MERE GLÆDE & MINDRE OVERSPISNING mentorforløb

Et onlineforløb for dig, der vil lære at reducere overspisning og balancere dit forhold til mad 

Tilmelding til næste hold lukker torsdag d. 30. april – book din plads her.

Kender du det, at du…

 • bekymrer dig om mad og vægt konstant?
 • pendler mellem restriktive mad-forbud og impulsiv overspisning?
 • tit spiser meget hurtigt og fraværende?
 • har et anstrengt forhold til din krop?
 • ikke kan nyde mad uden skam og dårlig samvittighed?
 • har svært ved at mærke og respektere din sult og mæthed?
 • spiser på din følelser (for at dulme, stresse af eller fylde dig selv op)?
 • er dårlig til at lytte til dine egne behov og sætte grænser?
 • føler indre uro og stress hele tiden?
 • er overbevist om, at du først kan være glad, når du har tabt dig?

… så kan dette online forløb hjælpe dig!

Kender du det, at du tænker på mad og vægt konstant?

Måske bekymrer du dig hele tiden om, hvad du må/ikke må spise, eller måske har du bare en konstant lyst til at putte noget i munden?

Måske dræner det dig for overskud og energi og gør dig stresset, trist og træt?

Måske vågner du hver morgen og tænker “I dag tager mig sammen!”… men alligevel ender du altid på et tidspunkt med at overspise impulsivt og skamfuldt og derefter tænke “Så kan det også være lige meget, nu har jeg ødelagt det hele!”, og så overspiser du endnu mere?

Måske har du ofte spurgt dig selv…

“Hvorfor kan jeg ikke bare tage mig sammen og stoppe med at overspise?!”
“Hvorfor kan jeg ikke bare kontrollere mit madindtag?!”
“Hvorfor er jeg sådan en svag person med dårlig viljestyrke?!”
“Får jeg mon nogensinde et normalt forhold til mad?!”

… og måske føler du, at uanset hvad du gør, så sidder du bare fuldstændig fast i en ond spiral af slankekure, overspisning og selvbebrejdelse, som du ikke kan komme ud af!

Jeg ved præcis, hvordan det føles, når hver dag er en kamp mod maden og vægten..


I mange år oplevede jeg selv at sidde fast i en ond spiral, hvor jeg satte restriktioner, tænkte på mad konstant, overspiste, dunkede mig selv i hovedet og overspiste endnu mere.

Jeg bekymrede mig hele tiden om min kost og vægt, og jeg nægtede at elske og acceptere mig selv og nyde mit liv, før jeg liiiige havde fået styr på det med maden og vægten.

Dengang var jeg fuldstændig overbevist om, at jeg var en svag person med en dårlig viljestyrke, og at jeg bare skulle tage mig mere sammen og have mere selvdisciplin… men det var som om, at jo mere jeg forsøgte at tage mig sammen og have kontrol over maden, desto mere følte jeg, at maden fik kontrol over mig.


I dag ved jeg, at overspisning og udfordringer med vægt på INGEN måde handler om dårlig viljestyrke eller selvdisciplin (og at det i virkeligheden er meget ukonstruktivt at tænke sådan), men at det i stedet handler om at lære at FORSTÅ vores psykologi og overlevelsesmekanismer omkring mad samt vores krops naturlige biologi og fysiologi ifht. sult, mæthed, appetit, forbrænding, nydelse osv.

Jeg har oplevet på min egen krop, hvor befriende det føles at give slip på overspisning og få et afslappet forhold til mad og min krop HELT uden brug af kontrol og selvdisciplin – og alt det, der har hjulpet mig, har jeg samlet til dig i dette forløb.”

Mere Glæde og Mindre Overspisning Mentorforløb er et grundigt 6 måneders online mentorforløb, der vil hjælpe dig til at reducere overspisning og impulsspisning samt få et mere nydelsesfuldt, afslappet, befriende og naturligt forhold til mad og din krop.

På forløbet tager jeg dig kærligt i hånden, hvor jeg gennem 9 grundige moduler deler ud af min store viden omkring overspisning og giver dig mine aller bedste og mest effektive redskaber og ekspertråd ifht. mad, vægt, krop og spisepsykologi.

Gennem arbejde med klienter, løbende uddannelse og mange års personlig erfaring med overspisning, impulsspisning og vægtproblemer, har jeg designet dette mentorforløb, hvor jeg har samlet alt det, du behøver at lære, for at kunne skabe et sundt og balanceret forhold til mad og din krop, der holder resten af livet ♥

‘Mere Glæde og Mindre Overspisning på Mentorforløb’ indeholder:

Modul 1: Slip slankekursmentaliteten

Modul 2: Elsk og lyt til din krop

Modul 3: Intuitiv- og mindful spisning

Modul 4: Et balanceret syn på kost og ernæring

Modul 5: Hvad har du i virkeligheden behov for?

Modul 6: Overspisning og følelser

Modul 7: Du er god nok!

Modul 8: Mindre stress og mere mening

* Du får yderligere adgang til et grundigt intromodul med det samme, du tilmelder dig. De resterende moduler vil blive frigivet med 3 ugers mellemrum fra den dato, forløbet starter. Se uddybet beskrivelse af modulerne længere nede på siden.

* 100% tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage. Hvis du ikke føler, at forløbet har levet op til dine forventninger, så vil jeg med glæde refundere din investering. Læs mere om tilfredshedsgarantien længere nede.

Du får samlet set…

★ Mere end 50 timers undervisning omkring overspisning fordelt over 9 online moduler (hvoraf ét grundigt intromodul) samt bonusmateriale.

★ Adgang til en lukket Facebookgruppe hvor du får masser af hjælp og støtte fra mig og de andre deltagere.

★ 8 Facebook Live Q&A-opkald (ét opkald af 1 times varighed mellem hvert modul) hvor du kan stille spørgsmål til modulerne, og jeg sidder live og besvarer dem samt guider i forskellige øvelser.

★ 2 x 30-minutters telefonsamtale med mig (hvis det ønskes); én indledende samtale i starten af forløbet og én opfølgende samtale ved forløbets slutning (disse er ikke deciderede coachingsamtaler, men mere så du kan stille mig spørgsmål, og jeg kan få et indtryk af dig og din situation, så jeg bedre kan støtte dig gennem forløbet).

★ En daglig SMS-service med små remindere og konkrete tips fra forløbet, der fastholder dig i at integrere det i din hverdag (gennem alle 6 måneder).

★ Ubegrænset e-mail-support fra mig gennem hele forløbet.

★ Masser af konkrete og effektive worksheets, redskaber og ressourcer.

★ Meditationslydfiler som du kan downloade og bruge hver dag.

★ Inspirerende bonusinterviews med andre eksperter.

