad er ofte en direkte afspejling af vores forhold til os selv og livet”

Derfor vil du også opleve, at coachingsessionerne ikke bare vil handle om mad, krop og vægt, men jeg vil også coache dig på andre områder af dit liv. Det er min erfaring, at når man arbejder med sit forhold til mad på denne holistiske måde, så giver det også mere meningsfulde og holdbare resultater.

Skulle du have behov for specifik kostvejledning eller vejledning omkring fordøjelsesproblemer, træthed etc., så kan vi også sagtens skræddersy sessionerne ud fra det.

Enkelt session

Du kan booke en enkelt session med mig for 1000 kr. En enkelt session varer mellem 1-1,5 time, afhængig af hvad der dukker op i sessionen, og hvad dine behov er. Jeg forsøger altid at fornemme intuitivt, hvad hvert individ har behov for fra mig, og derfor følger jeg aldrig nogen specifik protokol. I slutningen af sessionen vil jeg dog altid lave en slags opsummering og give dig et par konkrete fokuspunkter eller opgaver med, som du kan bruge fremadrettet.

Book en enkelt session her.

Coachingpakker

Coachingen tilbydes i forskellige pakkeløsninger, som passer til ethvert behov og budget. Jo flere sessioner du køber på én gang, desto billigere bliver hver session.

3 sessioner
3 x 60 minutters session via telefon/Skype.
2700 Kr
5 sessioner
5 x 60 minutters session via telefon/Skype
4000 Kr
7 sessioner
7 x 60 minutters session via telefon/Skype.
5250 Kr
9 sessioner
9 x 60 minutters session via telefon/Skype.
6300 Kr
Pricing Table plugin

*Alle sessioner foregår som udgangspunkt via telefon eller Skype (læs om fordelene ved telefoncoaching her).

Sådan foregår det

Når du bestiller én eller flere coachingsessioner, vil du blive bedt om at svare på nogle spørgsmål omkring, hvad dit mål med sessionerne er, og hvornår du kunne tænke dig at afholde din første session. Når jeg har modtaget din bestilling, kontakter jeg dig hurtigst muligt, så vi sammen kan blive enige om en tid. Har du bestilt mere end én session, skræddersyr vi sessionerne løbende efter dine behov.

Betingelser

  • Alle priser er inkl. moms.
  • Der tilbydes ingen tilbagebetaling på allerede købte coachingsessioner.
  • Afbud skal helst ske senest 2 timer inden den aftalte tid.

 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig 

De kærligste hilsner,

signatur