Feminin Madfrihed
Mentorforløb

   


Balancer dit forhold til mad og bliv en fri og selvkærlig dronning 

Næste hold af mentorforløbet starter d. 30. januar 2021.

Forløbet er for dig, der:

 • Tænker på mad konstant
 • Ofte kommer til at overspise eller trøstespise
 • Bekymrer dig om din krop og vægt hver dag
 • Hele tiden pendler mellem restriktive mad-forbud og impulsiv overspisning

 • Ofte spiser meget hurtigt og fraværende

 • Har svært ved at nyde mad uden at føle skam og dårlig samvittighed

 • Er dårlig til at rumme dine følelser uden at "spise på dem"

 • Tit har en følelse af at maden styrer dig - frem for omvendt
 • Hader din krop og har svært ved at høre og respektere dens signaler

 • Har en meget sort/hvid og perfektionistisk indstilling til mad (og de fleste andre ting i livet)

 • Føler dig dybt forvirret over, hvad du egentlig "burde" spise (fordi alle kurene siger forskellige ting)
 • Har et lavt selvværd og hele tiden bekymrer dig om, hvad andre tænker om dig
 • Har svært ved at lytte til dine egne behov og sætte grænser
 • Tit føler indre uro, stress og frygt (som du dulmer med mad)

 • Generelt saboterer dig selv på mange områder af dit liv

 • Er klar til at slippe slankekursmentaliteten, madstressen, overspisningen, selvsabotagen og selvhadet og få meget mere INDRE RO

 • Er klar til at lære at balancere dit forhold til mad, elske dig selv og træde ind i din fulde FRIHED og POWER som kvinde!

  FJER.png

Hvis du kan sætte flueben ved punkterne ovenfor, så lad mig først fortælle dig noget...

Du er SÅ meget mere end din krops udseende, og din skæbne er IKKE at bruge hele livet på at bekymre dig om mad. Jeg ved, at der er en dybere mening med dit liv end det... og det er jeg sikker på, at du også selv kan mærke.

Men jeg ved også, at selvom du måske inderligt ønsker dig at opnå mere frihed og balance med mad (så du i stedet kan bruge din energi på ting, der VIRKELIG fylder dig op med mening og glæde), så kan det være enormt svært at se nogen vej ud, når man først sidder fast i overspisningens- og slankekursmentalitetens net.

Måske kender du det, at du tænker på mad konstant?

Måske bekymrer du dig hele tiden om, hvad du må/ikke må spise, eller måske har du bare en konstant lyst til at putte noget i munden?

Måske vågner du hver morgen og tænker “I dag tager mig sammen!”… men alligevel ender du altid med at overspise impulsivt og skamfuldt og derefter tænke “Så kan det også være lige meget, nu har jeg ødelagt det hele!”, og så overspiser du endnu mere?

Måske har du ofte spurgt dig selv…

“Hvorfor kan jeg ikke bare tage mig sammen og stoppe med at overspise?!”
“Hvorfor kan jeg ikke bare kontrollere mit madindtag?!”
“Hvorfor er jeg sådan en svag person med dårlig viljestyrke?!”

… og måske føler du, at uanset hvad du gør, så sidder du bare fuldstændig fast i en ond spiral af slankekure, restriktioner, overspisning og selvhad, som du ikke kan komme ud af!

FJER.png

Jeg ved præcis, hvordan det føles at sidde fast i madfængslet...

I mange år oplevede jeg selv at sidde fast i en ond spiral, hvor jeg satte restriktioner, tænkte på mad konstant, overspiste, dunkede mig selv i hovedet og overspiste endnu mere.

Jeg var besat af vægttab, jeg bekymrede mig hele tiden om min kost, og jeg nægtede at elske og acceptere mig selv og nyde mit liv, før jeg liiiige havde fået styr på det med maden og vægten. Tanker om mad og vægt fyldte 90% af min hverdag, og det var som at sidde fast i et fængsel!

Dengang var jeg fuldstændig overbevist om, at det handlede om, at jeg var en svag person med en dårlig viljestyrke, og at jeg bare skulle tage mig mere sammen og have mere kontrol og selvdisciplin… men det var som om, at jo mere jeg forsøgte at have kontrol over maden, desto mere følte jeg, at maden fik kontrol over mig.

I dag ved jeg, at dét at reducere overspisning og udfordringer med mad på INGEN måde handler om at have mere viljestyrke eller selvdisciplin, og at det i virkeligheden er meget ukonstruktivt at tænke sådan. At balancere vores forhold til mad handler først og fremmest om at lære at FORSTÅ vores psykologiske og biologiske overlevelsesmekanismer omkring mad og spisning, så vi kan genvinde tilliden til disse og lære at arbejde med dem - frem for at arbejde imod dem.

Jeg ved også, at det netop tit er den overdrevne brug af maskuline strategier såsom kontrol, kamp, perfektionisme, restriktioner, kostplaner, måling, vejning, selvdisciplin og sort/hvid-mentalitet der forhindrer os i at lytte til vores krop og stole på dens naturlige signaler omkring mad... og at jo mere vi fletter de feminine energier ind i vores forhold til mad (e.g. tilladelse, nydelse, lyst, kropsvisdom, intuition, tillid, rummelighed og accept), jo nemmere bliver det at balancere vores spisning på en måde, der føles både naturlig, let og uanstrengt.

Det gør så ondt i mit hjerte at vide, at enormt mange kvinder dagligt spilder deres tid og energi på at være besatte af kostplaner og restriktioner, når jeg ved, at der findes en meget mere naturlig og nydelsesfuld vej til både FRIHED og BALANCE med mad og krop.

Jeg har selv oplevet, hvor befriende det føles at give slip på slankekursmentaliteten og få et balanceret og afslappet forhold til mad helt uden at bruge kontrol eller selvdisciplin – og alt det, der har hjulpet mig, har jeg samlet til dig i dette forløb.

FJER.png

Feminin Madfrihed Mentorforløb er et grundigt og intensivt 8 måneders online forløb, der vil hjælpe dig til at reducere overspisning og impulsspisning samt få et mere nydelsesfuldt, afslappet, befriende og naturligt forhold til mad, din krop og ikke mindst; dig selv.

På forløbet tager jeg dig kærligt i hånden, hvor jeg gennem 8 grundige moduler (+ et intromodul) deler ud af min store viden omkring spisepsykologi og giver dig mine aller bedste tips og redskaber ifht. mad, vægt, krop, overspisning og selvværd.

Forløbet er IKKE bare et quick-fix, men det er en personlig og spirituel udviklingsrejse, hvor du bruger dit forhold til mad som din guide.

Gennem mange års arbejde med kvindelige klienter, løbende uddannelse samt en del års personlig erfaring med lavt selvværd, overspisning, impulsspisning og kropshad, har jeg designet dette mentorforløb, hvor jeg har samlet alt det, du behøver at lære for at kunne skabe et sundt, befriende og balanceret forhold til mad og din krop, der holder resten af livet 

FJER.png

‘Feminin Madfrihed Mentorforløb’ indeholder:

Modul 1: Slip slankekursmentaliteten

Modul 2: Elsk og lyt til din krop

Modul 3: Kærlig spisning

Modul 4: Et balanceret syn på ernæring og sundhed

Modul 5: Mad og følelser

Modul 6: Behov og frihed

Modul 7: Du er god nok!

Modul 8: En dybere mening 

* Du får yderligere adgang til et grundigt intromodul med det samme, du tilmelder dig. De resterende moduler vil blive frigivet med 4 ugers mellemrum fra den dato, forløbet starter. Se uddybet beskrivelse af modulerne længere nede på siden.

* 100% tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage. Hvis du ikke føler, at forløbet har levet op til dine forventninger, så vil jeg med glæde refundere din investering. Læs mere om tilfredshedsgarantien længere nede.

FJER.png 

Du får samlet set…

★ Mere end 50 timers undervisning omkring spisepsykologi, overspisning og selvværd fordelt over 9 online moduler (hvoraf ét grundigt intromodul).

★ Adgang til en lukket Facebookgruppe hvor du får masser af hjælp og støtte fra mig og de andre deltagere.