★ Stor rabat på personlige coachingsamtaler (denne rabat gælder til og med 4 uger efter udgivelsen af sidste modul).

★ Fri adgang til forløbsmaterialet for altid!

… Jeg tager dig altså i hånden HELE vejen!


Kom igang med intromodulet allerede i dag. Book din plads her!

Hvordan foregår det helt praktisk?

Forløbet foregår på den måde, at alt er online. Det vil sige, at så snart du har tilmeldt dig, får du adgang til en online platform, hvor du altid kan logge ind (enten via din computer, Ipad eller SmartPhone) og finde de forskellige moduler og ressourcer.

Alle moduler frigives med 3 ugers mellemrum, så du har god tid til at arbejde med hvert modul.

Modulerne er indspillede som videoer med powerpoint præsentation, hvor jeg underviser henover. Modulerne kan dog også hentes ned som podcast-lydfiler, hvilket betyder, at du kan lytte og lære, hvor end du er (f.eks. mens du går en tur, vasker op eller slapper af på sofaen), og du behøver ikke at sidde klistret til skærmen.

I slutningen af hvert modul er der en afsluttende modulquiz, som du kan gennemføre for at følge op på, hvad du har lært.

Hvad er fordelen ved, at det er online?

 • Du kan logge på og se/lytte til modulerne, præcis hvor og når det passer dig.
 • Du slipper for at skulle være et bestemt sted på et bestemt tidspunkt.
 • Du kan lytte, lære og arbejde med din overspisning på en helt anonym måde, hvor du ikke skal forholde dig til en masse andre mennesker (som f.eks. ved gruppeforløb/terapi).
 • Du kan lære i dit helt eget tempo.
 • Du har for evigt adgang til forløbet og kan lytte til modulerne igen og igen.
 • Det er meget billigere end et live kursus eller et individuelt coaching/terapiforløb.

Det sker der, når du tilmelder dig:

Når du har tilmeldt dig, får du adgang til intromodulet med det samme! (Jo tidligere du tilmelder dig, jo mere tid vil du have til at gennemgå intromodulet).

Du får først og fremmest tilsendt en e-mail, hvor jeg byder dig velkommen til forløbet. Derudover får også en e-mail med dine personlige login-informationer til den store medlemsplatform, hvor du finder intromodulet og alle de kommende moduler og bonusmateriale.

Hvis du på nogen måde er i tvivl om tilmeldingsprocessen, så er du velkommen til at kontakte mig på kontakt@jetteuhre.dk.

Men… kan dette forløb virkelig hjælpe mig?

Ja, det kan det. Hvis du gerne vil have et mere nydelsesfuldt og balanceret forhold til mad, din krop og dig selv, og du er villig til at gøre en aktiv indsats for det, så kan dette forløb helt bestemt hjælpe dig!

Jeg vil dog være ærlig at sige, at der er en del materiale og undervisning, du skal igennem. Det kræver derfor, at du er klar til at tage forløbet seriøst og sætte tid af gennem de næste 6 måneder til at arbejde med det.

Forløbet skal ses som en grundig uddannelse og rejse. Det er ikke bare et quickfix (for der findes ingen quickfixes til at balancere sit forhold til mad). Forløbet vil udfordre dig til at skabe store forandringer i dine overbevisninger og i dit liv generelt, så du skal være indstillet på at indlede en dyb og spændende udviklingsrejse!

På forløbet vil du få masser af støtte til at fastholde din motivation undervejs… så hvis du bare følger mine anvisninger, og er indstillet på at gøre en indsats for at arbejde med materialet, så skal du nok få alt det ud af forløbet, du ønsker dig (læs gerne udtalelse fra tidligere deltagere nederst på siden) ♥

* Læs også om min 100% tilfredshedsgaranti længere nede på siden.

Forløbet er især for dig, der:

 • har en slankekursmentalitet og et anstrengt forhold til mad
 • bekymrer dig om mad og vægt konstant
 • har et negativt kropsbillede og et dårligt forhold til din krop
 • har en meget sort/hvid tankegang omkring mad og vægt
 • ofte kommer til at overspise eller spise på impuls
 • ved alt om, hvad du “burde” spise (og til tider føler dig som et omvandrende kostleksikon), men måske bare ikke kan efterleve det i længden alligevel
 • er dårlig til at mærke dig selv, din krop og dine behov
 • ikke kan identificere dig med at have en alvorlig spiseforstyrrelse, men alligevel kæmper med mad og din krop på en måde, der giver dig problemer i hverdagen
 • er klar til at slippe kampen mod din mad og krop
 • ønsker at slippe den dårlige samvittighed og få et naturligt og nydelsesfuldt forhold til mad
 • er klar til at slippe det maniske fokus på vægttab og i stedet vil lære, hvordan du kan prioritere balance, sundhed og velvære først samt på en naturlig måde kan skabe de bedste forudsætninger for, at din krops forbrænding fungerer mest optimalt – uden at ty til ekstremer eller bruge restriktioner og forbud
 • er klar til at være nysgerrig på dig selv, dit liv og dine vaner
 • gerne vil skabe ændringer i dit forhold til mad og dig selv, der varer hele livet
 • er villig til at gøre en aktiv indsats hver dag for at arbejde med dig selv
 • er klar til at dykke dybt ind i dit indre for at finde kernen til din overspisning

Men… forløbet er altså IKKE for dig, der:

 • bare vil opnå et hurtigt vægttab for enhver pris
 • tror, at der findes en let “quickfix” mod overspisning
 • ikke er klar til at se på de ting, der ligger bagom din overspisning
 • ikke er villig til at sætte tid og energi af til at arbejde tålmodigt med dig selv
 • har en alvorlig diagnosticeret spiseforstyrrelse som er aktiv på nuværende tidspunkt
 • har nogle alvorlige psykiske diagnoser, der ikke er ordentlig udredt
 • har været udsat for seksuelt overgreb eller har svære psykiske traumer fra barndommen, der endnu ikke er blevet grundigt bearbejdet hos en psykolog eller gennem anden terapi (i så fald kan jeg ikke garantere for effektiviteten af forløbet).

Balancer dit forhold til mad og din krop for altid! Begynd din rejse i dag.

 

Hvad indeholder forløbet helt præcist?

MODUL 1: Slip slankekursmentaliteten

På dette første modul lærer du at slippe slankekursmentaliteten, madrestriktionerne, kontrollen og dine gamle begrænsende tanker omkring mad og vægt, så der kan blive renset ud og frigjort mere mental energi til de andre ting, som vi skal have fokus på gennem forløbet. Vi går bl.a. i dybden med sandheden om slankekure, og hvorfor de ikke virker, så du mentalt kan lægge dem på hylden én gang for alle. Derudover vil vi gennemgå alle de typiske begrænsede overbevisninger, som jeg ofte støder på, og som formentlig forhindrer dig i at have et balanceret og naturligt forhold til mad. Du vil også lære om hvordan mentale forbud og restriktioner omkring mad faktisk ofte fører til mere overspisning, og hvad der er for nogle specifikke mentale mekanismer der sker, når du forsøger at kontrollere din spisning for meget. Derudover åbner vi også op for, at du kan begynde at se på din overspisning på en meget mere konstruktiv, kærlig og nysgerrig måde. Dette første modul vil fungere som en slags nulstilling, hvor jeg støtter dig i at rense ud i negative og begrænsende tanker og i stedet hjælper dig til at give plads til mere kærlige og konstruktive tanker. Her sætter vi grundlaget for den mere nysgerrige og nydelsesfulde tilgang til mad, vægt og overspisning, som vil hjælpe dig gennem resten af forløbet.

MODUL 2: Elsk og lyt til din krop

På dette modul vil du lære at se på din krop på en helt ny og mere kærlig måde. Jeg vil bl.a. undervise dig i, hvorfor du skal begynde at elske din krop allerede NU, hvis du vil slippe din overspisning og have et balanceret forhold til mad – samt hvordan du konkret kan begynde at gøre det. Vi vil også snakke lidt generelt om kropsidealer i samfundet, og du vil få konkrete tips til, hvordan du kan begynde at være mindre påvirket af idealerne og i stedet skabe et mere positivt kropsbillede. Vi vil også snakke om, hvordan du kan lære at respektere og lytte mere til de signaler, din krop sender til dig hver dag, så du kan gøre det meget nemmere for dig selv at give din krop præcis det, den har behov for samt lade din spisning være navigeret mere intuitivt med kroppen frem for hovedet (også kaldet intuitiv spisning). Du vil også blive præsenteret for et nyt syn på, hvordan du naturligt og blidt kan begynde at bevæge dig mod en sund og naturlig kropsvægt – frem for at forcere din krop med uholdbare slankekure og restriktioner. Sidst men ikke mindst vil du også få nogle konkrete handlinger og worksheets, der med garanti vil hjælpe dig til at begynde at få et mere kærligt, balanceret og tillidsfuldt forhold til din krop.

MODUL 3: Intuitiv- og mindful spisning

På dette modul vil du lære, hvordan du som menneske helt naturligt er indrettet til at spise for at få optimal mæthed og tilfredsstillelse ud af din mad… og dermed også undgå overspisning. Vi vil bl.a. dykke grundigt ned i at tale om som sult, appetit, nydelse, lyst, mæthed og sanser, samt hvordan du kan bruge alle disse spiseregulerende mekanismer optimalt til at navigere din spisning i en naturlig og balanceret retning. Du vil også lære om Mindful Spisning, og hvordan du kan bruge det som et konkret redskab til at reducere overspisning og balancere din forbrænding samt dit forhold til mad. Du vil også blive guidet gennem en helt konkret spiseøvelse, så du kan opleve på din egen krop, hvor effektivt der er, og hvor skønt det føles at integrere alle dine sanser og al din opmærksomhed og nærvær, når du spiser. Du vil derudover få mine personlige hemmeligheder til, hvordan du kan integrere intuitiv- og mindful spisning i din hverdag på en måde, som er både realistisk og holdbar. På dette modul kan du forvente at opleve store konkrete resultater i forhold til at balancere din spisning og få mere nydelse for mindre mængder mad.

MODUL 4: Et nyt syn på kost og ernæring

På dette modul vil du lære at give slip på mad-stress og kostforvirring én gang for alle, så du endelig kan vende tilbage til almindelig sund fornuft samt få et balanceret, kærligt og afslappet syn på mad. Vores syn på mad og ernæring er ofte afgørende for, hvilket forhold vi har til mad. Derfor vil du især også lære at slippe sort/hvid-mentaliteten én gang for alle, så du kan slutte fred med mad og begynde at indse, at mad virkelig er din ven. Jeg vil bl.a. introducere dig for mine mest simple, balancerede og befriende kostprincipper, som kan støtte dig i at blive mere naturligt motiveret for at spise mad, der giver masser af næring til din krop og samtidig understøtter en sund vægt og et balanceret forhold til mad. Du vil også få lidt undervisning omkring, hvad du kan gøre for at håndtere sukkertrang og spise på en sund og balanceret måde, der ikke indebærer restriktioner.

MODUL 5: Hvad har du i virkeligheden behov for?

I dette modul dykker vi ned i, hvad det er for nogle indre behov, du måske ikke får dækket i dit liv, og som du muligvis forsøger at dække med mad. Jeg hjælper dig til at se nysgerrigt på, hvilke behov og følelser din overspisning faktisk giver dig, så du kan få mere klarhed over, hvorfor du gør, som du gør, og hvad de dybere længsler bag din overspisning er. Gennem nogle sjove øvelser vil jeg også støtte dig i at udforske dine inderste værdier, drømme og behov, så du kan lære dig selv meget bedre at kende og nemmere leve i overensstemmelse med, hvad der er vigtigt for dig. På modulet vil vi især også snakke om, hvordan du kan lære at sætte grænser, sige fra og prioritere dine egne lyster og behov, så du kan føle mere indre frihed – frem for altid at føle dig fængslet af alle andres behov eller samfundets krav og forventninger. Du kan forberede dig på et modul, der bliver spændende og motiverende, men som også vil udfordre dig til at skabe nogle helt konkrete ændringer i dit liv, så du kan begynde at opfylde dine behov på en ægte måde – frem for at bruge maden til det.

MODUL 6: Overspisning og følelser

På dette modul vil vi dykke godt og grundigt ned i, hvad det vil sige at være et menneske med følelser. Jeg vil undervise dig i mekanismerne mellem følelser og overspisning, og så vil jeg inspirere dig til at se på følelser på en helt ny og kærlig måde. Jeg vil give dig nogle helt konkrete øvelser og redskaber, der kan støtte dig i at skabe flow i dine følelser, anerkende dine følelser og gå dine følelser i møde på en mere balanceret måde – frem for at dulme dem med mad. På modulet vil jeg også undervise dig lidt i, hvordan du kan reducere følelsesmæssig overspisning samt hvordan gamle traumer, oplevelser og følelser, som ikke har fået lov at blive bearbejdet og udtrykt, kan være det, der forhindrer dig i at have en sund vægt og et balanceret forhold til mad.

MODUL 7: Du er god nok!

En af de mest underliggende forhindringer for at have et balanceret forhold til mad er ofte mangel på kærlighed og accept til os selv. At have troen på, at du er god nok, og at du er betydningsfuld i denne verden, er en vigtig forudsætning for, at du er motiveret for at opfylde dine egne behov. Selvkærlighed og selvaccept er basale behov for os alle, og når vi ikke får opfyldt disse behov, kan overspisning nem blive en endeløs søgen efter den kærlighed og accept, som vi ikke giver os selv. På dette modul vil du især lære at slippe perfektionismen, håndtere din indre kritiker og acceptere og elske dig selv indefra.

MODUL 8: Mindre stress og mere mening

I dette sidste modul vil vi zoome lidt ud og se på mad, vægt og spisning i et lidt større og mere spirituelt perspektiv. På modulet vil du bl.a. lære om, hvad stress i virkeligheden er, og hvad der skal til for, at du én gang for alle kan slippe den indre stress og uro, som måske driver din overspisning. Jeg vil også undervise dig i, hvad du kan gøre for at sikre dig en dyb motivation for at være god ved dig selv og blive ved med at lytte til din krops behov fremover. Sidst men ikke mindst giver jeg dig en overordnet opsummering af alt det, du har lært gennem forløbet, samt nogle gode råd omkring, hvad du skal fokusere på fremover, for at sikre dig at du bliver ved med at tage små og stabile skridt i den rigtige retning.

fjjoiwjfoe

Hvornår starter det?

Næste online hold starter med modul 1 mandag d. 4. maj 2020 kl. 19.00 (tilmelding lukker torsdag d. 30. april ved midnat).

Hold 1 starter mandag d. 23. februar 2015 – kl. 20.00 – UDSOLGT.
Hold 2 starter mandag d. 20. april 2015 – kl. 20.00 – UDSOLGT.
Hold 3 starter mandag d. 22. juni 2015 – kl. 20.00 – UDSOLGT.
Hold 4 starter mandag d. 31. august 2015 – kl. 20.00 – UDSOLGT.
Hold 5 starter mandag d. 26. oktober 2015 – kl. 20.00 – UDSOLGT.
Hold 6 starter mandag d. 1. februar 2016 – kl. 20.00 – UDSOLGT.
Hold 7 starter mandag d. 2. maj 2016 – kl. 20.00 – UDSOLGT.
Hold 8 starter mandag d. 15. august 2016 – kl. 20.00 – UDSOLGT.
Hold 9 starter mandag d. 15. maj 2017 – kl. 19.00 – UDSOLGT.
Hold 10 starter mandag d. 14. maj 2018 – kl. 19.00 – UDSOLGT.
Hold 11 starter mandag d. 4. marts 2019 – kl. 19.00 – UDSOLGT.
Hold 12 starter mandag. d. 20. januar 2020 – kl. 19.00 – UDSOLGT.
Hold 13 starter mandag d. 4. maj 2020 – kl. 19.00 – Book plads her.

fjjoiwjfoe

Hvad koster det?

BASISPAKKE

Alle 9 online moduler
Adgang til lukket Facebookgruppe
8 live Q&A-opkald
2 x 30-minutters telefonsamtale med mig
6 måneders SMS-service
Ubegrænset e-mail support
Bonusinterviews
Meditationslydfiler
Adgang til materialet for altid

—————-

PRIS: 6995,-

BOOK DIN PLADS HER

★ PREMIUMPAKKE ★

Alle 9 online moduler
Adgang til lukket Facebookgruppe
8 live Q&A-opkald
2 x 30-minutters telefonsamtale med mig
6 måneders SMS-service
Ubegrænset e-mail support
Bonusinterviews
Meditationslydfiler
Adgang til materialet for altid
+ 6 personlige coachingsessioner

—————-

PRIS: 8995,-

BOOK DIN PLADS HER

*OBS! Begge pakker kan også betales over 4, 8 eller 12 rater med 30 dages mellemrum.

Klik her for at se dine betalingsmuligheder

*Jeg tilbyder også 10% studierabat for alle ledige eller studerende. Send mig en mail på kontakt@jetteuhre.dk med et bevis på, at du er ledig eller studerende – så får du 10%. 

kljjweljw

Gennemførelses-bonus

Jeg ønsker inderligt, at du opnår de ændringer i dit forhold til mad og din krop, som du ønsker dig. Dog ved jeg også, at det kræver en aktiv indsats af dig, og at det kræver, at du faktisk gennemfører forløbet. Så for at motivere dig endnu mere til at følge aktivt med gennem alle 6 måneder, tilbyder jeg en bonus, hvor du får 500,- tilbage, hvis du gennemfører forløbet til tiden (dvs. senest 4 uger efter udgivelse af sidste modul).

 

100% tilfredshedsgaranti – eller alle pengene tilbage!


Jeg ville være rigtig ked af at tage imod penge fra dig, hvis du slet ikke synes, at du har fået noget ud af forløbet.

Jeg er udelukkende her for at hjælpe dig, og det er mit dybeste ønske at støtte dig i at skabe et mere kærligt og balanceret forhold til mad, din krop og dig selv.

Derfor tilbyder jeg dig 100% tilbagebetaling af alle dine penge i op til 5 uger efter udgivelsen af sidste modul, hvis du ikke føler, at forløbet har givet dig noget.

*VIGTIGT!*
For at benytte dig af tilfredshedsgarantien skal du have gennemgået alle moduler, udfyldt alle worksheets, gennemført alle modul-quizzes, deltaget live på mindst 5 ud af de 8 Q&A-opkald og arbejdet med alle de øvelser og redskaber, du får.  ——————————–

Jeg tilbyder altså ingen fortrydelsesret ved fortrudt køb, inden forløbet er gennemført (ratebetaling er også bindende), men jeg tilbyder dig 100% tilbagebetalingsgaranti, hvis du ikke er tilfreds, efter du har gennemgået alt materialet.

Hvorfor det?

Fordi jeg ved, at hvis du aktivt arbejder med alle de øvelser, redskaber og teknikker, som jeg giver dig, så VIL du opnå positive resultater. Hvis du dog gennemgår materialet, og du ikke oplever nogle forandringer overhovedet, så fortjener jeg selvfølgelig ikke dine penge, og så vil jeg med glæde betale dem tilbage til dig. 

kjk

Det siger tidligere deltagere:

Dette forløb har givet mig så meget mere, end jeg kom efter! Jeg har lært så meget om mig selv, om min spisning, om mine behov og mine ønsker. Jette formår at gøre noget så komplekst som overspisning til noget håndgribeligt og brugbart. Jeg er vild med Jettes jordnærhed, forståelse og tålmodighed. Det har været virkelig lærerrigt og givende for mig. Det har været en enormt interessant rejse, som jeg vil tage med mig videre ud i livet. Jeg er lykkelig for, at jeg gav mig selv dette forløb!” – Sandra, 31 år.

Ønsker du et liv med færre overspisninger, mere livsglæde og færre bekymringer omkring kost, motion og krop, så skal du helt sikkert ikke tøve med at vælge dette forløb. Jeg var meget i tvivl om, om jeg skulle starte på forløbet, men jeg har ikke fortrudt det et sekund, siden vi startede. Jeg har fået viden, jeg ikke ville være foruden, og med hjælp fra dette forløb er jeg blevet gladere for mig selv. Faktisk tror jeg, at dette forløb er noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv.” – Anonym deltager.

“Dette forløb har været helt fantastisk. Jeg har fået mit liv tilbage med glæde og nydelse, og så har jeg ovenikøbet tabt mig temmelig meget. Hvor jeg tidligere havde fokus på alt det, jeg ikke måtte (med mange regler, restriktioner, hundredevis af slankekure og en evig kritik af mig selv), så er alt dette smidt overbord, og istedet har jeg lært at have fokus på alt det, jeg må og kan. Det er jo fantastisk, at jeg nu må nyde maden samt at opleve, at jeg faktisk spiser mindre, når jeg nyder maden, end når jeg hader den og sluger den med skyld og skam. Jeg har følt mig taget i hånden hele vejen og har elsket at lytte til Jette. Det har også været hårdt arbejde… men kan man overhovedet arbejde for hårdt, når det er for én selv og hele ens fremtidige liv? Jeg er evig taknemmelig for, at jeg lærte Jette at kende – hun har ændret mit liv. Så tusinde tak Jette.” – Anita, 55 år.

“Der er sket en kæmpe forandring!! Jeg har aldrig (ALDRIG!) elsket min krop før, men nu er vi (jeg!) en enhed, der arbejder sammen, og jeg tænker positivt om min krop og elsker den for fuld smadder ;) For første gang nogensinde har jeg lært at lytte til min krop og mavefornemmelse, og det er en gave uden sidestykke! Pludselig har jeg noget at læne mig tilbage på, så jeg ikke er afhængig af alle de (usunde, perfektionistiske, urealistiske osv.) input, der kommer udefra. Jeg er også holdt op med at stresse min krop med træning og piske den til at præstere, hvis den ikke har lyst. Det har resulteret i flere udflugter til skov/strand og skønne cykelture og gåture inde i byen. Jeg er blevet bedre til at lytte til, hvad min krop har brug for; er det sveddryppende spinning eller en gåtur i naturen? :) Jeg er blevet meget bedre til at mærke efter, hvordan jeg har det, og derfor føler jeg slet ikke samme behov for at dulme mine følelser og smerte med mad. Hvis jeg kendte andre overspisere, så ville jeg anbefale forløbet til dem – helt grundlæggende fordi at det virker! Jeg har fået meget ud af at være med, og jeg tror, at uanset hvor man “er i sin overspisningsproces”, så vil man kunne bruge noget fra modulerne. Der vil altid være ét eller andet, der rammer én, synker ind og ændrer ens overbevisninger og indstilling. Tak for alt indtil videre, Jette!” – Helene, 28 år.

Forløbet med Jette er en rejse, hvor du får et helt nyt tankesæt om mad og krop. Hun tager dig i hånden hele vejen, mens hun lærer dig om, hvordan kroppen er din ven, og hvordan du får et afslappet forhold til mad. Undervejs får du masser viden, der hjælper dig til at forstå, hvordan din krop fungerer, og hvad de bagvedliggende årsager til overspisning er – altsammen fortalt på et sprog der er let at forstå. Du får mange stærke redskaber at arbejde med, og Jette er altid tilgængelig, når du har spørgsmål eller sidder fast. For mig har forløbet betydet, at jeg nu ser på min krop med positive øjne, og jeg føler ikke længere skyld og skam over, hvad jeg spiser. Min overspisning er meget mindre, og jeg er blevet meget bedre til at tage valg, som er gode for mig og min krop. Det er virkelig en lettelse og føles godt i både krop og sjæl.” – Marie, 42 år.

Hvis du gerne vil lære at lytte til dig selv og din krop, så er dette forløbet til dig! Efter at have gennemført forløbet står jeg tilbage med en evne til at lytte til min krop og dens behov. Jeg har lært vigtigheden af nydelse, og jeg har lært hvor vigtigt det er at respektere mig selv, mine behov og mine følelser – i stedet for at skulle leve op til samfundets standarder altid. Jeg har lært, hvad der er vigtigt i mit liv, så jeg ikke længere skal leve mit liv efter, hvad jeg tror, der er rigtigt. Og det mest fantastiske er, at ved at lære alle disse ting, har maden fået en meget mindre betydning i mit liv, og det er ikke længere en plage eller noget der er forbundet med dårlig samvittighed. Tværtimod har jeg lært, hvad maden betyder for mig, så jeg nu bruger den rigtigt og nærende. Så hvis du er klar til at bruge tiden, og du har lysten til at arbejde med dig selv, så gå 100% ind i forløbet og hav fuld tillid til Jette og hendes arbejde. Jeg kan kun anbefale at prøve det!” – Maria Kjær, 21 år.

“Jeg kan ærligt sige, at det er det bedste selvudviklingskursus, jeg har været på. Det har ændret mit liv og mit syn på mad, krop og vægt. Man kommer omkring rigtigt mange spændende og relevante emner. Det, at kurset løber over så mange måneder, fortæller, at det er seriøst forløb; og ikke bare endnu en quick-fix slankekur. Mine allervarmeste anbefalinger.” – Jytte.

Det er den bedste gave, jeg har givet mig selv. Det her forløb er helt igennem fantastisk! Det er så lærerigt og inspirerende, og det har givet mig fornyet livsglæde. Jeg har indset, at jeg er så meget mere end min overspisning, og at maden ikke længere er min fjende. Jeg er ikke længere fanget i min egen krop, men kan nu leve livet med alt, hvad det indebærer. De redskaber, jeg har fået i dette forløb, ville jeg ikke kunne støve op andre steder. Det er helt unikt, og Jette er en ubeskrivelig kærlig og engageret mentor. Jeg vil ønske, at alle der har udfordringer med overspisning vil give sig selv den gave, det er at gennemgå dette forløb – du vil ikke fortryde det!” – Lise Rasmussen, 28 år.

For første gang i mit liv føler jeg mig glad og tilfreds med min krop – og det er ikke fordi, jeg har tabt mig, men fordi jeg har fået overbevist mig selv om, at jeg er præcis, som jeg skal være. De sidste 1-2 måneder har jeg kun overspist meget få gange, og jeg kan mærke, at jeg er blevet meget bevidst om, hvornår jeg er sulten, og hvornår det er et andet behov, der melder sig. Derudover prøver jeg at være bevidst om, at det er okay at spise (hvor banalt det end lyder!). Hvor jeg tidligere prøvede at undgå mellemmåltider for at spare kalorier, tænker jeg nu, at det er meget vigtigt, fordi jeg ved, at jeg går sukkerkold senere på dagen. Desuden prøver jeg at spise noget lækkert hver dag, hvilket rent faktisk giver mindre lyst til sødt. Istedet for mange år med tanker som “nu spiser jeg ikke tomme kulhydrater resten af ugen”, så er det enormt befriende at vide, at det er ok at spise chokolade igen imorgen, hvis jeg har lyst, derfor behøver jeg ikke spise hele pladen på én gang. Jeg havde aldrig troet, at jeg ku’ få sådan et afslappet forhold til mad, og det vil jeg gerne sige dig 1000 tak for Jette.” – Anna, 26 år.

Hvis du har brug for ny viden om, hvordan slankekursindustrien tjener tykt på slankekure, og hvorfor de ikke virker, så skal du takke ja til et forløb hos Jette Uhre. Du kommer til at arbejde hårdt med dig selv, men det er til gavn for dig resten af livet. Du vil finde gamle mønstre frem om, hvorfor du har udfordringer med mad, og du vil få redskaber til at gøre noget ved det. Det er et kærligt forløb, hvor du vil øve dig i at tage dig bedre af dig selv. Det vil få indflydelse på hele dit liv og din selvopfattelse og ikke mindst give dig mere glæde til dig selv. Lykke til!” – Kirsten, 65 år.

Jette er virkelig en dygtig, kompetent og skøn lærer, der tager sig omsorgsfuldt af sine kursister. Man føler, at man er  i trygge hænder, og at der er et sikkerhedsnet nedenunder en, hvis man har behov for hjælp. Det er et gennemarbejdet materiale, som virkelig dykker ned i mange vigtige områder af ens liv. Jeg har fået øjnene op for, at jeg ikke er den eneste, der slås med overspisningen. Det hele handler om, hvordan vi tænker om os selv, og hvordan vi varetager vores drømme og ønsker.” – Tine, 38 år.

Mine overspisninger er blevet færre, og de mængder, jeg overspiser, er mindsket med i hvert fald 50%. Jeg er blevet meget bedre til at være opmærksom på min krop og give den kærlighed og lytte til den. Inden forløbet fyldte tankerne om kost, slankekure, mad og træning måske 90% af min hverdag. Det var 90% negative tanker, restriktioner, fiaskoer, slankekure, depression og andet negativt. Tankerne fylder stadig meget, måske 50-60%, men nu er det ikke længere negative ting. Nu er det positive tanker og nysgerrighed på mine udfordringer med mad. Det har givet mig mere energi og overskud i hverdagen, og ikke mindst så har jeg fundet ud af, at der virkelig er en vej ud af udfordringerne. Jeg er blevet så meget bedre til at kunne give min krop kærlige komplimenter og tænke positivt om den og mig selv, og det har hjulpet meget på min selvtillid og selvværd. Derudover er mit forhold til min kæreste blevet meget bedre, da mine humørsvingninger er blevet mindsket drastisk, og jeg har fået redskaber til at håndtere svære situationer. Jeg vil helt sikkert anbefale forløbet til andre. Jeg anbefaler det selvfølgelig fordi, at jeg selv har fået utrolig meget ud af det, men jeg anbefaler det også til andre, fordi jeg mener, at Jettes tilgang til overspisning er den rigtige. Kærlighed og accept. Jeg ville aldrig selv have startet på denne tilgang uden hjælp, og i forløbet får man nogle helt fantastiske redskaber til både at arbejde med sig selv og med overspisningen. Jeg havde ikke troet, at jeg ville komme så langt på så kort tid. Det har været utrolig lærerigt, og jeg har fået en så meget bedre forståelse for min spiseforstyrrelse. Jeg er begyndt at elske min krop igen, og det føles bare så dejligt. Forløbet har gjort, at jeg har sluppet en hel masse bekymringer og tanker og i stedet fået mere energi til at fokusere på det positive. Det har virkelig gjort min hverdag meget nemmere og dejligere :-)” – Julie, 24 år.

“Jeg synes, at MGMO-forløbet kommer rundt om så mange aspekter omkring overspisning og følelsesmæssig spisning, og jeg har fået så mange fine og vigtige indsigter omkring mig selv og om samfundets madkultur og slankekursmentalitet. Jeg har ingen regler omkring mad længere og spiser nu med fokus på nydelse. Forløbet og Jettes støtte, interesse og viden har haft en kæmpe betydning for mig nu og fremover. Det helt særlige er, at jeg har adgang til materialet for altid, og det er jeg sikker på vil hjælpe mig. Hvis du overvejer dette forløb, har jeg kun én ting at sige: gør det!” – Rikke, 45 år.

Et livsforandrende forløb for dem, som er klar til at give slip og blive udfordret. Du finder ind til dig selv og lærer at elsker dig selv, som du er med deller og strithår. Du giver slip på at sammenligne dig selv med andre og finder skønheden i dig og dine følelser. Du lærer at sætte pris på de gode ting i livet og at give slip på det, der ikke længere tjener dig. Er du klar til at arbejde for indre og ydre forandring og fantastisk udvikling, så er dette forløb lige noget for dig!” – Anastasia Kofoed, 45 år.

“At være med på forløbet har betydet, at jeg er begyndt at øve mig i elske mig selv og min krop mere end jeg har gjort i mange år – og måske endda nogensinde! Det har betydet, at jeg ikke dagligt stresser over slankekur og hvilken “spisemetode”, jeg skal starte på i morgen, eller hvilken motionsform, der forbrænder mest fedt. Det har betydet, at jeg dagligt øver mig i at være god ved mig selv, og ikke hader mig selv, og det har især betydet, at min familie har fået en mere afslappet og mindre kontrolleret mor og kone. Jeg har helt konkret fået nogle værktøjer til at tøjre min overspisning. Det er også gået op for mig, hvor usundt det er for mig at pace mig selv til at gå på en hård slankekur, og at lykken aldrig kommer med et vægttab, men med et mere positivt selvbillede og mindre had til sig selv. Jeg er holdt op med at jagte den perfekte kur og går mere op i nydelse, hvilket er det bedste i hele verden! Jeg tænker på mad på en anden måde end før, og øver mig i ikke at dømme maden på forhånd. Det jeg særligt godt kunne lide på forløbet var at man startede med grundstenen (for mit vedkommende) at slippe slankekursmentaliteten. Det er bare så vigtigt at øve sig i, for hvis man hele tiden jagter den perfekte kur, finder man aldrig årsagen til og kernen i, hvorfor man overspiser, og hvordan man i så fald kan øve sig i ikke at overspise. Jeg vil i den grad anbefale forløbet til andre! Jeg kender mange, som har de samme tanker om selvhad og slankekursmentalitet, som jeg selv havde (og ind imellem stadig har), og det er uanset alder eller vægt. Når jeg lytter til hvor meget de hader sig selv, eller vil straffe sig selv for at have spist en kage eller chokolade, så bliver jeg vildt trist på deres vegne. For det er så synd, at man har lyst til at være så hård ved sig selv, “bare” fordi man ikke har spist helt perfekt efter XXX kuren. Ingen fortjener at blive dunket så hårdt i hovedet af nogen, og derfor fortæller jeg lystigt andre med den tankegang om det online forløb, jeg netop har gennemgået. Forløbet har været alle pengene værd :-)” – Nanna, 29 år.

“Jeg har været rigtig glad for forløbet og synes, at det har været virkelig godt opdelt i modulerne. Der er tilpas med information, og de praktiske redskaber har været lette at implementere i hverdagen. Jeg har personligt haft en del at “slås” med ved siden af forløbet, som har forsinket, hvor jeg var i forløbet i forhold til frigivelsen af de følgende moduler – men dette har ikke gjort, at det var umuligt at følge med. Tværtimod er forløbet bygget op på en måde, hvor man kan tage det i sit eget tempo. Selvom jeg ikke var nået så langt som andre, så følte jeg mig ikke hægtet af, men kunne følge Q&As og lære af de andre deltageres spørgsmål og Jettes svar. Jeg er stadig ikke nået til ende med alle modulerne, men trods dette har jeg opnået et nyt og bedre syn på mig selv, og forløbet har hjulpet mig til at tage nogle kampe, som jeg før ikke var i stand til. Jeg har udviklet mig og tror mere på mig selv, mit værd og min kunnen. Jeg kan kun anbefale at deltage! – Katrine, 35 år.

I forløbet forstod jeg for første gang, at selvværd handler om en dyb følelse af at være værdig til kærlighed, netop som den man er, med alle de fejl man gør, og med ens menneskelige uperfektheder. Hvis der er én ting, jeg særligt har taget med mig fra forløbet, så er det at lytte til min krop og den visdom, den besidder. Min krop er min bedste guide, og den fortæller mig, når jeg kommer ud af balance i livet. Tusind tak for nogle spændende og udfordrende uger i dit selskab Jette – jeg vil savne din kærlige og omsorgsfulde stemme og guidening i min hverdag – Sandra, 28 år.

“Jeg synes, at det har været SUPER godt for mig. Jeg har lært rigtig meget om mig selv og alle de mulige udfordringer, jeg måske nok vidste, jeg driblede med, men ikke havde nogen idé om, hvordan jeg skulle takle. Jeg har fået helt konkrete værktøjer, jeg kan tage med mig i min hverdag, og jeg har fået fantastisk god sparring på min vej, som har holdt mig fast i, at jeg er på rette vej. Jeg har især lært, at jeg er god nok, som jeg er.” – Anonym deltager.

Jeg vil anbefale dette forløb til alle på min vej, som har udfordringer ift. mad – selvom det faktisk har betydet så meget mere for mig. Det har været en fantastisk udviklingsrejse, hvor jeg har lært så meget om mig selv og mine mønstre. Det har betydet, at jeg stort set ikke længere overspiser, og når det er sket, så har jeg givet mig selv så meget selvomsorg, at det har været meget mindre mængder. Jeg ville aldrig have været det her forløb foruden, og det er alle pengene værd. Jette er et fantastisk menneske, som har givet mig meget mere, end jeg havde turdet håbe på. Hun har været fantastisk at snakke med – især på grund af hendes ikke-dømmende måde at være på, og fordi hun virkelig lytter og giver plads.” – Mia, 24 år.

“Forløbet har hjulpet mig til at finde ud af, hvor meget nydelse betyder for ens velbefindende, og at det er medvirkende til at øge ens selvværd, der igen giver mindre overspisning. Jeg prioriterer nu nydelse mere og kan klart se en sammenhæng mellem, at når jeg gør ting, som jeg nyder, så tænker jeg ikke på mad. Når jeg “synder”, så giver jeg mig tid til at være koncentreret om det og nyde det. Jeg har kun overspist få gange siden forløbet, og de gange jeg har gjort det, har jeg været bevidst om det – det har været planlagt og som en “belønning”, så jeg nød det og havde ikke dårlig samvittighed. Jeg har – selvom det ikke var det overordnede mål – tabt 5 kg under den tid jeg gennemgik forløbet.” – Bettina, 46 år.

“At være på dette forløb har været noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Det har åbnet mine øjne over for mærkelige slankeidealer, som er svære, hvis ikke umulige at leve op til. Jeg har fået et stort indblik i, hvad der ligger til grund for min overspisning, og hvad jeg skal gøre for at slippe den. Jeg er meget taknemmelig over at få muligheden for at lære om Jettes syn på mad, sundhed, følelser og livet.” – Jane Vestergaard, 38 år.

“Forløbet har givet mig en god værktøjskasse, som er brugbar i forhold til mange sider af mit liv. Jeg er blevet gladere, mere fri, mindre perfektionistisk og nyder mereLige nu nyder jeg, at det er næsten 6 uger siden, jeg sidst har overspist. Jeg har endog ikke haft tanken/trangen.” – Grethe, 54 år.

“Jeg var kommet til et punkt i mit liv, som var præget af slankekure og selvhad, og hvor jeg bare tænkte “stop, jeg vil ikke mere!”… og så kom det store spørgsmål: hvad gør man så i stedet for at gå på endnu en kur? Det var på det tidspunkt, at jeg ved et tilfælde fandt dette forløb, og hold da op hvor er der sket ting og sager! Det har gjort, at jeg endelig ser nysgerrigt på mig selv, og på hvordan tingene er blevet på denne måde. Jeg har fået en masse værktøjer til endelig at få bugt med min overspisning og vide, hvad det er, jeg egentlig har brug for – hele tiden med et kærligt syn og en respekt for mig selv, som ikke tidligere har eksisteret. Jeg kan uden at overdrive skrive under på, at dette forløb har været det bedste, jeg har gjort for mig selv.” – Mia.

Gennem forløbet har jeg konkret oplevet et stort fald i mine overspisninger. Jeg overspiser virkelig sjældent nu, og det har helt klart været af stor betydning, at jeg har lært at gennemskue, når slankekursmentaliteten tager over. Jeg har også fået en helt anden tilgang til motion. Jeg har overtrænet meget og overhørt min krops behov fuldstændigt. Jeg har virkelig ikke behandlet min krop godt, men mit liv har ændret sig SÅ meget ved, at jeg gennem forløbet har lært at se motion som bevægelse og nydelse fremfor tvang og afstraffelse. I dag er jeg et helt andet sted mht. mad, vægt og krop. Det dikterer ikke længere min dag eller mit humør, og det er ikke så vigtigt for mig mere. Jeg vil sige, at hvis du har problemer med mad og krop – hvad enten det er med restriktiv spisning, overspisning eller en kombination – så vil jeg virkelig anbefale forløbet. Det har ændret hele mit syn på livet, og hvordan jeg gerne vil leve det. Det har gjort mig meget gladere, og det har givet mig en større tro på, at alting nok skal gå.” – Britt, 23 år.

