Slankekursmentalitet vs. intuitiv spisning - hvad er forskellen?

Slankekursmentalitet vs. intuitiv spisning

Hvad er egentlig forskellen mellem at have en slankekursmentalitet og have et balanceret forhold til mad og krop?

Har man pr. definition en slankekursmentalitet, når man siger nej tak til kage, eller når man træner i et fitnesscenter? Og SKAL man spise slik, is, chips, kage eller chokolade hver dag for at kunne påstå, at man har et intuitivt forhold til mad?

Jeg oplever, at mange er forvirrede over, hvad den grundlæggende forskel er, og jeg støder tit på mange misforståelser omkring slankekursmentaliteten.

Hvis du også synes, at det er forvirrende, og du godt kunne tænke dig en meget grundlæggende forståelse for, hvad intuitiv spisning og et balanceret forhold til mad faktisk er, så skal du høre godt efter i denne uges video.

I videoen tegner jeg et meget klart billede for dig omkring, hvad forskellen er, og jeg afslører desuden to konkrete spørgsmål, du altid kan stille dig selv, når du er i tvivl om, om du har en slankekursmentalitet eller ej.

Jeg håber, at videoen vil give dig en rigtig god afklaring kære ♥ 

I videoen deler jeg nogle eksempler fra et skema, der findes bagerst i min bog 'Slip Slankekursmentaliteten'. Du kan læse mere om bogen lige her.

Jeg håber, at du kunne bruge denne uges video kære, og glem endelig ikke at lade mig høre fra dig i kommentarfeltet nedenfor;

  • Er du også tit forvirret over, hvad der er slankekursmentalitet, og hvad der ikke er?
  • Fik du mere afklaring af den beskrivelse, som jeg delte i videoen? Og på hvilken måde?

Jeg glæder mig til at være i dialog med dig :-)

De kærligste hilsner,
Jette Uhre, Spisepsykologi-ekspert.

1 kommentar

Maisam Maoued
 

Det er en RIGTIG GOD video. En ting jeg sjovt nok har gået og undret mig lidt over de sidste par dag, så man skulle tro du har hørt mine tanker. Det er rart at få afklaring på det, og fedt at du læser op fra bogen ;) men Jeg troede du var stopper med mentorforløbet?
hilsen 

Maisam

Læs mere
Læs mindre

Skriv en kommentar