Personlig coaching

_OVA4890

Jeg tilbyder personlig coaching til dig, der døjer med overspisning, trøstespisning, vægtproblemer, drænende slankekursmentalitet eller et negativt kropsbillede.

Gennem personlig coaching støtter jeg dig især i at give slip på din overspisning og/eller få et mere balanceret og befriende forhold til mad, din krop og dig selv.

Som din coach stiller jeg dig først og fremmest en masse nysgerrige og undersøgende spørgsmål, så vi sammen kan få skabt mere klarhed omkring de underliggende årsager til dine udfordringer med mad og vægt.

Når jeg coacher dig, bruger jeg ikke mindst den viden og de konkrete redskaber, jeg har lært gennem mange års uddannelse inden for spisepsykologi, Mindful Spisning, Ernæring & Sundhed, coaching og mindfulness, men jeg bruger i høj grad også min intuition og mavefornemmelse, og jeg forsøger altid at se på din situation i et meget bredt og holistisk perspektiv.

En af de filosofier, jeg tror aller mest på, når det gælder ubalancer med mad, er:

Vores forhold til mad er ofte en direkte afspejling af vores forhold til os selv og livet”

Derfor vil du også opleve, at coachingsessionerne ikke bare vil handle om mad, krop og vægt, men jeg vil også coache dig på andre områder af dit liv. Det er min erfaring, at når man arbejder med sit forhold til mad på denne holistiske måde, så giver det også mere meningsfulde og holdbare resultater.

Skulle du have behov for specifik kostvejledning eller vejledning omkring fordøjelsesproblemer, træthed etc., så kan vi også sagtens skræddersy sessionerne ud fra det.

Indledende 90-minutters strategisession

Hvis du aldrig har haft en session med mig før, og er i tvivl om, om jeg er den rette coach for dig, tilbyder jeg en indledende 90-minutters afklarende strategisession for bare 600 kr. På strategisessionen lytter jeg til din situation og de udfordringer, du oplever, og derudfra hjælper jeg dig til at få afklaring omkring, hvad de underliggende årsager til dine vægt- og spiseudfordringer er, samt hvilke områder, strategier og redskaber, jeg vurderer, at du har behov for at arbejde med fremadrettet for at balancere dit forhold til mad.

Vurderer du efter sessionen, at du har lyst til at fortsætte med flere samtaler, kan du altid bestille en coachingpakke efterfølgende.

Du kan bestille en indledende 90-minutters strategi session lige her.

Coachingpakker

Coachingen tilbydes i forskellige pakkeløsninger, som passer til ethvert behov og budget. Jo flere sessioner du køber på én gang, desto billigere bliver hver session.

3 sessioner
3 x 60 minutters session via telefon/Skype.
2250 Kr
5 sessioner
5 x 60 minutters session via telefon/Skype
3500 Kr
7 sessioner
7 x 60 minutters session via telefon/Skype.
4550 Kr
9 sessioner
9 x 60 minutters session via telefon/Skype.
5400 Kr
Pricing Table plugin

*Alle sessioner foregår som udgangspunkt via telefon eller Skype (læs om fordelene ved telefoncoaching her).

Sådan foregår det

Når du bestiller én eller flere coachingsessioner, vil du blive bedt om at svare på nogle spørgsmål omkring, hvad dit mål med sessionerne er, og hvornår du kunne tænke dig at afholde din første session. Når jeg har modtaget din bestilling, kontakter jeg dig hurtigst muligt, så vi sammen kan blive enige om en tid. Har du bestilt mere end én session, skræddersyr vi sessionerne løbende efter dine behov.

Betingelser

  • Alle priser er inkl. moms.
  • Der tilbydes ingen tilbagebetaling på allerede købte coachingsessioner.
  • Afbud skal helst ske senest 2 timer inden den aftalte tid.

 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig 

De kærligste hilsner,

signatur