★ 8 x Q&A-opkald (et opkald mellem hvert modul) hvor du kan stille spørgsmål til modulerne, og jeg sidder live og besvarer dem.

★ En SMS-service hvor du hver dag (gennem alle 8 måneder) får små påmindelser og konkrete tips fra forløbet, der fastholder dig i at integrere alt den nye viden ind i din hverdag.

★ Masser af konkrete og effektive arbejdsark og redskaber.

★ Transformerende meditationslydfiler som du kan bruge hver dag.

★ Fri adgang til forløbsmaterialet for altid.

+ 8 personlige og dybdegående coachingtimer med mig (pr. telefon) ved køb af premiumpakken.

★ Mulighed for at være med i en mastermind-gruppe efter forløbet, hvor du kan fortsætte din rejse og få hjælp til at fastholde alt det, du har lært.

… Jeg tager dig altså i hånden gennem hele rejsen!

 

Early-bird-tilbud:
Book din plads inden nytår og vælg mellem et gratis eksemplar af min bog 'Slip Slankekursmentaliteten' eller en ekstra coachingsession med mig - så du kan komme igang med din rejse allerede nu! Du vil også få adgang til et grundigt intromodul med det samme, du tilmelder dig.

Tilmeld dig her!

 

KomFJER.png 

Hvordan foregår det helt praktisk?

Forløbet foregår på den måde, at alt er online. Det vil sige, at så snart du har tilmeldt dig, får du adgang til en online platform, hvor du altid kan logge ind (enten via din computer, Ipad eller SmartPhone) og finde de forskellige moduler og ressourcer. Derudover får du også tilsendt link til vores lukkede Facebook-gruppe.

Vi tager hul på et nyt modul hver måned (med 4 ugers mellemrum), og der er 4 sektioner til hvert modul. Du får altså adgang til én ny sektion hver uge med tilhørende opgaver at arbejde med, og forløbet serveres derved i små og overskuelige bidder ad gangen, så du ikke bliver overvældet.

Modulerne er indspillede som videoer med powerpoint-præsentation, hvor jeg underviser henover. Modulerne kan dog også hentes ned som podcast-lydfiler, hvilket betyder, at du kan lytte og lære, hvor end du er (f.eks. mens du går en tur, vasker op, sidder i toget eller slapper af på sofaen), og du behøver ikke at sidde klistret til skærmen.

I slutningen af hvert modul afholder vi vores månedlige Q&A-opkald, hvor du kan stille spørgsmål til månedens modul. Til hvert modul er der også en afsluttende modulquiz, som du kan gennemføre for at opsummere på, hvad du har lært.

FJER.png

Det sker der, når du tilmelder dig:

Når du har tilmeldt dig, får du adgang til intromodulet med det samme! (Jo tidligere du tilmelder dig, jo mere tid vil du have til at gennemgå intromodulet og arbejde med de indledende øvelser).

Du får først og fremmest tilsendt en e-mail, hvor jeg byder dig velkommen til forløbet. Derudover får også en e-mail med dine personlige login-informationer til den store medlemsplatform, hvor du finder intromodulet og alle de kommende moduler og bonusmateriale.

Hvis du på nogen måde er i tvivl om tilmeldingsprocessen, så er du velkommen til at kontakte mig på kontakt@jetteuhre.dk.

FJER.png

Men… kan dette forløb virkelig hjælpe mig?

Ja, det kan det. Hvis du gerne vil have et mere befriende, nydelsesfuldt og balanceret forhold til mad, din krop og dig selv, og du er villig til at gøre en aktiv indsats for det, så kan dette forløb helt bestemt hjælpe dig!

Jeg vil dog understrege, at der er en hel del materiale, du skal igennem. Det kræver derfor, at du er klar til at tage forløbet seriøst og sætte tid af gennem de næste 8 måneder til at arbejde med det.

Forløbet skal ses som en grundig uddannelse og rejse. Det er ikke bare et quickfix (for der findes ingen quickfixes til at balancere sit forhold til mad permanent). Forløbet vil udfordre dig til at skabe store forandringer i dine overbevisninger og i dit liv generelt, så du skal være indstillet på at indlede en dyb og spændende udviklingsrejse!

På forløbet vil du få masser af støtte til at fastholde din motivation undervejs, så hvis du bare følger mine anvisninger, og er indstillet på at gøre en indsats for at arbejde med materialet, så skal du nok få alt det ud af forløbet, du ønsker dig (læs gerne udtalelse fra tidligere deltagere nederst på siden) ♥

* Læs også om min 100% tilfredshedsgaranti længere nede på siden.

FJER.png

Forløbet er især for dig, der:

 • har en slankekursmentalitet og et anstrengt forhold til mad
 • har et hadfuldt og skamfuldt forhold til din krop
 • har en meget sort/hvid og perfektionistisk tankegang omkring mad og vægt (og måske generelt)
 • ofte kommer til at overspise eller spise på impuls
 • har en tendens til at småspise / snacke for at klare dig gennem dagen
 • bruger enormt meget energi på at inddele alt mad i "godt" eller "dårligt" i dit hovede
 • tit føler stress og indre uro... og ofte overspiser for at opnå ro
 • ved alt om, hvad du “burde” spise, og til tider føler dig som et omvandrende kostleksikon, men bare ikke kan efterleve det i længden alligevel
 • er dårlig til at mærke dig selv, din krop og dine behov
 • ofte har en følelse af, at du er trængt op i en krog af krav og forventninger (som du tit forsøger at flygte fra gennem overspisning)
 • har svært ved at tillade dig selv bare at NYDE livet og være i nuet
 • er overbevist om at du er nødt til at gøre eller præstere noget hele tiden for at føle dig god nok
 • konstant sammenligner dig selv med andre og føler dig utilstrækkelig
 • ikke kan identificere dig med at have en alvorlig spiseforstyrrelse, men alligevel kæmper med mad, din krop og dit selvværd på en måde, der giver dig problemer i hverdagen
 • ønsker at slippe den dårlige samvittighed og kunne nyde alt mad
 • drømmer om at føle meget mere mere INDRE RO og FRIHED i dit forhold til mad, vægt, spisning og dig selv
 • er klar til at slippe slankekursmentaliteten og det bekymringsfyldte fokus på mad og vægt og i stedet lære, hvordan du kan elske og lytte til din krop, prioritere sundhed og velvære samt blive en mere stærk, glad, fri og selvkærlig kvinde.
 • er klar til at være nysgerrig på dig selv, dit liv og dine vaner
 • er villig til at gøre en aktiv indsats hver dag for at arbejde tålmodigt med dig selv gennem en længere periode
 • er klar til at dykke dybt ind i dit indre for at finde frem til de dybere og mere spirituelle budskaber bag dine udfordringer med mad

FJER.png

Men… forløbet er IKKE for dig, der:

 • bare vil opnå et hurtigt vægttab for enhver pris
 • er overbevist om at dine udfordringer KUN handler om mad
 • tror, at der findes en let “quickfix”-løsning mod overspisning og udfordringer med mad
 • ikke er klar til at lære at slippe slankekursmentaliteten og slankekurene
 • Ikke er klar til at se på de ting, der ligger bagom dine udfordringer med mad
 • ikke er villig til at sætte tid og energi af til at arbejde tålmodigt med dig selv gennem 8 måneder
 • har en alvorlig diagnosticeret spiseforstyrrelse (tvangsoverspisning/bulimi/anoreksi) der er aktiv på nuværende tidspunkt
 • har nogle alvorlige psykiske diagnoser, der ikke er ordentlig udredt eller behandlede
 • har været udsat for seksuelt overgreb eller har svære psykiske traumer fra barndommen, der endnu ikke er blevet grundigt bearbejdet hos en psykolog eller gennem anden terapi (i så fald kan jeg ikke garantere for effektiviteten af forløbet).


Early-bird-tilbud:
Book din plads inden nytår og vælg mellem et gratis eksemplar af min bog 'Slip Slankekursmentaliteten' eller en ekstra coachingsession med mig - så du kan komme igang med din rejse allerede nu! Du vil også få adgang til et grundigt intromodul med det samme, du tilmelder dig.

Tilmeld dig her

Tile

Modulerne indeholder:


INTROMODUL:
(Dette modul får du adgang til, så snart du har tilmeldt dig).

