Om

JEG STØTTER DIG I AT SLIPPE DIN OVERSPISNING OG BALANCERE DIT FORHOLD TIL MAD OG DIN KROP – på den meningsfulde måde.

Jette Uhre
Jeg har nemlig selv været der, hvor hver dag var en kamp mod maden og vægten…

I mange år pendlede jeg mellem en meget restriktiv kost den ene dag, til hovedløs overspisning den næste dag, som regel efterfulgt af dårlig samvittighed, endnu flere restriktioner og endnu mere overspisning (jeg er sikker på, at du ved, hvad jeg taler om).

Mit liv var fuldstændig centreret omkring mad (især omkring hvordan jeg kunne få mere kontrol over mad), men alligevel følte jeg mig konstant ude af kontrol over min spisning.

Det var som om, at jeg altid ventede på, at mit liv rigtigt skulle begynde, når jeg liiige havde tabt mig lidt mere, og jeg nægtede at elske mig selv, før min krop og spisning var helt perfekt.

 


Efter flere år på den måde, blev jeg ramt af en depression.
Først da jeg havde nået bunden, begyndte det at gå op for mig…

  • at dét at være slank aldrig er garanti for mere lykke
  • at flere bekymringer omkring mad bestemt ikke giver mindre lyst til mad
  • at jo mere vi forsøger at få kontrol over maden, desto mere får maden kontrol over os
  • at udfordringer med mad og vægt aldrig bare handler om dårlig viljestyrke eller selvdisciplin

At slippe min selvbebrejdelse omkring mine udfordringer med mad, og i stedet begynde at få en grundlæggende og kærlig forståelse for, hvordan vi mennesker faktisk fungerer, var mit første skridt ud af den negative spiral af overspisning og slankekure.

Da jeg endelig stoppede med at være så besat af mad og vægt, og i stedet begyndte at lytte nysgerrigt til de underliggende budskaber, mine udfordringer med mad forsøgte at fortælle mig, begyndte mit forhold til mad lige så stille at balancere sig selv.”

Jette UhreI dag spiser jeg alt, hvad jeg har lyst til (og nej… det er ikke junk-food hele tiden). Når jeg spiser, nyder jeg det 100%, og jeg tænker sjældent på mad igen, før jeg føler mig fysisk sulten.

Min krops vægt er nu et naturligt resultat af, at jeg lytter til dens behov og fokuserer på at have det så godt som muligt i den hver dag, frem for at lade jagten på et overfladisk kropsideal styre mit liv.

Når jeg en sjælden gang stadig får trang til overspisning, bruger jeg trangen som en kærlig guide, der fortæller mig noget om, hvad jeg har behov for i mit liv… frem for at se det som en fjende, der skal bekæmpes.

Al den tid og energi, jeg plejede at bruge på at bekymre mig om mad og vægt, bruger jeg nu på at gøre ting, som jeg virkelig brænder for, og som giver mit liv mening… og jeg kan ærlig talt ikke beskrive, hvilken frihed det er!


Derfor er jeg i dag dybt passioneret for at hjælpe andre med at skabe et balanceret forhold til mad og deres krop på en måde, der føles naturligt og befriende, og som samtidig tillader dem at bruge tid på mere meningsfulde ting end at være besat af mad-tanker de fleste af døgnets timer.

Så hvis du bare søger en, der fortæller dig præcis hvad og hvor meget, du “burde” spise…

… så kan jeg lige så godt være ærlig at sige, at så er du ikke kommet til det rette sted.

Sandheden er, at hvad vi spiser kun er halvdelen af løsningen på vores udfordringer med mad og vægt (og den halvdel er jeg ret sikker på, at du for længst har udpint for viden). Den anden halvdel handler om, hvordan og hvorfor vi spiser, hvad vi tænker og føler, hvordan vi har det indeni, og hvilke mentale overbevisninger vi har omkring mad, os selv og verden omkring os.

Hvis du synes, at det lyder skørt, så er det helt okay. Måske er du bare ikke der på din rejse endnu. Måske er du nødt til at hoppe på et par slankekure mere, før du virkelig indser, at du er nødt til at dykke lidt dybere.

Uanset hvad, så lov mig bare en ting; hvis du lukker øjnene lige nu og lægger hånden på din mave… og hvis din intuition giver dig det mindste lille hint om, at jeg har fat i den lange ende – så gør dig selv den tjeneste at lytte til det.

Hvis den måde, du i mange år har forsøgt at løse dine udfordringer med mad og vægt på, ikke har givet dig permanente resultater, (og hvis det i virkeligheden bare har gjort dit forhold til mad meget værre)… hvorfor så ikke prøve noget nyt?”

