Få hjælp

PRODUKTER, KURSER & COACHING

 

Online Mentorforløb:

MERE GLÆDE OG MINDRE OVERSPISNING MENTORFORLØB

Slip din overspisning og balancer dit forhold til mad og din krop for altid! På dette store online mentorforløb tager jeg dig kærligt i hånden gennem 6 måneder og giver dig alt den viden og redskaber, du behøver.
(Næste holdstart: 20. januar 2020)

Læs mere her

Bog:

SLIP SLANKEKURSMENTALITETEN

Lær hvordan du kan slippe slankekursmentaliteten og få et balanceret og befriende forhold til mad og din krop. Få inspiration og redskaber i min bog!

Læs mere her

Åbner forår/sommer 2020:

KLUB SLIP SLANKEKURSMENTALITETEN

Få hjælp til at slippe slankekursmentaliteten og balancere dit forhold til mad og din krop - skridt for skridt, måned efter måned og i fællesskab med andre, der har det ligesom dig! Medlemsklubben koster 219,- pr. måned og er uden bindingstid.

Læs mere her

SMS-service:

MERE GLÆDE OG MINDRE OVERSPISNING SMS-SERVICE

Få daglige SMS'er med kærlige tips og redskaber, der kan støtte dig i at slippe din overspisning og balancere dit forhold til mad, din krop og dig selv. Prøv en måned for bare 59,- uden binding.

Læs mere her

E-kursus:

ET POSITIVT KROPSBILLEDE PÅ 30 DAGE

Slip fri fra kropsfængslet og lær at elske dig selv, som du er. Få konkrete og effektive tips og redskaber gennem 30 dage.

Læs mere her

Personlig coaching:

ENKELTE SESSIONER OG PAKKELØSNINGER

Ønsker du dig mere personlig støtte tilbyder jeg også 1:1 coaching i forskellige pakkeløsninger. Alle sessioner foregår som udgangspunkt via telefon eller Skype.

Læs mere her