På dette modul vil du lære om de grundlæggende koncepter og filosofier, som forløbet er bygget op omkring, og som du også løbende vil støde på gennem alle moduler. Du vil også få hjælp til at grundlægge et styrkende mindset fra starten, fordi dét at have den rette mentale tilgang fra starten er afgørende for, at du kan holde dig motiveret gennem hele rejsen og IKKE give op, så snart du møder lidt modstand. Viden er fint, men uden det rette mindset vil den viden, du får, sjældent blive omsat til handling. På dette modul vil du også få nogle konkrete handlinger, som du kan begynde at tage for at balancere dit forhold til mad. Sidst men ikke mindst vil du få en række gode og praktiske tips til, hvordan du bedst gennemgår forløbet og får lagt materialet ind i din hverdag.

 

MODUL 1:
Slip slankekursmentaliteten

På dette første modul lærer du at slippe slankekursmentaliteten, madrestriktionerne, kontrollen og dine gamle begrænsende tanker omkring mad og vægt, så der kan blive renset ud og frigjort mere mental energi til de andre ting, vi skal have fokus på gennem forløbet. Vi går bl.a. i dybden med sandheden om slankekure, og hvorfor de ikke virker, så du mentalt kan lægge dem på hylden én gang for alle (også selvom du føler, at du allerede har gjort det). Derudover vil vi rense ud i de begrænsede overbevisninger (der er en del af slankekursmentaliteten), der forhindrer dig i at have et balanceret og naturligt forhold til mad. Du vil også lære om, hvordan mentale forbud og restriktioner omkring mad ofte fører til mere overspisning, og hvad der er for nogle specifikke mentale mekanismer, der sker, når du forsøger at kontrollere din spisning for meget. Du får konkrete redskaber til at begynde at slippe restriktionerne og den mentale kontrol, så du netop giver dig selv mulighed for at kunne være mere nærværende, når du spiser - og på den måde både kan få mere nydelse og tilfredsstillelse ud af maden samt mere klarhed omkring, hvad din overspisning handler om. Derudover åbner vi også op for, at du kan begynde at se på din overspisning på en meget mere konstruktiv, kærlig og nysgerrig måde. Sidst men ikke mindst vil du få hjælp til at begynde at manifestere nogle meget mere styrkende tanker omkring mad, krop og vægt, der kan hjælpe dig til at sætte din velvære (frem for vægttab) i første række. Dette første modul vil fungere som en slags nulstilling, hvor jeg støtter dig i at rense ud i negative og begrænsende tanker og i stedet hjælper dig til at give plads til mere kærlige og konstruktive tanker. Her sætter vi grundlaget for den mere nysgerrige og nydelsesfulde tilgang til mad, vægt og spisning, der vil hjælpe dig gennem resten af forløbet.

 

MODUL 2:
Elsk og lyt til din krop

På dette modul vil du lære at se på din krop på en helt ny og mere kærlig måde. Jeg vil bl.a. undervise dig i, hvorfor du skal begynde at elske din krop allerede NU, hvis du vil slippe din overspisning og have et balanceret forhold til mad – samt hvordan du konkret kan begynde at gøre det. Vi vil også snakke lidt generelt om kropsidealer i samfundet, og du vil få konkrete tips til, hvordan du kan begynde at være mindre påvirket af idealerne og i stedet skabe et mere positivt kropsbillede. Du vil få støtte til at håndtere den modstand, du muligvis har på idéen om at skulle elske din krop, som den er nu, og du vil også lære om, hvordan det faktisk er muligt at elske din krop, som den er lige nu, og SAMTIDIG bevæge den i en sundere retning - det er ikke enten/eller. Vi vil også snakke om, hvordan du kan lære at respektere og lytte mere til din krops signaler, så du kan gøre det meget nemmere for dig selv at give din krop præcis det, den har behov for, og og så vil du lære om min selvopfundne strategi, jeg kalder for "kropshukommelsesspisning", der kan hjælpe dig til at lade din spisning være mere navigeret intuitivt med kroppen frem for hovedet (også kaldet intuitiv spisning). Vi vil generelt snakke meget om værdien af kropsnærvær; at være tilstede i din krop og mærke den indefra - frem for at være i hovedet hele tiden. Du vil selvfølgelig også få en masse konkrete øvelser og råd, der med garanti vil hjælpe dig til at komme mere ned i din krop samt få et kærligt, balanceret og tillidsfuldt forhold til din krop - så i fremover kan arbejde sammen som et stærkt team.

 

MODUL 3:
Kærlig spisning

På dette modul vil du lære, hvordan du som menneske helt biologisk set er indrettet til at spise for at få optimal mæthed og tilfredsstillelse ud af din mad… og dermed også balancere dit forhold til mad og undgå overspisning. Modulet hedder Kærlig Spisning, fordi det i bund og grund handler om at lære at forholde dig til din mad på samme måde, som du forholder dig til et menneske, du elsker. Vi vil bl.a. dykke grundigt ned i at tale om som sult, appetit, nydelse, lyst, mæthed og sanser, samt hvordan du kan bruge alle disse spiseregulerende mekanismer optimalt til at navigere din spisning i en naturlig og balanceret retning. Du vil også lære om Mindful Spisning, og hvordan du kan bruge det som et konkret redskab til at reducere overspisning, forbedre din fordøjelse, optimere din forbrænding og balancere dit forhold til mad. Du vil også blive guidet gennem en helt konkret spiseøvelse, så du kan opleve på din egen krop, hvor effektivt der er, og hvor skønt det føles at integrere alle dine sanser og al din opmærksomhed og nærvær, når du spiser. Du vil derudover få mine bedste tips til, hvordan du kan integrere kærlig spisning i din hverdag på en måde, der er både realistisk og holdbar. På dette modul kan du forvente at opleve store fremskridt i forhold til at få meget mere nydelse for mindre mængder mad.


MODUL 4:
Et balanceret syn på ernæring og sundhed

På dette modul vil du lære at vende tilbage til almindelig sund fornuft omkring ernæring og sundhed. Vores syn på mad og ernæring er ofte afgørende for, hvilket forhold vi har til mad. Derfor vil du især også lære at slippe sort/hvid-mentaliteten én gang for alle, så du kan slutte fred med mad og begynde at indse, at intet mad er farligt. Jeg vil bl.a. introducere dig for mine mest simple, balancerede og befriende "kostprincipper", som kan støtte dig i at blive mere naturligt motiveret for at spise mad, der giver masser af næring og energi til din krop og samtidig understøtter en balanceret appetit. Du vil også få lidt undervisning omkring, hvordan du kan se på f.eks. sukker og håndtere sukkertrang på en styrkende måde, samt hvordan du kan spise overvejende sundt og balanceret uden slankekursmentalitet og restriktioner. På dette modul vil du få total klarhed over, hvordan du kan undgå slankekursmentaliteten men STADIG have en intention om at overvejende give din krop det aller bedste hver dag. Dette modul vil være prikken over i'et i forhold til at give dig et befriende, afslappet, sundt og kærligt syn på mad.


MODUL 5: 
Mad og følelser

På dette modul vil vi dykke godt og grundigt ned i, hvad det vil sige at være et menneske med følelser. Jeg vil undervise dig i mekanismerne mellem følelser og mad, og så vil jeg inspirere dig til at se på følelser på en helt ny og kærlig måde. Jeg vil give dig nogle helt konkrete øvelser og redskaber, der kan støtte dig i at skabe flow i dine følelser, anerkende dine følelser og gå dine følelser i møde på en mere balanceret måde – frem for at dulme dem med mad. På modulet vil jeg også undervise dig lidt i, hvordan du kan reducere følelsesmæssig overspisning og trøstespisning, samt hvordan gamle følelser, som ikke har fået lov at blive bearbejdet og udtrykt, kan være det, der forhindrer dig i at have en sund vægt og et balanceret forhold til mad. På modulet vil du også blive guidet igennem en dybdegående meditation, der lærer dig at rumme dine følelser og blive ven med dem.

 

MODUL 6:
Behov og frihed

I dette modul dykker vi ned i, hvad det er for nogle indre behov, du måske ikke får dækket i dit liv, og som du muligvis forsøger at dække med mad. På modulet vil vi også snakke om, hvordan du kan slippe 'pleaserrollen', lære at sætte grænser, sige fra (på en god måde) og prioritere dine egne lyster og behov, så du kan føle mere indre FRIHED – frem for altid at føle dig fængslet af alle andres behov eller samfundets krav og forventninger. Du vil lære at nære din indre frihedsrebel på en ægte måde, så hun ikke altid behøver at komme til udtryk gennem impulsiv overspisning. Du vil også lære, hvordan du løsriver dig fra dine forældres værdier og forventninger (jep, også selvom du er et voksent menneske), hvordan du stopper med at bekymre dig så meget om, hvad alle andre tænker, og hvordan du generelt holder din energi ovre i dig selv, frem for at tage ansvar for alle andres følelser og tanker hele tiden. Du kan forberede dig på et modul, der bliver spændende og motiverende, men som også vil udfordre dig til at skabe nogle helt konkrete ændringer i dit liv, så du kan begynde at opfylde dine behov på en ægte måde – frem for at bruge maden til det.


MODUL 7:
Du er god nok!

En af de mest grundlæggende forudsætninger for at have et 100% balanceret forhold til mad er, at vi har en dyb tro på, at vi fortjener det. At du har troen på, at du er god nok, og at du er værdig til at være her, alene fordi du blev født (og ikke kun når du udretter en masse ting, eller lever op til en masse idealer), er en vigtig forudsætning for, at du er motiveret for at opfylde dine egne behov hver dag og ikke gøre selvsaboterende handlinger. Selvkærlighed og selvaccept er basale behov for os alle, og når vi ikke får opfyldt disse behov, kan overspisning nem blive en endeløs søgen efter den kærlighed og accept, som vi ikke giver os selv. På dette modul vil du lære at slippe perfektionismen, håndtere din indre kritiker og stoppe med at sammenligne dig selv med andre. Du vil lære om hvad dyb og ÆGTE selvkærlighed i virkeligheden er (hint: det er ikke bare at stå foran spejlet og sige søde ord til dig selv), og du vil lære om, hvad der er den basale forskel på selvtillid og selvværd - samt hvordan du skaber mere balance mellem disse to. Du vil lære om, hvordan du stopper med at sabotere dit eget liv, og du vil lære at omfavne den helt unikke personlighed, du er sat her i verden med samt åbne op for friheden til at turde være FULDSTÆNDIG dig selv - uden skam og uden at skulle tilpasse dig konstant. På dette modul vil du lære at elske dig selv fuldstændig betingelsesløst!

 

MODUL 8:
En dybere mere mening

I dette sidste modul vil vi zoome lidt ud og se på livet i et større og mere spirituelt perspektiv. På modulet vil du bl.a. lære om, hvad roden til stress i virkeligheden er, og hvad der skal til for, at du én gang for alle kan slippe den indre stress og uro, som måske tit driver din overspisning, dine bekymringer og dit behov for kontrol. Jeg vil introducer dig for en enormt styrkende og spirituel måde at se verden på; et verdensbillede, der med garanti vil give dig meget mere tillid, tro, indre ro og en følelse af, at du aldrig er alene, og at du ALTID er guidet. Jeg vil også undervise dig i, hvad du kan gøre for at sikre dig en DYB motivation for at være god ved dig selv og blive ved med at lytte til din krops behov fremover. På modulet vil vi også snakke lidt om, hvordan du kan finde frem til dit unikke formål her på jorden (nu hvor dit livsformål ikke længere er at opnå den "perfekte" krop, leve op til idealerne og please alle andre). Sidst men ikke mindst giver jeg dig en overordnet opsummering af alt det, du har lært gennem forløbet, samt nogle gode råd omkring, hvad du skal fokusere på fremover for at sikre dig, at du bliver ved med at tage små og stabile skridt i den rigtige retning.

 

FJER.png

Det siger deltagerne:

(OBS! Nedenstående udtalelser er fra en tidligere version af forløbet. Forløbet er opdateret og fornyet siden da).

 

Dette forløb har givet mig så meget mere, end jeg kom efter! Jeg har lært så meget om mig selv, om min spisning, om mine behov og mine ønsker. Jette formår at gøre noget så komplekst som overspisning til noget håndgribeligt og brugbart. Jeg er vild med Jettes jordnærhed, forståelse og tålmodighed. Det har været virkelig lærerrigt og givende for mig. Det har været en enormt interessant rejse, som jeg vil tage med mig videre ud i livet. Jeg er lykkelig for, at jeg gav mig selv dette forløb!” – Sandra, 31 år.

Ønsker du et liv med færre overspisninger, mere livsglæde og færre bekymringer omkring kost, motion og krop, så skal du helt sikkert ikke tøve med at vælge dette forløb. Jeg var meget i tvivl om, om jeg skulle starte på forløbet, men jeg har ikke fortrudt det et sekund, siden vi startede. Jeg har fået viden, jeg ikke ville være foruden, og med hjælp fra dette forløb er jeg blevet gladere for mig selv. Faktisk tror jeg, at dette forløb er noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv.” – Anonym deltager.

“Dette forløb har været helt fantastisk. Jeg har fået mit liv tilbage med glæde og nydelse, og så har jeg ovenikøbet tabt mig temmelig meget. Hvor jeg tidligere havde fokus på alt det, jeg ikke måtte (med mange regler, restriktioner, hundredevis af slankekure og en evig kritik af mig selv), så er alt dette smidt overbord, og istedet har jeg lært at have fokus på alt det, jeg må og kan. Det er jo fantastisk, at jeg nu må nyde maden samt at opleve, at jeg faktisk spiser mindre, når jeg nyder maden, end når jeg hader den og sluger den med skyld og skam. Jeg har følt mig taget i hånden hele vejen og har elsket at lytte til Jette. Det har også været hårdt arbejde… men kan man overhovedet arbejde for hårdt, når det er for én selv og hele ens fremtidige liv? Jeg er evig taknemmelig for, at jeg lærte Jette at kende – hun har ændret mit liv. Så tusinde tak Jette. – Anita, 55 år.

“Der er sket en kæmpe forandring!! Jeg har aldrig (ALDRIG!) elsket min krop før, men nu er vi (jeg!) en enhed, der arbejder sammen, og jeg tænker positivt om min krop og elsker den for fuld smadder ;) For første gang nogensinde har jeg lært at lytte til min krop og mavefornemmelse, og det er en gave uden sidestykke! Pludselig har jeg noget at læne mig tilbage på, så jeg ikke er afhængig af alle de (usunde, perfektionistiske, urealistiske osv.) input, der kommer udefra. Jeg er også holdt op med at stresse min krop med træning og piske den til at præstere, hvis den ikke har lyst. Det har resulteret i flere udflugter til skov/strand og skønne cykelture og gåture inde i byen. Jeg er blevet bedre til at lytte til, hvad min krop har brug for; er det sveddryppende spinning eller en gåtur i naturen? :) Jeg er blevet meget bedre til at mærke efter, hvordan jeg har det, og derfor føler jeg slet ikke samme behov for at dulme mine følelser og smerte med mad. Hvis jeg kendte andre overspisere, så ville jeg anbefale forløbet til dem – helt grundlæggende fordi at det virker! Jeg har fået meget ud af at være med, og jeg tror, at uanset hvor man “er i sin overspisningsproces”, så vil man kunne bruge noget fra modulerne. Der vil altid være ét eller andet, der rammer én, synker ind og ændrer ens overbevisninger og indstilling. Tak for alt indtil videre, Jette!” – Helene, 28 år.

♥ 

Forløbet med Jette er en rejse, hvor du får et helt nyt tankesæt om mad og krop. Hun tager dig i hånden hele vejen, mens hun lærer dig om, hvordan kroppen er din ven, og hvordan du får et afslappet forhold til mad. Undervejs får du masser viden, der hjælper dig til at forstå, hvordan din krop fungerer, og hvad de bagvedliggende årsager til overspisning er – altsammen fortalt på et sprog der er let at forstå. Du får mange stærke redskaber at arbejde med, og Jette er altid tilgængelig, når du har spørgsmål eller sidder fast. For mig har forløbet betydet, at jeg nu ser på min krop med positive øjne, og jeg føler ikke længere skyld og skam over, hvad jeg spiser. Min overspisning er meget mindre, og jeg er blevet meget bedre til at tage valg, som er gode for mig og min krop. Det er virkelig en lettelse og føles godt i både krop og sjæl. – Marie, 42 år.

Hvis du gerne vil lære at lytte til dig selv og din krop, så er dette forløbet til dig! Efter at have gennemført forløbet står jeg tilbage med en evne til at lytte til min krop og dens behov. Jeg har lært vigtigheden af nydelse, og jeg har lært hvor vigtigt det er at respektere mig selv, mine behov og mine følelser – i stedet for at skulle leve op til samfundets standarder altid. Jeg har lært, hvad der er vigtigt i mit liv, så jeg ikke længere skal leve mit liv efter, hvad jeg tror, der er rigtigt. Og det mest fantastiske er, at ved at lære alle disse ting, har maden fået en meget mindre betydning i mit liv, og det er ikke længere en plage eller noget der er forbundet med dårlig samvittighed. Tværtimod har jeg lært, hvad maden betyder for mig, så jeg nu bruger den rigtigt og nærende. Så hvis du er klar til at bruge tiden, og du har lysten til at arbejde med dig selv, så gå 100% ind i forløbet og hav fuld tillid til Jette og hendes arbejde. Jeg kan kun anbefale at prøve det!” – Maria Kjær, 21 år.

“Jeg kan ærligt sige, at det er det bedste selvudviklingskursus, jeg har været på. Det har ændret mit liv og mit syn på mad, krop og vægt. Man kommer omkring rigtigt mange spændende og relevante emner. Det, at kurset løber over så mange måneder, fortæller, at det er seriøst forløb; og ikke bare endnu en quick-fix slankekur. Mine allervarmeste anbefalinger.” – Jytte.

Det er den bedste gave, jeg har givet mig selv. Det her forløb er helt igennem fantastisk! Det er så lærerigt og inspirerende, og det har givet mig fornyet livsglæde. Jeg har indset, at jeg er så meget mere end min overspisning, og at maden ikke længere er min fjende. Jeg er ikke længere fanget i min egen krop, men kan nu leve livet med alt, hvad det indebærer. De redskaber, jeg har fået i dette forløb, ville jeg ikke kunne støve op andre steder. Det er helt unikt, og Jette er en ubeskrivelig kærlig og engageret mentor. Jeg vil ønske, at alle der har udfordringer med overspisning vil give sig selv den gave, det er at gennemgå dette forløb – du vil ikke fortryde det! – Lise Rasmussen, 28 år.

For første gang i mit liv føler jeg mig glad og tilfreds med min krop – og det er ikke fordi, jeg har tabt mig, men fordi jeg har fået overbevist mig selv om, at jeg er præcis, som jeg skal være. De sidste 1-2 måneder har jeg kun overspist meget få gange, og jeg kan mærke, at jeg er blevet meget bevidst om, hvornår jeg er sulten, og hvornår det er et andet behov, der melder sig. Derudover prøver jeg at være bevidst om, at det er okay at spise (hvor banalt det end lyder!). Hvor jeg tidligere prøvede at undgå mellemmåltider for at spare kalorier, tænker jeg nu, at det er meget vigtigt, fordi jeg ved, at jeg går sukkerkold senere på dagen. Desuden prøver jeg at spise noget lækkert hver dag, hvilket rent faktisk giver mindre lyst til sødt. Istedet for mange år med tanker som “nu spiser jeg ikke tomme kulhydrater resten af ugen”, så er det enormt befriende at vide, at det er ok at spise chokolade igen imorgen, hvis jeg har lyst, derfor behøver jeg ikke spise hele pladen på én gang. Jeg havde aldrig troet, at jeg ku’ få sådan et afslappet forhold til mad, og det vil jeg gerne sige dig 1000 tak for Jette.” – Anna, 26 år.

Hvis du har brug for ny viden om, hvordan slankekursindustrien tjener tykt på slankekure, og hvorfor de ikke virker, så skal du takke ja til et forløb hos Jette Uhre. Du kommer til at arbejde hårdt med dig selv, men det er til gavn for dig resten af livet. Du vil finde gamle mønstre frem om, hvorfor du har udfordringer med mad, og du vil få redskaber til at gøre noget ved det. Det er et kærligt forløb, hvor du vil øve dig i at tage dig bedre af dig selv. Det vil få indflydelse på hele dit liv og din selvopfattelse og ikke mindst give dig mere glæde til dig selv. Lykke til!” – Kirsten, 65 år.

Det har været et helt fantastisk forløb. Jeg startede på det, fordi jeg tænkte på vægttab, fra jeg vågnede, til jeg gik i seng, og fordi jeg ikke orkede flere slankekure, som alligevel aldrig hjalp. Jeg ville så gerne finde en naturlig balance med mad.  Jeg er et godt sted nu efter forløbet. Jeg tænker på, hvad jeg har lyst til at spise, prøver at mærke efter hvornår jeg skal spise, og så nyder jeg min mad. Ellers tænker jeg ikke på mad mere. Jeg tænker aldrig mere på, hvad jeg må eller burde spise. Jeg har fået alle de redskaber, jeg drømte om, men også SÅ meget mere. Det har virkelig været et mentor- og coaching forløb, der er gået langt ud over kun at handle om mad og vægttab. Det har virkelig været en personlig rejse, der slet ikke er færdig endnu. Jeg er ved at genfinde mig selv, og det har givet mig meget mere glæde i hverdagen og en tro på fremtiden. Jeg har fået troen på, at jeg er god nok, som jeg er, uanset min vægt. Jeg har flyttet mig helt vildt mentalt og har fået lukket op for mine følelser. Forløbet er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. - Vibeke, 43 år.

Jette er virkelig en dygtig, kompetent og skøn lærer, der tager sig omsorgsfuldt af sine kursister. Man føler, at man er  i trygge hænder, og at der er et sikkerhedsnet nedenunder en, hvis man har behov for hjælp. Det er et gennemarbejdet materiale, som virkelig dykker ned i mange vigtige områder af ens liv. Jeg har fået øjnene op for, at jeg ikke er den eneste, der slås med overspisningen. Det hele handler om, hvordan vi tænker om os selv, og hvordan vi varetager vores drømme og ønsker.” – Tine, 38 år.

Mine overspisninger er blevet færre, og de mængder, jeg overspiser, er mindsket med i hvert fald 50%. Jeg er blevet meget bedre til at være opmærksom på min krop og give den kærlighed og lytte til den. Inden forløbet fyldte tankerne om kost, slankekure, mad og træning måske 90% af min hverdag. Det var 90% negative tanker, restriktioner, fiaskoer, slankekure, depression og andet negativt. Tankerne fylder stadig meget, måske 50-60%, men nu er det ikke længere negative ting. Nu er det positive tanker og nysgerrighed på mine udfordringer med mad. Det har givet mig mere energi og overskud i hverdagen, og ikke mindst så har jeg fundet ud af, at der virkelig er en vej ud af udfordringerne. Jeg er blevet så meget bedre til at kunne give min krop kærlige komplimenter og tænke positivt om den og mig selv, og det har hjulpet meget på min selvtillid og selvværd. Derudover er mit forhold til min kæreste blevet meget bedre, da mine humørsvingninger er blevet mindsket drastisk, og jeg har fået redskaber til at håndtere svære situationer. Jeg vil helt sikkert anbefale forløbet til andre. Jeg anbefaler det selvfølgelig fordi, at jeg selv har fået utrolig meget ud af det, men jeg anbefaler det også til andre, fordi jeg mener, at Jettes tilgang til overspisning er den rigtige. Kærlighed og accept. Jeg ville aldrig selv have startet på denne tilgang uden hjælp, og i forløbet får man nogle helt fantastiske redskaber til både at arbejde med sig selv og med overspisningen. Jeg havde ikke troet, at jeg ville komme så langt på så kort tid. Det har været utrolig lærerigt, og jeg har fået en så meget bedre forståelse for min spiseforstyrrelse. Jeg er begyndt at elske min krop igen, og det føles bare så dejligt. Forløbet har gjort, at jeg har sluppet en hel masse bekymringer og tanker og i stedet fået mere energi til at fokusere på det positive. Det har virkelig gjort min hverdag meget nemmere og dejligere :-)” – Julie, 24 år.

“Jeg synes, at forløbet kommer rundt om så mange aspekter omkring overspisning og følelsesmæssig spisning, og jeg har fået så mange fine og vigtige indsigter omkring mig selv og om samfundets madkultur og slankekursmentalitet. Jeg har ingen regler omkring mad længere og spiser nu med fokus på nydelse. Forløbet og Jettes støtte, interesse og viden har haft en kæmpe betydning for mig nu og fremover. Det helt særlige er, at jeg har adgang til materialet for altid, og det er jeg sikker på vil hjælpe mig. Hvis du overvejer dette forløb, har jeg kun én ting at sige: gør det!” – Rikke, 45 år.

Et livsforandrende forløb for dem, som er klar til at give slip og blive udfordret. Du finder ind til dig selv og lærer at elsker dig selv, som du er med deller og strithår. Du giver slip på at sammenligne dig selv med andre og finder skønheden i dig og dine følelser. Du lærer at sætte pris på de gode ting i livet og at give slip på det, der ikke længere tjener dig. Er du klar til at arbejde for indre og ydre forandring og fantastisk udvikling, så er dette forløb lige noget for dig!” – Anastasia Kofoed, 45 år.

“At være med på forløbet har betydet, at jeg er begyndt at øve mig i elske mig selv og min krop mere end jeg har gjort i mange år – og måske endda nogensinde! Det har betydet, at jeg ikke dagligt stresser over slankekur og hvilken “spisemetode”, jeg skal starte på i morgen, eller hvilken motionsform, der forbrænder mest fedt. Det har betydet, at jeg dagligt øver mig i at være god ved mig selv, og ikke hader mig selv, og det har især betydet, at min familie har fået en mere afslappet og mindre kontrolleret mor og kone. Jeg har helt konkret fået nogle værktøjer til at tøjre min overspisning. Det er også gået op for mig, hvor usundt det er for mig at pace mig selv til at gå på en hård slankekur, og at lykken aldrig kommer med et vægttab, men med et mere positivt selvbillede og mindre had til sig selv. Jeg er holdt op med at jagte den perfekte kur og går mere op i nydelse, hvilket er det bedste i hele verden! Jeg tænker på mad på en anden måde end før, og øver mig i ikke at dømme maden på forhånd. Det jeg særligt godt kunne lide på forløbet var at man startede med grundstenen (for mit vedkommende) at slippe slankekursmentaliteten. Det er bare så vigtigt at øve sig i, for hvis man hele tiden jagter den perfekte kur, finder man aldrig årsagen til og kernen i, hvorfor man overspiser, og hvordan man i så fald kan øve sig i ikke at overspise. Jeg vil i den grad anbefale forløbet til andre! Jeg kender mange, som har de samme tanker om selvhad og slankekursmentalitet, som jeg selv havde (og ind imellem stadig har), og det er uanset alder eller vægt. Når jeg lytter til hvor meget de hader sig selv, eller vil straffe sig selv for at have spist en kage eller chokolade, så bliver jeg vildt trist på deres vegne. For det er så synd, at man har lyst til at være så hård ved sig selv, “bare” fordi man ikke har spist helt perfekt efter XXX kuren. Ingen fortjener at blive dunket så hårdt i hovedet af nogen, og derfor fortæller jeg lystigt andre med den tankegang om det online forløb, jeg netop har gennemgået. Forløbet har været alle pengene værd :-) – Nanna, 29 år.

“Jeg har været rigtig glad for forløbet og synes, at det har været virkelig godt opdelt i modulerne. Der er tilpas med information, og de praktiske redskaber har været lette at implementere i hverdagen. Jeg har personligt haft en del at “slås” med ved siden af forløbet, som har forsinket, hvor jeg var i forløbet i forhold til frigivelsen af de følgende moduler – men dette har ikke gjort, at det var umuligt at følge med. Tværtimod er forløbet bygget op på en måde, hvor man kan tage det i sit eget tempo. Selvom jeg ikke var nået så langt som andre, så følte jeg mig ikke hægtet af, men kunne følge Q&As og lære af de andre deltageres spørgsmål og Jettes svar. Jeg er stadig ikke nået til ende med alle modulerne, men trods dette har jeg opnået et nyt og bedre syn på mig selv, og forløbet har hjulpet mig til at tage nogle kampe, som jeg før ikke var i stand til. Jeg har udviklet mig og tror mere på mig selv, mit værd og min kunnen. Jeg kan kun anbefale at deltage!" – Katrine, 35 år.

I forløbet forstod jeg for første gang, at selvværd handler om en dyb følelse af at være værdig til kærlighed, netop som den man er, med alle de fejl man gør, og med ens menneskelige uperfektheder. Hvis der er én ting, jeg særligt har taget med mig fra forløbet, så er det at lytte til min krop og den visdom, den besidder. Min krop er min bedste guide, og den fortæller mig, når jeg kommer ud af balance i livet. Tusind tak for nogle spændende og udfordrende uger i dit selskab Jette – jeg vil savne din kærlige og omsorgsfulde stemme og guidening i min hverdag – Sandra, 28 år.

Jeg har været på den vildeste rejse, og hvis jeg skal opsummere, ved jeg slet ikke, hvor jeg skal starte. Jette, du er blevet mit forbillede. Og mad fylder ikke længere noget som helst. Det havde jeg aldrig troet, jeg skulle nå til. Mad har fyldt ALT. Og nu fylder det ikke. Udviklingen er kommet gradvist, men pludselig ser jeg, hvor jeg er. Og jeg kigger tilbage på det, der var. Jeg har set mit eget lys. Jeg ved, hvad der får min krops celler til at danse og synge. Og jeg fortsætter min rejse hen imod det. Jeg er lykkelig, og jeg har fundet tillid til livet. Livet elsker mig. Det har jeg forstået nu. - Jenni, 41 år. 

“Jeg vil anbefale dette forløb til alle på min vej, som har udfordringer ift. mad – selvom det faktisk har betydet så meget mere for mig. Det har været en fantastisk udviklingsrejse, hvor jeg har lært så meget om mig selv og mine mønstre. Det har betydet, at jeg stort set ikke længere overspiser, og når det er sket, så har jeg givet mig selv så meget selvomsorg, at det har været meget mindre mængder. Jeg ville aldrig have været det her forløb foruden, og det er alle pengene værd. Jette er et fantastisk menneske, som har givet mig meget mere, end jeg havde turdet håbe på. Hun har været fantastisk at snakke med – især på grund af hendes ikke-dømmende måde at være på, og fordi hun virkelig lytter og giver plads.” – Mia, 24 år.

“Forløbet har hjulpet mig til at finde ud af, hvor meget nydelse betyder for ens velbefindende, og at det er medvirkende til at øge ens selvværd, der igen giver mindre overspisning. Jeg prioriterer nu nydelse mere og kan klart se en sammenhæng mellem, at når jeg gør ting, som jeg nyder, så tænker jeg ikke på mad. Når jeg “synder”, så giver jeg mig tid til at være koncentreret om det og nyde det. Jeg har kun overspist få gange siden forløbet, og de gange jeg har gjort det, har jeg været bevidst om det – det har været planlagt og som en “belønning”, så jeg nød det og havde ikke dårlig samvittighed. Jeg har – selvom det ikke var det overordnede mål – tabt 5 kg under den tid jeg gennemgik forløbet. – Bettina, 46 år.

“At være på dette forløb har været noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Det har åbnet mine øjne over for mærkelige slankeidealer, som er svære, hvis ikke umulige at leve op til. Jeg har fået et stort indblik i, hvad der ligger til grund for min overspisning, og hvad jeg skal gøre for at slippe den. Jeg er meget taknemmelig over at få muligheden for at lære om Jettes syn på mad, sundhed, følelser og livet.” – Jane Vestergaard, 38 år.

“Forløbet har givet mig en god værktøjskasse, som er brugbar i forhold til mange sider af mit liv. Jeg er blevet gladere, mere fri, mindre perfektionistisk og nyder mereLige nu nyder jeg, at det er næsten 6 uger siden, jeg sidst har overspist. Jeg har endog ikke haft tanken/trangen.” – Grethe, 54 år.

“Jeg var kommet til et punkt i mit liv, som var præget af slankekure og selvhad, og hvor jeg bare tænkte “stop, jeg vil ikke mere!”… og så kom det store spørgsmål: hvad gør man så i stedet for at gå på endnu en kur? Det var på det tidspunkt, at jeg ved et tilfælde fandt dette forløb, og hold da op hvor er der sket ting og sager! Det har gjort, at jeg endelig ser nysgerrigt på mig selv, og på hvordan tingene er blevet på denne måde. Jeg har fået en masse værktøjer til endelig at få bugt med min overspisning og vide, hvad det er, jeg egentlig har brug for – hele tiden med et kærligt syn og en respekt for mig selv, som ikke tidligere har eksisteret. Jeg kan uden at overdrive skrive under på, at dette forløb har været det bedste, jeg har gjort for mig selv. – Mia.

Gennem forløbet har jeg konkret oplevet et stort fald i mine overspisninger. Jeg overspiser virkelig sjældent nu, og det har helt klart været af stor betydning, at jeg har lært at gennemskue, når slankekursmentaliteten tager over. Jeg har også fået en helt anden tilgang til motion. Jeg har overtrænet meget og overhørt min krops behov fuldstændigt. Jeg har virkelig ikke behandlet min krop godt, men mit liv har ændret sig SÅ meget ved, at jeg gennem forløbet har lært at se motion som bevægelse og nydelse fremfor tvang og afstraffelse. I dag er jeg et helt andet sted mht. mad, vægt og krop. Det dikterer ikke længere min dag eller mit humør, og det er ikke så vigtigt for mig mere. Jeg vil sige, at hvis du har problemer med mad og krop – hvad enten det er med restriktiv spisning, overspisning eller en kombination – så vil jeg virkelig anbefale forløbet. Det har ændret hele mit syn på livet, og hvordan jeg gerne vil leve det. Det har gjort mig meget gladere, og det har givet mig en større tro på, at alting nok skal gå.” – Britt, 23 år.


FJER.png

BASISPAKKEN

Alle 9 online moduler
Adgang til lukket Facebookgruppe
8 live Q&A-opkald
8 måneders SMS-service
Meditationslydfiler
Adgang til materialet for altid

PRIS: 8.995,-

Book din plads her

★ PREMIUMPAKKEN ★

Alle 9 online moduler
Adgang til lukket Facebookgruppe
8 live Q&A-opkald
8 måneders SMS-service
Meditationslydfiler
Adgang til materialet for altid
+ 8 personlige coachingtimer pr. telefon

PRIS: 13.995,-

Book din plads her

*OBS! Begge pakker kan også betales over 4 eller 8 rater med 30 dages mellemrum.

Klik her for at se dine betalingsmuligheder

FJER.png 

HVORFOR VÆLGE PREMIUMPAKKEN?

Jeg ønsker inderligt, at du opnår de ændringer i dit forhold til mad, din krop og dit selvværd, som du ønsker dig. Dog ved jeg også, at det kræver en aktiv indsats af dig, og at det kræver, at du faktisk gennemfører forløbet. Med premiumpakken (hvor du får én times personlig telefon-session med mig hver måned) vil du først og fremmest blive hold 100% op på det, du lærer på forløbet. Når du ved, at du skal snakke med mig hver måned, forpligter du dig mere til forløbet, så du med garanti får ALT det ud af forløbet, du kan.

På de personlige samtaler kan du desuden få hjælp til:

 • At dykke ned i konkrete spise/overspisningssituationer, pille dem fra hinanden og se mere tydeligt, hvad de handler om.
 • At blive coachet på helt personlige udfordringer som f.eks. svære relationer, ting der stresser dig i hverdagen eller andre dele af dit liv, der måske står i vejen for, at du kan finde roen til at balancere dit forhold til mad.
 • At lave guidede øvelser sammen med mig, hvor jeg f.eks. hjælper dig til at komme ned i kroppen og mærke dig selv samt slippe gamle stagnerede følelser.
 • At prioritere de ting på forløbet, der er vigtigst for lige netop dig.

Vi vil planlægge alle datoer for dine 8 samtaler allerede i starten af forløbet, og så vil du selvfølgelig have mulighed for at rykke rundt på tiderne senere, hvis de ikke passer.

FJER.png

100% tilfredshedsgaranti – eller alle pengene tilbage!

 Jeg ville være rigtig ked af at tage imod penge fra dig, hvis du slet ikke synes, at du har fået noget ud af forløbet. Jeg er udelukkende her for at hjælpe dig, og det er mit dybeste ønske at støtte dig i at skabe et mere kærligt og balanceret forhold til mad, din krop og dig selv.

Derfor tilbyder jeg dig 100% tilbagebetaling af alle dine penge i op til 4 uger efter forløbets afslutning, hvis du ikke føler, at forløbet har givet dig noget.

*VIGTIGT!*
For at benytte dig af tilfredshedsgarantien skal du have gennemgået alle moduler, udfyldt alle arbejdsark, gennemført alle modul-quizzes, deltaget live på mindst 5 ud af de 8 Q&A-opkald og arbejdet med alle de øvelser og redskaber, du får.

Jeg tilbyder altså ingen fortrydelsesret ved fortrudt køb, inden forløbet er gennemført (ratebetaling er også bindende), men jeg tilbyder dig 100% tilbagebetalingsgaranti, hvis du ikke er tilfreds, efter du har gennemgået alt materialet.

Hvorfor det?

Fordi jeg ved, at hvis du aktivt arbejder med alle de øvelser, redskaber og teknikker, som jeg giver dig, så VIL du opnå positive resultater. Hvis du dog gennemgår materialet, og du ikke oplever nogle forandringer overhovedet, så fortjener jeg selvfølgelig ikke dine penge, og så vil jeg med glæde betale dem tilbage til dig. 

FJER.png

Jeg hjælper dig med at opnå madfrihed, så andre kan få mad på bordet.

Mere end 800 millioner mennesker i verden sulter hver dag. Heribland er størstedelen kvinder og børn. Dette vil jeg gerne gøre noget ved, da det er min mission at bidrage til at udligne alt smerte omkring mad i verden. 

Derfor går 5% af din investering til velgørenhed i fattige dele af verden. *Du vil selvfølgelig få tilsendt info + bevis for min donation ved forløbets afslutning.

people-3144645_1920.jpg

Spørgsmål & svar

Her får du svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål omkring forløbet:

Hvor meget tid skal jeg regne med at bruge på forløbet?

Alle moduler indeholder gennemsnitligt mellem 4-6 timers undervisning fordelt på 4 forskellige sektioner (en sektion pr. uge). Til hver sektion er der nogle tilhørende worksheets og opgaver. Gennemsnitligt vil jeg anbefale, at du sætter minimum 2 timer af hver uge (hvoraf du også kan lytte til en del undervisning som podcast, mens du gør andre ting). Dog kan materialet gennemgåes med mange forskellige niveauer af grundighed, så det er lidt op til dig, hvor meget tid du vil bruge. Husk dog på at forandringer kræver en indsats og prioritering, så jo større indsats du gør, desto mere udbytte får du.

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Når du har booket plads på forløbet, har du adgang til alt materialet for altid! Dvs. at du kan blive ved med at logge ind år efter år og genopfriske alt det, du har lært. Skulle jeg mod forventning være nødt til at lukke siden ned, vil du selvfølgelig få besked, så du kan nå at downloade alt materialet til senere brug.

Hvad hvis jeg ikke har råd?

Du kan også sagtens vælge at betale beløbet i 4 eller 8 rater med 30 dages mellemrum. Se dine betalingsmuligheder her. Hvis du er ledig eller studerende, får du også 10% rabat på forløbet. I så fald sender du mig bare en mail på kontakt@jetteuhre.dk med et bevis, så sender jeg et tilmeldingslink med 10% rabat. Har du særlige behov og ønsker i forhold til en betalingsløsning, er du også velkommen til at sende mig en mail, så finder vi en løsning.

