Roden til stress

YouTube GRAFIK (12)

Stress er en af de største årsager til overspisning, og derfor er det selvfølgelig vigtigt at arbejde med at undgå stress, hvis du vil balancere dit forhold til mad.

Stress bliver ofte omtalt som noget, der har mange forskellige årsager. Selvfølgelig er der mange små tiltag i hverdagen, der kan hjælpe os til at reducere stress... men i min mening handler roden til stress og frygt kun om én ting.

Én enkelt følelse. Ét enkelt ord.

I denne uges video deler jeg med dig, hvad det er, og jeg giver dig også to gode råd til, hvordan du undgår denne rod til stress:

Hvis du synes, at denne video var interessant, så hjælp gerne med at sprede mine budskaber ved at dele videoen med dine venner :-)

Smid også gerne en kommentar nederst på siden, så jeg kan høre, hvad du synes om dette emne. Jeg ville elske at høre fra dig kære!

De kærligste hilsner,
Jette Uhre, Spisepsykologi-ekspert.

4 kommentarer

Kis Rauff
 

Kære Jette, Det var spændende med ordet mistillid som roden til stress. Det gav meget mening for mig. Jeg er i gang med en proces, der netop går ud på at stole mere på det, jeg fornemmer hos mig selv. Det går den rigtige vej. Min intuition er blevet styrket og maden er ikke helt så farlig en fjende længere. Det gjorde også indtryk på mig, hvad du sagde om at vågne om morgenen og indstille sig på at skulle kontrollere sig igennem dagen. Og det med at skulle kæmpe sig til at have værd nok til at være en del af den menneskelige race. Det kender jeg alt for godt men er som sagt ved at få vendt det hele og få nye værdier. Jeg havde lidt sværere ved at følge det med meningen med det hele. Jeg kan godt følge det lidt, når du siger, vi selv skaber den, men jeg tænker selv mere, at det med mening eller en plan ikke er det, jeg længes efter. For mig er det med nydelse og kærlighed nok. En plan fra universets side har jeg svært ved at forholde mig til. Jeg er meget agnostisk på den måde. Men tak for det. Det var meget inspirerende.
Læs mere
Læs mindre
Jenni
 

Kære Jette, Du rammer fuldstændig plet med denne video. Jeg arbejder selv henimod at slippe min mistillid. Mistilliden til min krops signaler, bl.a. ift. hvad jeg egentlig har lyst til at spise. Og mistilliden stresser. Det gjorde mig glad og rolig at høre dig sige præcis, hvad jeg selv var kommet frem til, da jeg så tænker, at jeg virkelig er på sporet af noget virkelig godt! Dejligt at blive bekræftet. Jeg føler mig mere klar nu end nogensinde før til at give slip! Tak for dine redskaber. For forslag til meditation og for dit syn på udfordringer, som jeg vil tage til mig. Jeg vil gå på jagt i mine egne udfordringer og se på, hvad jeg faktisk får af kærlige indspark fra Universet lige nu. Denne vinkel gør mig bare glad og fri. De bedste hilsner fra Jenni
Læs mere
Læs mindre
Jette Uhre
 

Tusind tak for at du vil dele dine tanker her Jenni 😊🥰 Det gør mig så glad at høre, at du kan bruge det 🙏 Og endnu gladere at høre, at du allerede er på det samme spor med tilliden. Det gør virkelig ALT forskel i vores liv når vi tør slippe kontrollen lidt og overgive os til at have tillid til det gode, til vores biologi, vores følelser og livet generelt 💃🏻🙏 Glad og fri er NETOP de rette ord. Og WHO CARES om det er lidt skørt og ikke evidensbaseret. Hvis det gør os glade og frie, så er det jo hovedsagen!!! 😃❤️❤️❤️❤️
Læs mere
Læs mindre
Jette Uhre
 

Hej kære Kis. TISIND tak for at dele dine tanker. Hvor fedt at det hele giver mening for dig, og at du allerede arbejder i den retning 👏🏻😃❤️ Når jeg snakker om en plan, så forestiller jeg mig ikke en fuldstændig nøje udtænkt plan. Det skal mere forstås som en meget fleksibel og let påvirkelig plan... men en intention i hvert fald. Vi er alle unikke og sat her på jorden med unikke styrker. Og det er meningen, at vi alle sammen skal være forskellige og bidrage til verden med disse unikke styrker og ting ved vores personlighed, vi er sat her i verden med - frem for at vi skal stræbe efter at være ens og præcis som idealerne og normerne foreskriver. Jeg kan lide at se det som om, at jeg med min egen unikke personlighed er her for at bidrage netop gennem at være fuldstændig mig selv og tro på, at det er meningen. Og når jeg overgiver mig til den plan (altså planen om at jeg bare skal være mig og føle og handle på det, der føles rigtigt for mig), så kommer både mit liv og alt andet omkring mig mere i flow - frem for at jeg hele tiden forsøger at kontrollere (hvad andre synes, hvad jeg “burde” gøre, hvordan jeg “burde” se ud osv.). Hih... svært at forklare super kort... men håber det giver mere mening? 🥰 Endnu engang tuuuusind tak for at du delte dine tanker og jeg ønsker dig masser af flow, tillid og kærlighed i dit liv kære ❤️❤️❤️
Læs mere
Læs mindre

Skriv en kommentar