E-kursus:

Et positivt 
kropsbillede 
på 30 dage
 


Slip fri fra kropsfængslet og lær at elske din krop, som den er 

E-kursus skærm.png

- Hader du dit eget spejlbillede?
- Bekymrer du dig om din krop og vægt konstant?
- Sammenligner du hele tiden din krop med andres?
- Føler du dig mindre værd pga. din krops udseende?
- Har du svært ved at lytte til din krop og respektere dens signaler?
- Begrænser du dig selv fra at leve livet NU, fordi du venter på, at du får en mere “perfekt” krop?

Kan du svare ja til alle spørgsmål? … så kan dette kursus sætte dig fri ♥
 

BLAD.png

Et positivt kropsbillede på 30 dage er et transformerende e-kursus, der giver dig konkrete redskaber til at skabe et mere positivt, afslappet og nydelsesfuldt forhold til din egen krop.

Gennem både personlige erfaringer, løbende uddannelse og mange års klientarbejde inden for området, har jeg samlet alle de mest effektive tips og redskaber, som du behøver, for at kunne slippe fri fra kropsfængslet og få et mere fredfyldt forhold til din egen krop.

BLAD.png

Gennem kurset lærer du konkrete redskaber til at:

- slutte fred med din krop og elske den, som den er
- løsrive dig fra de begrænsende kropsidealer i samfundet
- adskille din krops udseende fra dit værd som menneske
- styrke dit indre selvværd (og ikke bare din selvtillid)
- se din krop i en større og mere nuanceret helhed
- få mere fokus på hvad din krop kan, og hvordan den føles – frem for bare hvordan den ser ud
- finde mere nydelse ved at være i din krop
- blive bedre til at forkæle din krop
- stoppe med at sammenligne din krop med andres
- designe dit miljø og dine omstændigheder, så de støtter op om et positivt kropsbillede
- slippe fri fra kropsfængslet og leve dit liv mere NU

BLAD.png

Hvad får jeg helt konkret?

Når du tilmelder dig, modtager du en e-mail, som først og fremmest indeholder en lille lydfil, hvor jeg byder dig velkommen til kurset og fortæller lidt om min personlige rejse til et balanceret og positivt kropsbillede.

Derudover vil du også modtage en lille 20-siders e-bog med titlen “Vejen til et positivt kropsbillede”, der giver dig alt den grundlæggende viden, du behøver, for at kunne starte din rejse mod et mere positivt og befriende forhold til din egen krop (e-bogen kan du læse undervejs i dit eget tempo).

I din første e-mail vil du også få din første konkrete opgave, som kan hjælpe dig til at få handling på med det samme!

Derefter vil du hver dag i 30 dage modtage en lille e-mail med flere små og konkrete øvelser eller opgaver, der hjælper dig til at blive ved med at tage handling.

Kurset indeholder altså IKKE bare en masse abstrakt viden og fluffy “elsk-dig-selv”-citater, men du får derimod en masse konkrete og brugbare tips, opgaver og redskaber, som kan hjælpe dig til at mærke resultater på lyntid.

Der er ingen hokus pokus. Alle de opgaver og øvelser, som du vil blive bedt om at gøre, er nogle, jeg gennem mange år har set virke både på mig selv og mine klienter.

BLAD.png

 

PRIS: 199,-

TILMELD DIG HER


BLAD.png 

Hvis du døjer med overspisning eller har et problematisk forhold til mad…

… så er dette kursus også et godt sted at starte.

Når vi har et negativt kropsbillede, har vi det ofte med at sætte lighedstegn mellem hvordan vores krop ser ud, og hvad vi er værd som mennesker.

Når vores krops vægt bliver afgørende for, om vi føler os gode nok, så lægger det også ofte et unaturligt og følelsesmæssigt pres på vores forhold til mad. Pludselig er mad ikke længere noget, vi spiser for nydelsens og overlevelsens skyld, men det bliver en afgørende faktor for, om vi føler os gode nok, som vi er.

Derfor begynder vi måske at opsætte en masse kontrol, restriktioner og forbud omkring mad, hvilket yderligere fremmer en sort/hvid-mentalitet, hvor vi måske spiser ekstremt restriktivt i nogle dage, men så snart vi kommer til at bryde reglerne en lille smule, tænker vi; “Det kan også være lige meget”, og så overspiser vi helt uhæmmet i stedet.

At arbejde på at skabe et mere positivt kropsbillede, og samtidig styrke dit indre selvværd, kan derfor også være et afgørende sted at starte, hvis du vil have et mere balanceret og nydelsesfuldt forhold til mad.

BLAD.png


Er du klar til at starte din rejse mod et positivt kropsbillede i dag?

TILMELD DIG HER

* Kurset går i gang fra den dag, du tilmelder dig. Når du har tilmeldt dig, får du med det samme en e-mail med bekræftelse af dit køb samt en lydfil, en e-bog og din første lille opgave. Derefter vil du hver dag i 30 dage modtage en ny e-mail, men flere små effektive øvelser og opgaver.

Hvis du er bange for, at du ikke kan følge med…
… så er det selvfølgelig helt okay, at du tager kurset i dit eget tempo. Du gemmer bare dine e-mails med opgaverne, og laver dem, når det passer dig. Ingen pres eller stress :-)