Hvad hvis jeg fortryder, at jeg har tilmeldt mig?

Hvis du fortryder din investering i forløbet, kan jeg desværre ikke give dig dine penge retur. Så snart du tilmelder dig, kan du jo allerede tage intromaterialet i brug. Hvis du ikke er tilfreds med din investering, efter du har gennemgået hele forløbet, så vil jeg dog med glæde betale dine penge tilbage. For at benytte dig af tilfredshedsgarantien, skal du have gennemgået alle moduler, udfyldt alle worksheets, gennemført alle modul-quizzes, deltaget live på mindst 5 ud af de 8 Q&A-opkald og arbejdet med alle de øvelser og redskaber, du får. OBS! Tilfredshedsgarantien gælder frem til og med 4 uger efter forløbets afslutning.

Kan jeg booke individuelle sessioner med dig undervejs?

Ja, du kan sagtens booke mig for individuel coaching undervejs. En enkeltstående coachingsession med mig koster normalt 1000 kr. Hvis du booker premiumpakken, får du dog 8 personlige sessioner med for bare 5000,- ekstra (dvs. 625 kr. pr. session).

Kan jeg forvente at tabe mig på forløbet?

Dette forløb handler IKKE om vægttab, men det handler om at skabe et balanceret, befriende og intuitiv forhold til mad, din krop og dig selv. For nogle kvinder resulterer det naturligt i et uanstrengt vægttab over tid, men for andre er det ikke tilfældet. Sandheden er, at 'permanent vægttab' er et meget kompleks emne, og der er rigtig mange ting, der spiller ind, når det gælder vores vægt over tid. Vi kan ikke altid selv være herre over, hvad vi vejer, men vi kan lære at være herre over, hvordan vi behandler vores egen krop, og hvordan vi forholder os til mad, vores følelser og os selv – og det er netop hovedfokus i dette forløb. På forløbet vil du dog lære lidt om, hvordan du kan skabe de bedste forudsætninger for, at din krops forbrænding fungerer helt optimalt så din krop får de bedste forudsætninger for naturligt at lande på den vægt, hvor den har det bedst (hvad end det betyder for din unikke krop).

Får man kostvejledning eller en kostplan?

Nej, du får ikke en specifik kostplan. Dette forløb handler nemlig om, at du skal lære at finde tilbage til din naturlige og intuitive måde at spise på, hvor du i høj grad lader din spisning være navigeret af din krops naturlige instinkter og signaler, og hvor du lærer at have tillid til dig selv og din egen mavefornemmelse. Det handler om at du skal blive din egen intuitive kostekspert – frem for at skulle læne dig op af ydre og forvirrende regler, kure, planer og ekspertråd. Jeg er sikker på, at du allerede godt mere eller mindre ved, hvad der er sundt og nærende at spise. Derfor handler dette forløb mere om at tage fat på de underliggende mentale og følelsesmæssige begrænsninger, der forhindrer dig i at have det sunde og balancerede forhold til mad og din krop, som du gerne vil have. Der vil dog stadig være noget konkret undervisning i forløbet, hvor du vil få positiv inspiration til, hvordan du kan fylde din krop op med masser af nærende mad hver dag :-)

Får man også noget på skrift?

Næsten alt materialet er indspille som powerpoint præsentationer, hvor jeg taler henover, så du både kan lytte og læse, mens du lærer. Disse powerpoint præsentationer (med de aller vigtigste pointer fra hvert modul) kan du også downloade og printe ud. Derudover er der også tjeklister til hvert modul, som du kan printe ud og læse hver dag. Du får altså ikke forløbet 100% på skrift, men der vil være masser af læsebart stof.

SKAL man sidde klistret til skærmen, når man gennemgår materialet?

Nej, absolut ikke. Du er ikke nødt til at kigge på powerpoint præsentationerne, mens du lytter til min undervisning. Du kan også sagtens hente alle lydfilerne ned som podcast, så du f.eks. kan lytte og lære, mens du går en tur i naturen, kører til arbejde eller vasker op. Så kan du f.eks. downloade og læse powerpoint præsentationerne på et andet tidspunkt for at følge op på det, du har lært. Forløbet er MEGET fleksibelt.

Er man nødt til at være med i facebookgruppen?

Nej, ikke hvis du ikke har lyst. Jeg vil selvfølgelig anbefale dig at være med i gruppen, da det kan give en masse ekstra support samt en større følelse af ikke at være alene om dine udfordringer. Dette kan også være med til at fjerne noget af skammen omkring dine udfordringer med mad... men det er ikke en nødvendighed. Jeg vil lige understrege, at Facebookgruppen selvfølgelig er en lukket gruppe, dvs. at ingen andre end dem, der er med i gruppen, kan se hvem der er med, og hvad man skriver derinde. Så der er ingen af dine andre facebook-venner, der nogensinde vil finde ud af, at du er med.

Jeg har fejlet med så mange andre ting. Kan du virkelig garantere, at dette forløb vil virke for mig?

Her vil jeg selvfølgelig være super ærlig og sige, at det kommer helt an på din egen indsats. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at så snart du har investeret i dette forløb, så kan du være sikker på, at du balancerer dit forhold til mad for altid. Jeg vil gerne understrege, at dette forløb altså ikke er et hurtigt quick-fix, men det skal ses som en grundig uddannelse, der kræver, at du sætter tid af og lytter koncentreret til undervisningen. Men jeg kan love dig, at hvis du er klar til at gøre en tålmodig indsats og være nysgerrig på dig selv, så vil du med garanti få succes med forløbet og få et mere balanceret og befriende forhold til mad, din krop og dig selv! Og hvis ikke, så fortjener jeg selvfølgelig ikke dine penge, og så kan du benytte dig af min tilfredshedsgaranti :-)

Hvad hvis jeg er bange for at slippe min overspisning?

Der er altid en god grund til, at vi gør det, vi gør. Hvis du overspiser, så er det helt sikkert fordi, at maden opfylder nogle behov og måske noget tryghed i dit liv, som du ikke får opfyldt på andre måder. Derfor er det på ingen måde min intention at "tage overspisningen fra dig". Faktisk er det ALDRIG nogen god strategi, at du forsøger at stoppe din overspisning f.eks. ved at bruge viljestyrke, fordi det ofte vil vække nogle overlevelsesmekanismer i dig, der bare vil give dig mere lyst til at overspise. På dette forløb vil vi netop fokusere på at undersøge behovene bag overspisningen nysgerrigt og så starte ud med at FYLDE PÅ med disse behov på andre områder af dit liv, så overspisningen med tiden slipper af sig selv. Dette er en langt mere holdbar og selvkærlig strategi.

Jamen, er det ikke bare som alt mulig andet, jeg har prøvet?

Jeg er fuldstændig sikker på, at du aldrig har prøvet noget som dette forløb før. Gennem forløbet vil du blive præsenteret for en ny, feminin, holistisk, grundig, kærlig og befriende tilgang til vægt, mad og spisning. Dette forløb er ikke KUN et forløb, der hjælper dig til at balancere dit forhold til mad - forløbet er i virkeligheden også en dyb personlig udviklingsrejse, hvor du bruger dit forhold til mad som din guide. Du lærer ikke KUN at reducere overspisning og madstress og få et kærligt og nydelsesfuldt forhold mad; du vil også komme ud på den anden side som en stærkere kvinde med en urokkelig tro på, at du er god nok, samt en større tillid til livet og en dyb indre ro. Jeg tror ikke, at der findes mange online forløb, der kan slå så mange fluer med ét smæk! ♥

Er du klar til at få et befriende og balanceret forhold til mad, din krop og dig selv for altid?

Ja, jeg er SÅ klar!

Early-bird-tilbud:
Book din plads inden nytår og vælg mellem et gratis eksemplar af min bog 'Slip Slankekursmentaliteten' eller en ekstra coachingsession med mig - så du kan komme igang med din rejse allerede nu! Du vil også få adgang til et grundigt intromodul med det samme, du tilmelder dig.

FJER.png

Tilmeldingen lukker om:

00

dage

00

timer

00

min

00

sek

Tag med på en personlig udviklingsrejse med dit forhold til mad som din guide