Et kærligt budskab bag genstridige kilo

genstridigekilo1

Har du nogle genstridige kilo på kroppen, som bare ikke vil slippe? Føler du, at du ikke kan tabe dig, uanset hvad du gør? Og har du en fornemmelse af, at der måske ligger nogle dybere budskaber bag dine ekstra kilo?

Når vores krop ikke kan tabe sig, uanset hvad vi prøver, så har vi det ofte med enten at skyde skylden på os selv eller vores krop. Tit tror vi også, at vi bare er nødt til at få ENDNU mere viden om sund kost og motion, og at vi bare skal tage os mere sammen og "kæmpe" hårdere.

Men fysiske symptomer såsom overvægt og genstridige kilo kan ikke altid bare håndteres med mere kamp og viljestyrke eller med flere lavpraktiske og overfladiske løsninger. Nogle gange er vi også nødt til at se på vores krops signaler og symptomer i et dybere og mere spirituelt perspektiv.

I denne uges episode af Mere Glæde og Mindre Overspisning TV giver jeg dig et eksempel på, hvad det kan være for et kærligt budskab, der ligger bagom dine genstridige kilo, og hvad du kan gøre for at begynde at tage handling på det nu, så din krop nemmere kan give slip på vægten.

Jeg håber, at videoen kan inspirere dig til at se på dine genstridige kilo på et lidt dybere plan, end du måske er vant til.

Smid meget gerne en besked til mig i kommentarfeltet under indlægget og fortæl mig om, hvordan dette budskab resonerer med dig, og hvad du vil begynde at gøre allerede i dag for at tage mere plads i verden og tillade dig selv at fylde.

Jeg glæder mig til at læse dine tanker ♡

De kærligste hilsner,
Jette

16 kommentarer

Blom
 

Hmmm Jo det kan være rigtigt. Har altid kørt i overhalingsbanen med alt for høj fart, læs streds, uden at få dækket egne behov, så lidt trøstespisning er det jo blevet til. -30 kg ville være fint. Nu har jeg taget ansvaret selv og de første -10 gik hurtigt, men nu er det sejt. 😆 Allan
Læs mere
Læs mindre
AG
 

Jeg føler altid jeg ikke har viden nok i forhold til alle andre , og i selskaber keder jeg mig oftest fordi jeg ikke byder ind, men bare sidder tavs. Jeg har ikke lige idé til hvad jeg specielt kan gøre i dag. Men ved mine overflødige kilo er en del fordi, jeg ikke har selvtillid nok og gemmer mig...
Læs mere
Læs mindre
Gerd Angelika
 

Det er så fint at lytte til dig og meget trøstende og kærligt og til at tro på ! Tak for det! GA
Læs mere
Læs mindre
Jette Uhre
 

Ja det lyder som om, at både din stress og trøstespisning har forsøgt at sende dig et kærligt budskab om, at du skulle sætte farten ned. Og at sætte farten ned og sige fra + sætte grænser er helt sikkert også en måde at "tage sin plads på", så man ikke lader sig slide helt ned. Det lyder til, at du er på rette vej Allan, og husk at med lidt tålmodighed, kærlighed og nysgerrighed, så kommer du længst 😊 De kærligste tanker herfra.
Læs mere
Læs mindre
Jette Uhre
 

Tak for at dele dine tanker og oplevelser AG. Det kan ofte være en længere rejse, vi bliver bedt om at tage ud på, når vi begynder at lytte til de kærlige budskaber bag vores fysiske symptomer eller uønskede vaner, men bevidsthed er altid er godt første skridt 😊 Hvis bare du bliver ved med at minde dig selv om, at vægten/spisningen er symptomet, og at energien først og fremmest skal lægges i at læse problemet derunder (e.g. dit selvværd og tendens til at gemme dig), så skal du nok finde de rette skridt at tage ❤️
Læs mere
Læs mindre
Jette Uhre
 

Ihhhh TUSIND tak GA 😊 Det gør mig super glad at høre. Det vil helt sikkert fortsætte - så stay tuned ❤️
Læs mere
Læs mindre
Betinna Rasmussen
 

Jeg er rigtig glad for din spirituelle tilgang til overspisning og overvægt. Det gir så meget mening, og forklarer i min verden mange ting. Meget gerne mere af det:-)
Læs mere
Læs mindre
Jette Uhre
 

Hvor dejligt at høre Betinna :-) Tusind tak! Det spirituelle er også en stor del af min verden, så der vil helt sikkert komme mere af det! Kh. Jette.
Læs mere
Læs mindre
AB
 

Din video rammer lige plet. Har en grundlæggende overbevisning om at jeg ikke må fylde/være til, ligesom jeg har en frygt for at være for meget og derfor tier sammen med andre. Værst er nok at jeg holder mine følelser tilbage, og fuldkommen nægter deres eksistens. Det betyder at jeg finder mig i ting, som jeg burde have gjort op med for mange år siden. Jeg kan mærke hvordan denne fornægtelse af egne følelser gør mig mere og mere modløs, bitter, ulykkelig..... Kære Jette. Jeg kunne godt tænke mig nogle ideer til hvordan jeg kunne vende udviklingen. Hvordan kunne jeg praktisk gribe det an?
Læs mere
Læs mindre
Jette Uhre
 

Hej AB. Tusind tak for din kommentar og feedback, og jeg er glad for at høre, at videoen rammer plet på dig. Nu kender jeg jo ikke din personlige baggrund eller historie i detaljer, eller hvilke underliggende overbevisninger der måske holder dig tilbage, så det kan være lidt svært at give konkrete råd til dig... men grundlæggende vil jeg sige, at det ofte handler om at komme ud af komfortzonen og faktisk tage aktiv HANDLING på at tillade dig selv at fylde og tage mere plads. Det kunne f.eks. være: At øve dig i at udtrykke dine følelser og tanker for andre. At øve dig i at sige nej og sige fra til ting, du ikke har lyst til. At give dig selv friheden til at gøre mere af det, du har lyst til hver dag (frem for kun det du tror, der forventes). At spørge dig selv hver dag, hvad du har lyst til og behov for (frem for kun at tænke på hvad du burde). At øve dig i at prioritere dig selv foran andre ind imellem. Man kan også arbejde meget med overbevisninger og tanker, når det gælder selvværd og troen på at du gerne må fylde, men ofte giver radikale handlinger faktisk hurtigere resultater. Jo mere du tager handling på at fylde mere (selvom det måske skræmmer dig og tager dig ud af din komfortzone), jo mere sender du et signal til dig selv om, at du er god nok, og at du fortjener alt det, du har behov for. Sig kig på dit liv, din hverdag og konkrete situationer, og prøv om du kan bestemme dig for at tage modige handlinger mod at fylde mere :-) Jeg lover dig, at det bliver mindre og mindre skræmmende, jo flere gange du gør det, for du vil lære hver gang, at det ikke er så farligt endda, og at det faktisk føles enormt skønt! :) Jeg håber, at det kunne hjælpe lidt. Kh. Jette.
Læs mere
Læs mindre
Sofie
 

Spot on! Du rammer fuldstændig plet, jeg går og gemmer mig og tør i virkeligheden ikke leve mine drømme. De sidste par år har jeg taget mere på og det startede da jeg besluttede jeg ville være selvstændig og komme ud med min mission. Det giver SÅ god mening. Tusind tak fordi du deler. Nu vil jeg tage mig kærligt af den del der er bange for at leve fuldt ud og det gør det nemmere at acceptere kiloene da jeg ved de bare er kærlig beskyttelse til jeg finder ud af at fylde nok og leve mit formål. Tak
Læs mere
Læs mindre
Jette Uhre
 

Yes! Super godt eksempel Sofie! Det giver også super god mening for mig :-) Jeg er glad for, at videoen kunne inspirere dig til at arbejde med det område i dig selv. Jeg ved selv hvor skræmmende det kan være at gå efter sin drøm og passion, og tillade sig selv at dele sine budskaber. At være selvstændig er virkelig en rutsjebane af følelser og personlig udvikling nogle gange - men den er det hele værd 😊❤️ Go' show the world what you've got girl 💪🏼😊
Læs mere
Læs mindre
ALOVE
 

Tak for dwn jeg har aldrig rigtig været, som lille opfyld andres behov har indre kritikere fra barndom der pisker mig rundt ikke særlig sjovt, så det mest forpligtigelsr jeg gør i, og kan næsten ikke mærke mine behov. Derudover traumer og grundlæggende føelses ikke være god nok meget usikker. Så mange gange søgt opnå vægttab som saboteret og som om jeg ikke KU skulle mig igennem grænser og gav op og begyndte selv inden andre gjorde sabotere det ved ikke mulig rejse sig af sådan noget møg. Det ikke noget jeg ønsker men har ikke lige anden vej men er åben da gerne vil gøre hvad muligt.
Læs mere
Læs mindre
Rikke
 

Der ramte du plet😁💪🏼 - og tak for det. Har flere gange tabt flere kilo,som desværre har indhentet mig igen. Jeg ved,at jeg er et sted i livet,hvor jeg ikke skal være. Jeg ved bare ikke helt hvordan jeg kommer videre. Dine ord fik min hjerne til at tænke i andre baner....er glad for jeg tig mig tid til at lytte og har sendt din video videre👍🏼
Læs mere
Læs mindre
Jette Uhre
 

Er også glad for, at du tog dig tid til at se og lytte til videoen, og tog dig tid til at dele dine tanker her 😊 Fedt at den ramte plet på dig - og du skal nok finde ud af, hvad du er nødt til at gøre, hvis bare du bliver ved med at stole på din intuition og den lille kærlige stemme indeni 😊❤️ Det lyder i hvert fald som om, at du er ret bevidst om, at der er et andet sted, du bliver kaldt hen lige nu - og bevidsthed er jo netop det store første skridt ❤️
Læs mere
Læs mindre
Jette Uhre
 

Tak for din besked ALOVE ❤️ Og ja traumer og lavt selvværd er helt sikkert nogle store triggere til overspisning. Det kan kræve meget tid og tålmodighed at arbejde sig igennem det - men det er bestemt muligt kære. Så giv ikke op! Bliv i hvert fald endelig ved med at følge med og lade dig inspirere her på siden ❤️
Læs mere
Læs mindre

Skriv en kommentar