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du f.eks. skrive dig op til at modtage min gratis kickstart guide 13 skridt til mere glæde og mindre overspisning.

Når du modtager guiden, bliver du samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev, hvor du hver måned får masser af kærlig inspiration til at ændre dit perspektiv omkring mad, din krop og dig selv (bare rolig… du kan til enhver tid afmelde dig igen):

Modtag GRATIS e-guide:

.

Jeg glæder mig til at inspirere dig 

De kærligste hilsner,
Jette Uhre

 

 


UDTALELSER:

This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

Jette har været en kæmpe støtte for mig. Hvor ville jeg dog ønske, at resten af Danmarks kvindelige befolkning fik lov til at få den samme indsigt på mad, spisning og et kærligt forhold til én selv, som Jette har givet mig. Tak Jette, det har været en gave. - Amalie
Jette har med sin indsigt og ærlighed igen og igen ramt plet ind i min situation. Hendes viden og vinkler har gjort en kæmpe forskel for mig, og jeg går ofte tilbage til hendes ord og tager dem med mig." - Luisa
Jeg henviser altid mennesker, der døjer med overspisning og vægtproblemer, til Jette. Hun ved virkelig, hvad hun taler om, og hun er så kærlig og dygtig til at videregive sin visdom." - Doro Knudsen, Body-sds terapeut (doroknudsen.dk).
Jette er med sin rolige og nærværende natur en god ambassadør for den menneskelige tilgang til sundhed, der i disse år spreder sig i erkendelse af, at den gamle, barske tilgang virker særdeles dårligt for de fleste.” Per Brændgaard, cand.scient. i human ernæring.
Med din coaching har jeg fået den start, der skulle til for, at jeg nu kan være meget bedre ved mig selv. Jeg vejer mig stort set aldrig, og jeg føler mig bare så meget bedre tilpas i min krop. Du fortjener et kæmpe skulderklap Jette.” - Anonym klient
Jette er specialiseret på alle måder ifht. overspisning og alle dens “stemmer”. Det er tydeligt, at det er Jettes niche, og hun er mega skarp på det på alle måder!" - Anonym klient
Du er bare et super dejligt og dygtigt menneske Jette, og tak for de mange timer vi har talt i telefon. Jeg vil ihvertfald anbefale dig til ALLE, jeg kender, som kæmper med vægten og maden.”- Sandra.
Jeg tror ikke, at jeg kan takke dig nok, Jette. Det har gjort alverden for mig at have dig i mit liv!”- Pia Slott
Som min coach var Jette altid den, der gav mig masser af energi, når jeg var allermest nede. Hun gjorde mig opmærksom på, at jeg sagtens kan. Jeg takker allersødeste Jette - du har ændret mit liv.″- Parvin Sølvsten


 

 

Mere om Jette…

Jette Uhre
Jette Uhre er Spisepsykologi-coach og Mindful Spisning ekspert. Hun er 30 år og født og opvokset omkring Holstebro i Vestjylland, men er nu bosat i København.

Jette har selv tidligere haft et svært forhold til mad og kæmpede i mange år med overspisning, vægtproblemer, slankekursmentalitet og et negativt kropsbillede.

I dag har hun et fuldstændig balanceret og befriende forhold til mad og sin krop, og siden 2013 har hun hjulpet hundredevis af mennesker til at opnå det samme, bl.a. ved at videregive de filosofier og redskaber, som har hjulpet hende selv. 

Jette arbejder især ud fra en filosofi om, at udfordringer med mad og vægt aldrig bare handler om mangel på viljestyrke eller selvdisciplin. At opnå et balanceret forhold til mad handler i stedet om at have en forståelse for vi menneskers naturlige og biologiske overlevelsesmekanismer (behov, nydelse, lyst, appetit mm.) og lære at arbejde sammen med dem, frem for at arbejde imod dem.

Ud over sit store online forløb Mere Glæde og Mindre Overspisning Mentorforløb tilbyder Jette bl.a. også personlig coaching samt en månedlig SMS-service. Du kan læse mere om, hvad Jette tilbyder lige her.


JETTE’S UDDANNELSER:

  • Certified Eating Psychology Coach (Institute for the Psychology of Eating)
  • Certificeret Life Coach (Mindjuice)
  • Certificeret Mindfulness Instruktør (AtWork skolen)
  • Bachelor i Ernæring og Sundhed (Professionshøjskolen Metropol)

Jette har desuden specialiseret sig i Mindful Spisning og har bl.a. tidligere været i tæt samarbejde med Per Brændgaard vedr. hans arbejde og forskning på området.

EPCC-Coach-Badge-cert-720

 


LAD OS FINDE HINANDEN PÅ INSTAGRAM: