Få hjælp til at slippe slankekursmentaliteten og balancere dit forhold til mad og din krop – skridt for skridt, måned efter måned og i fællesskab med andre, der har det ligesom dig 

Kender du det, at du:

✓ Tænker på mad konstant?
✓ Har et anstrengt forhold til din krop?
✓ Bekymrer dig om vægttab hele tiden?
✓ Har et meget sort/hvidt syn på mad?
✓ Ofte føler skyld og skam omkring din spisning?
✓ Generelt sætter mange restriktioner og forbud omkring mad?
✓ Tit oplever at spise meget fraværende, på impuls og uden bevidsthed?
✓ Har det med at tænke “Nu har jeg ødelagt det hele, så kan jeg lige så godt fortsætte”, så snart du bare har spist en lille smule “usundt”?

Og drømmer du om at kunne:

✓ Spise alt i balancerede mængder?
✓ Nyde alt mad med god samvittighed?
✓ Slippe det drænende fokus på mad og vægt?
✓ Føle mere ro og frihed omkring mad og din krop?
✓ Slutte fred med din krop og elske den, som den er?
✓ Navigere din spisning intuitivt ud fra din krops signaler?
✓ Spise når du er sulten, og stoppe når du er mæt – uden at føle, at du går glip af noget?

… så er Klub Slip Slankekursmentaliteten for dig!

De fleste ved, at slankekure ikke virker i længden og ofte forværrer vores udfordringer med mad og vægt. Brugen af slankekure er heldigvis i tilbagegang, men mange af os holder stadig fast i slankekurenes efterlevn: slankekursmentaliteten.

Slankekursmentaliteten repræsenterer generelt den meget firkantede, sort/hvide, restriktive, skamfulde og overfladiske mentalitet, vi i mange år har haft omkring udfordringer med mad, krop og vægt – og som slankekurene har stordyrket.

I de senere år er det heldigvis begyndt at gå op for eksperter, at slankekursmentaliteten i virkeligheden skubber til nogle biologiske overlevelsesmekanismer i os og arbejder stik imod der, hvor vi gerne vil hen med vores spisning, vægt og sundhed – bl.a. ved at øge vores trang til impulsspisning og overspisning samt fremme et forstyrret forhold til mad.

Heldigvis står vi lige nu over for et paradigmeskifte inden for sundhedssnakken, der handler om, at vi er nødt til at eliminere slankekursmentaliteten og i stedet introducere en ny og mere styrkende mentalitet omkring mad, kropsidealer og vægt, der fremmer et intuitivt og naturligt forhold til mad i stedet.

Klub Slip Slankekursmentaliteten er en online medlemsklub for dig, der gerne vil slutte dig til dette paradigmeskifte og have hjælp til at slippe slankekursmentaliteten og balancere dit forhold til mad og din krop på en naturlig og holdbar måde!

Jeg har selv været der!

Allerede da jeg var 16-17 år gammel, begyndte jeg at gå på diverse underlige og restriktive slankekure, fordi jeg ikke følte, at min krop levede op til idealet. Jeg kan især huske en kur, hvor jeg nogle dage kun måtte spise 5 TUC-kiks med hytteost til frokost. Jeg mindes tydeligt, hvordan jeg slet ikke kunne fokusere på andet end mad hele dagen i skolen, og hvor ekstremt sulten jeg var, når jeg kom hjem. Ofte endte det med, at jeg overspiste meget impulsivt, skamfuldt og fraværende i et eller andet, jeg fandt i køkkenskabene – og jeg gjorde det selvfølgelig i skjul og uden at sige noget til min mor og søster, som også var på kuren. Det var nærmest som om, at vi havde en intern konkurrence om, hvem der havde mest viljestyrke til at overholde slankekuren.

Med tiden gik det heldigvis op for mig, at de hurtige slankekure ikke virkede i længden, og derfor tænkte jeg, at løsningen i stedet måtte være en “livsstilsændring”.

Til trods for, at jeg havde lagt de hurtige slankekure på hylden og fokuserede mere på langvarige ændringer, så levede min slankekursmentalitet dog stadig i bedste velgående; jeg tænkte på mad konstant, jeg bekymrede mig hele tiden om, hvad jeg måtte spise, jeg hadede min krop, jeg gik på badevægten flere gangen om dagen, jeg var besat af at tabe mig, og jeg følte skam og dårlig samvittighed nærmest uanset hvad, jeg spiste.

Til trods for at jeg var så fokuseret på at kontrollere mit madindtag, følte jeg mig mere og mere ude af kontrol over min spisning. Jeg overspiste og spiste på impuls flere gange om dagen (og også nogle gange om natten), og hver gang det skete, skældte jeg mig selv ud og satte endnu flere restriktioner bagefter.

Det hele kulminerede i, at jeg fik en depression. Med denne diagnose havde jeg virkelig nået et lavpunkt, hvor jeg simpelthen ikke kunne andet end at slippe mit intensive fokus på mad og vægt og i stedet begynde at fokusere på, hvordan jeg kunne blive mere glad. Jeg begyndte bl.a. at gå til yoga og studere mindfulness, og det var også her, jeg stødte på begrebet ‘mindful spisning’. Jeg begyndte gradvist at elske og lytte mere til min krop og udvikle et mere nydelsesfuldt og intuitivt forhold til mad… og jeg mærkede langsomt, hvordan mine overspisninger og impulsspisninger blev færre og færre (og mindre ekstreme).

Fast forward til i dag, så har jeg nu et fuldstændig naturligt og intuitivt forhold til mad. Jeg spiser efter min krops signaler, og jeg har sjældent svært ved at stoppe, når jeg er mæt. Jeg bekymrer mig aldrig om, hvad jeg spiser, og jeg tænker sjældent på mad igen, før min mave rumler.

Klub Slip Slankekursmentaliteten

Jeg nyder alt slags mad, og jeg har nemt ved at spise nærværende og i balancerede mængder – uden at føle afsavn eller skulle bruge drænende viljestyrke til at begrænse mig. Jeg elsker min krop på en fuldstændig betingelsesløs måde, og den kærlighed ændrer sig aldrig, uanset hvordan min krop forandrer sig. Jeg ejer ingen badevægt i dag, og jeg lægger ingen særlig værdi i min krops vægt eller udseende i det hele taget. Jeg føler, at min kropsvægt er lige præcis der, hvor den skal være – fordi mit forhold til mad er lige præcis der, hvor det skal være, og hvor det er meningen fra naturens side :-)

Jeg ved, at det lyder for godt til at være sandt, men ALT dette er også muligt for dig at opnå kære… det handler bare om at få de rette input og redskaber.

I Klub Slip Slankekursmentaliteten vil du netop blive præsenteret for alle de effektive filosofier og redskaber, jeg gennem årene selv har brugt til at balancere mit forhold til mad, og som mine klienter også har haft stor succes med. Det hele bliver serveret på en overskueligt måde, skridt for skridt hver måned og med mig som din guide på hele rejsen!

Hvad er en slankekursmentalitet helt præcist?

En slankekursmentalitet er ikke kun noget, du har, når du er på slankekur. Du kan også have en slankekursmentalitet i større eller mindre grad, selv om du aldrig nogensinde har været på en decideret slankekur. Om du har en slankekursmentalitet eller ej, handler nemlig ikke så meget om, hvad du gør, men mere om hvad du tænker om mad, krop og vægt.

Med en slankekursmentalitet er man typisk præget af forskellige overfladiske, negative, begrænsende og falske overbevisninger som fx:

 • At udfordringer med mad og vægt bare handler om dårlig viljestyrke og mangel på selvkontrol.
 • At dét at spise balanceret bare handler om at vide, hvad der er sundt eller usundt, og så sætte forbud og restriktioner omkring det usunde.
 • At vægttab udelukkende handler om kalorier ind og kalorier ud, og at det handler om at spise så lidt som muligt og bevæge sig så meget som muligt.
 • At vores krop er imod os, når den tager på i vægt, og at vi bliver mere motiverede til at leve sundere, hvis vi hader vores krop, som den er nu.
 • At vi skal forsøge at være en kontrollerende autoritet over vores krop, når vi vil tabe os, og at vi ikke kan stole på vores krop.
 • At det handler om at måle, veje og holde alt i stram kontrol.
 • At vi er nødt til at tabe os eller have en bestemt vægt for at være sunde.
 • At mad er vores største fjende, og at det handler om at hade mad.
 • At vores sult og appetit er fjenden, og at det handler om at modstå og overdøve sin sult.
 • At det handler om at give afkald på nydelse, og at nydelse af mad er forkert og skamfuldt.
 • At vi ikke kan være glade, elske os selv eller nyde livet, før vi har tabt os, eller vores krop lever op til idealerne.

Disse begrænsende overbevisninger er netop nogle af dem, vi vil gøre op med gennem klubbens temaer. For som du også vil lære, så kan mange af de negativ og firkantede tankesæt, som en slankekursmentalitet repræsenterer, paradoksalt nok ofte være direkte medvirkende til, at vi overspiser mere, at vi får mere lyst til alt det “forbudte”, og at vi får større udfordringer med vores vægt, sundhed og forhold til mad.

Hvad vil det sige at slippe slankekursmentaliteten og balancere sit forhold til mad?

Inden du går helt i panik over, at du skal slippe slankekursmentaliteten, vil jeg også lige gøre det klart for dig, at dét at slippe slankekursmentaliteten ikke betyder, at du skal glemme alt om at spise sundt og nærende, eller at du helt konkret skal spise alt inden for rækkevidde. Det betyder heller ikke, at du bare skal “lade stå til” eller være ligeglad med din sundhed, eller med hvordan din krop har det. Tværtimod.

At slippe slankekursmentaliteten og få et balanceret forhold til mad betyder:

 • At du dropper de hurtige og uholdbare slankekure og quickfix-løsninger, der bare skaber mere usund yoyo-vægt og gør dit forhold til mad værre.
 • At du slipper de mentale restriktioner og forbud og i stedet genfinder tilliden til dig selv og din krop omkring mad.
 • At du giver slip på normer og idealer omkring krop og vægt og i stedet lærer at elske og respektere din individuelle krop, uanset hvordan den ser ud.
 • At du lærer at lytte til din krop og spise efter dens naturlige sult- og mæthedssignaler samt genfinder nydelsen og glæden ved at spise.
 • At du lærer at træffe valg omkring mad og bevægelse baseret på en kærlig intention om, at du vil din krop det bedste, uanset hvad den vejer.
 • At du slipper sort/hvid-tankegangen og madforvirringen samt lærer at se mere nuanceret og balanceret på kost og ernæring.
 • At du spiser overvejende balanceret og nærende med en intention om at føle velvære – frem for at være besat af vægttab.
 • At du stopper med at sætte livet på standby og gå og vente på, at du har tabt dig, men i stedet begynder at leve livet NU.

Det er netop alle disse punkter, vi vil arbejde med løbende gennem klubbens temaer.

Hvis du vil have et helt konkret billede af, hvad det vil sige at have en slankekursmentalitet, samt hvad det vil sige at have sluppet den, kan du i skemaerne herunder se, hvilke typiske konkrete tanker man har, når man har en slankekursmentalitet vs. et balanceret forhold til mad, krop og bevægelse:

Slankekursmentaliteten2
Slankekursmentalitet3
Slankekursmentaliteten4
OBS! De to sidste skemaer hører sammen som ét skema.

Hvordan foregår det?

Klub Slip Slankekursmentaliteten er udviklet som et supplement til bogen ‘Slip Slankekursmentaliteten‘.

Når du tilmelder dig klubben, får du derfor tilsendt et elektronisk eksemplar af bogen (e-bog), som du kan arbejde med. Klubbens månedstemaer følger dermed bogens kapitler, så du hver måned får adgang til et nyt månedstema, der relaterer sig til det kapitel, du er nået til. Du får på den måde intensiv støtte til at arbejde med bogens kapitler og opgaver. Derudover får du selvfølgelig en masse ekstra, supplerende, effektive og transformerende opgaver til bogens kapitler, som kan hjælpe dig til at nå endnu dybere og gøre din rejse ud af slankekursmentaliteten og mod et balanceret forhold til mad endnu grundigere.

Det hele foregår skridt for skridt med masser af tid til at arbejde med månedens opgaver og helt uden stress, tidspres eller overvældelse.

Hver måned består af en lærerig video med mig samt en række konkrete, tilhørende opgaver med overskuelige tjeklister samt afsluttende quizzes så du får en fornemmelse af at nå til bunds i hver måneds tema. Alt materialet kombineres med en masse support og støtte undervejs – både fra mig og de andre medlemmer.

Hvis du ønsker at have bogen ‘Slip Slankekursmentaliteten’ som en fysisk bog i stedet, vil du også få mulighed for at bestille den med 20% rabat + fri fragt, når du er tilmeldt klubben.

Hvad får jeg helt konkret som medlem?

 • Et elektronisk eksemplar af min bog “Slip Slankekursmentaliteten” (og mulighed for at bestille den som fysisk bog med 20% rabat).
 • En video hver måned hvor jeg underviser om et særligt tema, der passer til det kapitel, du er kommet til i bogen (denne kan også lyttes til som lydfil/podcast, mens du gør andre ting).
 • Supplerende opgaver til alle månedens tema-videoer.
 • Tjeklister og quizzer der sikrer dig, at du får gennemført alle opgaver hver måned.
 • Adgang til et online fællesskab (i en lukket facebookgruppe) hvor du kan give og modtage støtte fra alle andre medlemmer, og hvor jeg også vil være tilstede og give støtte.
 • Et par SMS’er om ugen med remindere og tips, der passer til månedens tema.
 • Adgang til en konkret spørgsmål/svar-sektion, hvor du hele tiden kan stille mig spørgsmål og modtage svar (samt læse andres spørgsmål og svar).
 • Mulighed for at få rabat på alle mine andre services (coaching, forløb, kurser og events).

Hvorfor en online klub?

En af de største udfordringer ved at slippe slankekursmentaliteten og balancere vores forhold til mad er, at slankekursmentaliteten stadig er så stærkt repræsenteret overalt omkring os. Vi møder den hele tiden gennem medierne, de sociale medier, vores sociale miljø og det generelle samfundssyn, vi har på sundhed, vægt, kropsidealer og kost. Slankekursmentaliteten har bidt sig fast i de fleste af os som en blodsugende tæge, og den er næsten så almindelig, at vi ofte ikke engang opdager, at vi har den, eller hvor meget den påvirker vores forhold til mad og krop i en negativ retning.

Når vi ønsker at slippe slankekursmentaliteten og balancere vores forhold til mad, er det derfor afgørende, at vi hele tiden får løbende input og bliver fastholdt i at tage afstand fra slankekursmentaliteten. Det er min erfaring, at vi bedst kan ændre vores mentalitet omkring mad, krop og vægt gennem at få kontinuerlige input, samt at vi sørger for at gøre det i fællesskab med andre, der arbejder mod det samme mål.

Der findes ikke nogen hurtigløsning til at slippe slankekursmentaliteten og få et intuitivt og balanceret forhold til mad. Den eneste vej er med små gradvise og konkrete skridt, løbende input samt masser af støtte og fællesskab – og alt dette får du netop med Klub Slip Slankekursmentaliteten.

Hvad koster det?

Prisen for at være medlem er 219 kr/mån.

Medlemsklubben er et månedligt abonnement, og du kan derfor afmelde dig til enhver tid, hvis du ikke længere ønsker at være med. Der er ingen bindingstid i medlemsklubben.

Hvordan opsiger jeg medlemsskabet?

Når du tilmelder dig, får du en simpel guide til, hvordan du let og enkelt opsiger dit abonnement. Du kan når som helst opsige dit medlemsskab, inden en ny måned påbegynder. Ved opsigelse af dit abonnement vil du ikke modtage flere månedlige temaer, du vil miste din adgang til det gamle materiale, og du vil også blive meldt ud af facebookgruppen.

Hvad sker der helt præcist, når jeg tilmelder mig?

Når du tilmelder dig, får du en velkomst e-mail med informationer omkring, hvordan du kommer igang, samt hvordan du melder dig ind i den lukkede fælles facebookgruppe. Du vil også modtage et link, hvor du kan downloade min bog ‘Slip Slankekursmentaliteten’ som e-bog.

Så snart du er tilmeldt, begynder din første måned. Du vil dermed få login-oplysninger tilsendt, så du kan lukke ind på den lukkede platform og gå igang med at se og arbejde med materialet for måned 1. Hver måned vil du modtage nyt materiale, som du får besked om på e-mail.

På denne måde fortsætter det, indtil du enten ikke ønsker at være med mere, eller du er færdig med alle månedernes temaer (det kan tage lang tid at slippe slankekursmentaliteten og balancere sit forhold til mad 100%, og derfor er der materiale til mindst 12 måneders medlemsskab, hvis du ønsker at fortsætte din rejse så længe).

Klub Slip Slankekursmentaliteten

Slut dig til bevægelsen!

Når du melder dig ind i Klub Slip Slankekursmentaliteten, er du ikke alene med til at gøre dig selv end tjeneste, men du gør også hele verden en tjeneste…

Jo flere vi går sammen om at slippe slankekursmentaliteten og manifestere nogle mere hensigtsmæssige overbevisninger omkring mad, vægt og kropsidealer – jo hurtigere får vi skabt et paradigmeskiftet inden for sundhedssnakken generelt ♥

Er du klar til at starte rejsen mod at slippe slankekursmentaliteten og balancere dit forhold til mad og din krop?