Det er helt fantastisk at finde ud af baggrunden for, hvad der sker i kroppen, når vi hele tiden udsætter den for den ene slankekur efter den anden. At slippe for skyld/skam og den sort/hvide tankegang er så skønt, samt at få kroppen og hovedet til at samarbejde.” – Anonym deltager.

 

Hvem er Jette Uhre?


Jette Uhre er Spisepsykologi-coach og Mindful Spisning ekspert. Hun er derudover uddannet Lifecoach, Mindfulness Instruktør og har en bachelorgrad i Ernæring og Sundhed. Hun har også arbejdet en del år inden for helsekostbranchen. Jette har selv tidligere oplevet at have et svært forhold til mad og kæmpede i mange år med overspisning, vægtproblemer, slankekursmentalitet og et negativt kropsbillede. I dag har hun et fuldstændig balanceret og befriende forhold til mad og sin krop, og siden 2013 har hun hjulpet hundredevis af kvinder til at opnå det samme, bl.a. ved at videregive de filosofier og redskaber, som har hjulpet hende selv.

Spørgsmål og svar:

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Når du har booket plads på forløbet, har du adgang til alt materialet for altid! Dvs. at du kan blive ved med at logge ind år efter år og genopfriske alt det, du har lært. Skulle jeg mod forventning være nødt til at lukke siden ned, vil du selvfølgelig få besked, så du kan nå at downloade alt materialet til senere brug.

Hvad hvis jeg ikke har råd til at betale det fulde beløb på én gang?

Du kan også sagtens vælge at betale beløbet i 4, 8 eller 12 rater med 30 dages mellemrum. Se dine betalingsmuligheder her. (OBS! Har du særlige behov og ønsker i forhold til en længere betalingsløsning, er du også velkommen til at kontakte mig på kontakt@jetteuhre.dk, så finder vi en løsning).

Hvad hvis jeg fortryder, at jeg har tilmeldt mig?

Hvis du fortryder din investering i forløbet, kan jeg desværre ikke give dig dine penge retur. Så snart du tilmelder dig, kan du jo allerede tage materialet i brug. Hvis du ikke er tilfreds med din investering, efter du har gennemgået hele forløbet, så vil jeg dog med glæde betale dine penge tilbage. For at benytte dig af tilfredshedsgarantien, skal du have gennemgået alle moduler, udfyldt alle worksheets, gennemført alle modul-quizzes, deltaget live på mindst 5 ud af de 8 Q&A opkald og arbejdet med alle de øvelser og redskaber, du får. OBS! Tilfredshedsgarantien gælder kun frem til og med 4 uger efter udgivelsen af sidste modul.

Kan jeg booke individuelle sessioner med dig undervejs?

Ja du kan sagtens booke mig for individuel coaching undervejs. Som deltager på forløbet kan du frem til 4 uger efter sidste modul bestille en personlig coachingsession med mig for bare 500,- (normalpris 1000,-).

Kan jeg forvente at tabe mig vha. forløbet?

Dette forløb handler som udgangspunkt IKKE om vægttab, men det handler mere om at skabe et balanceret, naturligt og intuitiv forhold til mad. For nogle mennesker resulterer det naturligt i et uanstrengt vægttab, men for andre er det ikke tilfældet. Sandheden er, at vægttab er et meget kompleks emne, og der er rigtig mange ting, der spiller ind, når det gælder vores vægt. Vi kan ikke altid selv være herre over, hvad vi vejer, men vi kan lære at være herre over, hvordan vi behandler vores egen krop, og hvordan vi forholder os til mad – og det er netop hovedfokus i dette forløb. På forløbet vil du dog lære en lidt om, hvordan du kan skabe de bedste omstændigheder for, at din krop på en helt naturlig måde kan lande på sin mest sunde vægt (hvad end det betyder for din individuelle krop).

Hvor meget tid skal jeg regne med at bruge på forløbet?

Alle moduler indeholder gennemsnitligt mellem 4-6 timers undervisning fordelt på forskellige sektioner. Til hver sektion er der nogle tilhørende worksheets. Helt optimalt vil jeg anbefale, at du sætter minimum 2 timer af hver uge. Husk på at forandringer kræver en indsats og prioritering, så jo større indsats du gør, desto mere udbytte får du.

Får man også en kostplan eller kostvejledning?

Nej, du får ikke en specifik kostplan. Som udgangspunkt handler dette forløb nemlig om, at du skal lære at finde tilbage til din naturlige og intuitive måde at spise på, hvor du i høj grad lader din spisning være navigeret af din krops naturlige instinkter og signaler. Det handler om at du skal blive din egen intuitive kostekspert – frem for at skulle læne dig op af ydre og stressende regler, kure, planer og ekspertråd. Jeg er sikker på, at du allerede godt mere eller mindre ved, hvad du “burde” spise, men problemet er måske i større grad, at du ikke formår at efterleve det. Derfor handler dette forløb mere om at tage fat på de underliggende mentale og følelsesmæssige begrænsninger, der forhindrer dig i at have det sunde og balancerede forhold til mad og din krop, som du gerne vil have. Der vil dog stadig være noget undervisning + bonusmateriale i forløbet, hvor du vil få lidt inspiration til nogle sunde og balancerede kostretninger.

Jamen, virker det virkelig?

Her vil jeg selvfølgelig være super ærlig og sige, at det kommer helt an på din egen indsats. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at så snart du har investeret i dette forløb, så kan du være sikker på, at du slipper din overspisning for altid. Det er desværre ikke sådan, det fungerer. Jeg vil gerne understrege, at dette forløb altså ikke er en hurtig og overfladisk quick-fix løsning, men det skal ses som en grundig uddannelse, der altså kræver, at du sætter tid af og lytter koncentreret til undervisningen. Men jeg kan love dig, at hvis du er klar til at gøre en tålmodig indsats, bruge tid på at lytte til modulerne og lave alle øvelserne, så vil du med garanti få et mere balanceret forhold til mad og din krop!

Er det ikke bare ligesom alt mulig andet, jeg har prøvet?

Jeg er fuldstændig sikker på, at du aldrig har prøvet noget som dette forløb før. Gennem forløbet vil du blive præsenteret for en helt ny, holistisk, grundig, kærlig og befriende måde at se på dine vægt- og spiseproblemer på; en måde som med garanti vil hjælpe dig til at transformere dit forhold til mad og din krop, hvis du altså laver det arbejde, som du vil blive bedt om. 

ER DU KLAR TIL AT TRANSFORMERE DIT FORHOLD TIL MAD & DIN KROP FOR ALTID?

 

Ja, jeg er SÅ klar!

 

Tilmelding til hold 13 lukker om: