Mere Glæde og Mindre Overspisning Mentorforløb

Et online forløb for dig, der vil slippe din overspisning og balancere dit forhold til mad og din krop 

Der er midlertidigt lukket for tilmeldinger til forløbet. Du kan skrive dig op til ventelisten nederst på siden, hvis du vil have besked, når et nyt hold åbner :-)

Ville du ønske, at…

 • tanker om mad og vægt ikke fyldte så meget i din hverdag?
 • du var bedre til at lytte til dig selv og din krop?
 • du kunne håndtere dine følelser uden at overspise?
 • du var bedre til at mærke sult og mæthed?
 • du kunne nyde alt mad uden dårlig samvittighed?
 • du kunne elske og acceptere dig selv og din krop?
 • du kunne føle meget mere frihed, ro og balance omkring mad?
 • du kunne slippe din overspisning og opnå en sund vægt på en naturlig måde – helt uden brug af tvang, kontrol og selvpiskeri?

… så kan dette online forløb hjælpe dig!

Kender du det, at du tænker på mad og vægt konstant?

Måske bekymrer du dig hele tiden om, hvad du må/ikke må spise, eller måske har du bare en konstant lyst til at proppe noget i munden.

Måske dræner det dig for overskud og energi og gør dig stresset, trist og træt.

Måske vågner du hver morgen og tænker “I dag tager mig eddermame sammen!”… men alligevel oplever du at falde tilbage i impulsiv overspisning igen gang på gang for derefter at tænke “Så kan det også bare være lige meget!”, og så overspiser du endnu mere.

 

Måske har du ofte spurgt dig selv…

“Hvorfor kan jeg ikke bare tage mig sammen og stoppe med at overspise?!”
“Hvorfor kan jeg ikke bare kontrollere mit madindtag?!”
“Hvorfor er jeg sådan en svag person?!”
“Får jeg mon nogensinde et normalt forhold til mad?!”

… og måske føler du, at uanset hvad du gør, så sidder du bare fuldstændig fast i en ond spiral af slankekure, overspisning og selvbebrejdelse, som du slet ikke kan komme ud af igen!

 

Jeg ved præcis, hvordan det føles, når hver dag er en kamp mod maden og vægten..


I mange år oplevede jeg selv at sidde fast i en ond spiral, hvor jeg satte restriktioner, tænkte på mad konstant, overspiste, dunkede mig selv i hovedet og overspiste endnu mere.

Jeg bekymrede mig hele tiden om min kost og vægt, og jeg nægtede at elske og acceptere mig selv og nyde mit liv, før jeg liiiige havde fået styr på det med maden og vægten.

Dengang var jeg fuldstændig overbevist om, at jeg var en svag person med en dårlig viljestyrke, og at jeg bare skulle tage mig mere sammen og have mere selvdisciplin… men det var som om, at jo mere jeg forsøgte at tage mig sammen og have kontrol over maden og vægten, desto mere følte jeg, at jeg mistede kontrollen.


I dag ved jeg, at overspisning og overvægt på INGEN måde handler om dårlig viljestyrke eller selvdisciplin, men at det bl.a. handler om at lære at FORSTÅ vores overspisning og vores psykologi omkring mad samt vores krops naturlige biologi ifht. sult, mæthed, appetit, forbrænding, nydelse osv.

Jeg har oplevet på min egen krop, hvor befriende det føles, at kunne give slip på overspisning og opnå en sund vægt og et afslappet forhold til mad og min krop HELT uden brug af kontrol og selvdisciplin – og alt det, der har hjulpet mig, har jeg samlet til dig i dette forløb.”

Mere Glæde og Mindre Overspisning Mentorforløb er et grundigt 6 måneders online mentorforløb, der vil hjælpe dig til at slippe din overspisning og få et mere nydelsesfuldt, afslappet og naturligt forhold til mad og din krop.

På forløbet tager jeg dig kærligt i hånden, hvor jeg gennem 9 grundige moduler deler ud af min store viden omkring overspisning og giver dig mine aller bedste og mest effektive redskaber og ekspertråd ifht. mad, vægt, krop og spisepsykologi.

Gennem arbejde med klienter, løbende uddannelse og mange års personlig erfaring med overspisning og vægtproblemer, har jeg designet dette mentorforløb, hvor jeg har samlet alt det, du behøver at lære, for at kunne skabe et sundt og balanceret forhold til mad og din krop, der holder resten af livet ♥

 

‘Mere Glæde og Mindre Overspisning på Mentorforløb’ indeholder:

Modul 1: Slip slankekursmentaliteten

Modul 2: Elsk og lyt til din krop

Modul 3: Intuitiv- og mindful spisning

Modul 4: Et balanceret syn på kost og ernæring

Modul 5: Hvad har du i virkeligheden behov for?

Modul 6: Overspisning og følelser

Modul 7: Du er god nok!

Modul 8: Mindre stress og mere mening

* Du får yderligere adgang til et grundigt intromodul med det samme, du tilmelder dig. De resterende moduler vil blive frigivet med 3 ugers mellemrum fra den dato, forløbet starter. Se uddybet beskrivelse af modulerne længere nede på siden.

* 100% tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage. Hvis du ikke føler, at forløbet har levet op til dine forventninger, så vil jeg med glæde refundere din investering. Læs mere om tilfredshedsgarantien længere nede.

 

Du får samlet set…

★ Mere end 40 timers undervisning omkring overspisning fordelt over 8 online moduler + et grundigt intromodul.

★ Adgang til en lukket Facebook-gruppe hvor du får masser af hjælp og støtte fra mig og de andre deltagere.

★ 8 Facebook Live Q&A-opkald (ét opkald af 1 times varighed mellem hvert modul) hvor du kan stille spørgsmål til modulerne, og jeg sidder live og besvarer dem.

★ 2 x 30-minutters telefonsamtale med mig (hvis det ønskes); én indledende samtale i starten af forløbet og én opfølgende samtale ved forløbets slutning (disse er ikke deciderede coachingsamtaler, men mere så du kan stille mig spørgsmål, og jeg kan få et indtryk af dig og din situation, så jeg bedre kan støtte dig gennem forløbet).

★ En daglig SMS-service med små remindere og konkrete tips fra forløbet (gennem alle 6 måneder).

★ Ubegrænset e-mail-support fra mig gennem hele forløbet.

★ Masser af konkrete og effektive worksheets, redskaber og ressourcer.

★ Meditationslydfiler som du kan downloade og bruge hver dag.

★ Inspirerende bonusinterviews med andre eksperter.

★ Mulighed for tilkøb af personlige coachingsamtaler til en meget reduceret pris (denne rabat gælder til og med 2 uger efter forløbets afslutning).

★ Fri adgang til forløbsmaterialet for altid!

… Jeg tager dig altså virkelig i hånden HELE vejen!

 

Hvordan foregår det helt praktisk?

Forløbet foregår på den måde, at alt er online. Det vil sige, at så snart du har tilmeldt dig, får du adgang til en online platform, hvor du altid kan logge ind (enten via din computer, Ipad eller Iphone) og finde de forskellige moduler og ressourcer.

Alle moduler frigives med 3 ugers mellemrum, så du har god tid til at arbejde med hvert modul.

Modulerne er indspillede som videoer med powerpoint-præsentation. Modulerne kan dog også hentes ned som podcast-lydfiler, hvilket betyder, at du kan lytte og lære, hvor end du er (f.eks. mens du går en tur i naturen, træner, vasker op eller slapper af på sofaen), og du behøver ikke at sidde klistret til skærmen.

I slutningen af hvert modul er der en afsluttende modulquiz, som du kan gennemføre, for at følge op på hvad du har lært.

 

Hvad er fordelen ved, at det er online?

 • Du kan logge på og se/lytte til modulerne, præcis hvor og når det passer dig.
 • Du slipper for at skulle være et bestemt sted på et bestemt tidspunkt.
 • Du kan lytte, lære og arbejde med din overspisning på en helt anonym måde, hvor du ikke skal forholde dig til en masse andre mennesker (som f.eks. ved gruppeforløb/terapi).
 • Du kan lære i dit helt eget tempo.
 • Du har for evigt adgang til forløbet og kan lytte til modulerne igen og igen.
 • Det er meget billigere end et live kursus eller et individuelt coaching/terapiforløb.

 

Det sker der, når du tilmelder dig:

Når du har tilmeldt dig, får du adgang til intromodulet med det samme! (så jo tidligere du tilmelder dig, jo mere tid vil du have til at gennemgå intromodulet).

Du får først og fremmest tilsendt en e-mail, hvor jeg byder dig velkommen til forløbet. Derudover får også en e-mail med dine personlige login-informationer til den store medlemsplatform, hvor du finder intromodulet og alle de kommende moduler og bonusmateriale.

Hvis du på nogen måde er i tvivl om tilmeldingsprocessen, så er du velkommen til at kontakte mig til enhver tid på kontakt@jetteuhre.dk.

 

Men… kan dette forløb virkelig hjælpe mig?

Ja, det kan det. Hvis du gerne vil have et mere nydelsesfuldt og balanceret forhold til mad, din krop og dig selv, og du er villig til at gøre en aktiv indsats for det, så kan dette forløb helt bestemt hjælpe dig!

Jeg vil dog være ærlig at sige, at der ER meget materiale og undervisning, du skal igennem. Så det kræver, at du er klar til at tage forløbet seriøst og sætte tid af gennem de næste 6 måneder til at arbejde med det.

Forløbet skal ses som en slags grundig uddannelse. Det er ikke bare et quick-fix eller et simpelt “learn-and-apply” kursus. Forløbet vil udfordre dig til at skabe store ændringer i dine overbevisninger og i dit liv generelt, så du skal være indstillet på at indlede en dyb og spændende udviklingsrejse.

På forløbet vil du få masser af støtte til at fastholde din motivation undervejs. Så hvis du bare følger mine anvisninger, og er indstillet på at gøre en indsats for at arbejde med materialet, så skal du nok få alt det ud af forløbet, du ønsker dig ♥

* Læs også om min 100% tilfredshedsgaranti længere nede på siden.

 

Forløbet er især for dig, der:

 • bekymrer dig om mad og vægt konstant
 • er meget selvkritisk og hård mod dig selv
 • har været på utallige slankekure
 • har en meget sort/hvid eller alt-eller-intet mentalitet omkring mad og vægt
 • udemærket ved, hvad du burde spise, men bare ikke kan efterleve det alligevel
 • er dårlig til at mærke dig selv, din krop og dine behov
 • ikke kan identificere dig med at have en alvorlig spiseforstyrrelse, men alligevel kæmper med mad og din krop på en måde, der giver dig store problemer i hverdagen
 • er klar til at slippe kampen mod din mad og krop
 • ønsker at slippe den dårlige samvittighed og få et naturligt og nydelsesfuldt forhold til mad
 • vil lære hvordan du kan opnå en sund vægt helt naturligt – uden brug af restriktioner og selvdisciplin
 • er klar til at være nysgerrig på dig selv, dit liv og dine vaner
 • gerne vil skabe ændringer i dit forhold til mad og dig selv, der varer hele livet
 • er klar til at dykke dybt ind i dit indre for at finde kernen til din overspisning

 

Men… forløbet er altså IKKE for dig, der:

 • bare vil opnå et hurtigt vægttab for enhver pris
 • tror, at der findes en let “quick fix” mod overspisning
 • ikke er klar til at se på de ting, der ligger bagom din overspisning
 • har en alvorlig diagnosticeret spiseforstyrrelse som er aktiv på nuværende tidspunkt
 • har en svær psykisk diagnose (med mindre du er under udredning og i forbedring)
 • har været udsat for seksuelt overgreb eller har svære psykiske traumer fra barndommen, som ikke er blevet grundigt bearbejdet hos en psykolog eller gennem anden terapi (i så fald kan jeg ikke garantere for resultaterne af forløbet).

 

Hvad indeholder forløbet helt præcist?

MODUL 1: Slip slankekursmentaliteten

På dette første modul lærer du at slippe slankekursmentaliteten, restriktionerne, kontrollen og dine gamle begrænsende tanker omkring mad og vægt, så der kan blive renset ud og frigjort mere mental energi til de andre ting, som vi skal have fokus på gennem forløbet. Vi går bl.a. i dybden med sandheden om slankekure, og hvorfor de ikke virker, så du mentalt kan lægge dem på hylden én gang for alle. Derudover vil vi gennemgå alle de typiske begrænsede overbevisninger, som jeg ofte støder på, og som formentlig forhindrer dig i at have et balanceret og naturligt forhold til mad. Du vil også lære om hvordan restriktioner omkring mad faktisk ofte fører til mere overspisning, og hvad der er for nogle specifikke mentale mekanismer der sker, når du forsøger at kontrollere din spisning for meget. Derudover åbner vi også op for, at du kan begynde at se på din overspisning på en meget mere konstruktiv, kærlig og nysgerrig måde. Dette første modul vil fungere som en slags nulstilling, hvor jeg støtter dig i at rense ud i negative og begrænsende tanker og i stedet hjælper dig til at give plads til mere kærlige og konstruktive tanker. Her sætter vi altså grundlaget for den mere nysgerrige og nydelsesfulde tilgang til mad, vægt og overspisning, som vil hjælpe dig gennem resten af forløbet

MODUL 2: Elsk og lyt til din krop

På dette modul vil du lære at se på din krop på en helt ny og mere kærlig måde. Jeg vil bl.a. undervise dig i, hvorfor du skal begynde at elske din krop allerede NU, hvis du vil slippe din overspisning og have et balanceret forhold til mad, samt hvordan du konkret kan begynde at gøre det. Vi vil også snakke lidt generelt om kropsidealer i samfundet, og du vil få konkrete tips til, hvordan du kan begynde at være mindre påvirket af idealerne og i stedet skabe et mere positivt kropsbillede. Vi vil også snakke om, hvordan du kan lære at respektere og lytte mere til de signaler, som din krop sender til dig hver dag, så du kan gøre det meget nemmere for dig selv at give din krop præcis det, den har behov for, og lade din spisning være navigeret mere intuitivt med kroppen (frem for hovedet). Du vil også blive præsenteret for et nyt syn på, hvordan du naturligt og blidt kan begynde at bevæge dig mod en sund og naturlige kropsvægt – frem for at forcere din krop med slankekure og restriktioner. Sidst men ikke mindst vil du også få nogle konkrete handlinger og worksheets, der med garanti vil hjælpe dig til at begynde at få et mere kærligt, balanceret og tillidsfuldt forhold til din krop.

MODUL 3: Intuitiv- og mindful spisning

På dette modul vil du lære, hvordan du som menneske helt naturligt er indrettet til at spise, for at få optimal mæthed og tilfredsstillelse ud af din mad… og dermed undgå overspisning. Vi vil bl.a. dykke grundigt ned i at tale om som sult, appetit, nydelse, lyst, mæthed og sanser, og hvordan du kan bruge alle disse instinkter optimalt til at navigere din spisning i en naturlig og balanceret retning. Du vil også lære om mindful spisning, og hvordan du kan bruge det som et konkret redskab til at reducere din overspisning og opnå en sund vægt. Du vil også blive guidet igennem en helt konkret spiseøvelse, så du kan opleve på din egen krop, hvor effektivt der er, og hvor skønt det føles at integrere alle dine sanser og alt din opmærksomhed og nærvær, når du spiser. Du vil også få mine personlige hemmeligheder til, hvordan du kan integrere intuitiv og mindful spisning i din hverdag på en måde, som er både realistisk og holdbar. På dette modul kan du forvente at opleve store konkrete resultater i forhold til at balancere din spisning og få meget mere nydelse for mindre mængder mad.

MODUL 4: Et nyt syn på kost og ernæring

På dette modul vil du lære at give slip på mad-stress og kostforvirring en gang for alle, så du endelig kan få et balanceret, kærligt og afslappet syn på mad. Vores syn på mad og ernæring er ofte afgørende for, hvilket forhold vi har til mad. Så på dette modul vil du især også lære at slippe sort/hvid-mentaliteten én gang for alle, så du kan slutte fred med mad og begynde at indse, at mad virkelig er din ven. Jeg vil bl.a. introducere dig for mine mest simple, balancerede og befriende kostprincipper, som kan støtte dig i at blive mere naturligt motiveret for at spise mad, der giver masser af næring til din krop og samtidig understøtter en sund vægt og et balanceret forhold til mad. Du vil også få lidt undervisning omkring, hvad du kan gøre for at håndtere sukkertrang og spise på en sund og balanceret måde, der ikke indebærer restriktioner.

MODUL 5: Hvad har du i virkeligheden behov for?

I dette modul dykker vi ned i, hvad det er for nogle indre behov, som du måske ikke får dækket i dit liv, og som du muligvis forsøger at dække med mad. Jeg hjælper dig til at se nysgerrigt på, hvilke behov og følelser din overspisning faktisk giver dig, så du kan få mere klarhed over, hvorfor du gør, som du gør, og hvad de dybere længsler bag din overspisning er. Gennem nogle sjove øvelser vil jeg også støtte dig i at udforske dine inderste værdier, drømme og behov, så du kan lære dig selv meget bedre at kende og nemmere leve i overensstemmelse med, hvad der er vigtigt for dig. På modulet vil vi især også snakke om, hvordan du kan lære at sætte grænser, sige fra og prioritere dine egne lyster og behov, så du kan føle mere indre frihed – frem for altid at sætte alle andres behov eller samfundets krav og forventninger i første række. Du kan forberede dig på et modul, der bliver spændende og motiverende, men som også vil udfordre dig til at skabe nogle helt konkrete ændringer i dit liv, så du kan begynde at opfylde dine behov på en ægte måde – frem for at bruge maden til det.

MODUL 6: Overspisning og følelser

På dette modul vil vi dykke godt og grundigt ned i, hvad det vil sige at være et menneske med følelser. Jeg vil undervise dig i mekanismerne mellem følelser og overspisning, og så vil jeg inspirere dig til at se på følelser på en helt ny, kærlig og accepterende måde. Jeg vil også give dig nogle helt konkrete øvelser og redskaber, som kan støtte dig i at skabe flow i dine følelser, anerkende dine følelser og gå dine følelser i møde på en mere balanceret måde – frem for at dulme dem med mad. På modulet vil jeg også undervise dig lidt i, hvordan gamle traumer, oplevelser og følelser, som ikke har fået lov at blive bearbejdet og udtrykt, kan være det, der forhindrer dig i at have en sund vægt og et balanceret forhold til mad.

MODUL 7: Du er god nok!

En af de mest underliggende forhindringer for at have et balanceret forhold til mad er ofte mangel på kærlighed og accept til os selv. At have troen på, at du er god nok, og at du er betydningsfuld i denne verden, er en vigtig forudsætning for, at du er motiveret for at opfylde dine egne behov. Selvkærlighed og selvaccept er basale behov for os alle, og når du ikke får opfyldt disse behov, kan overspisning nem blive en endeløs søgen efter den kærlighed og accept, som du ikke giver dig selv. På dette modul vil du især lære at slippe perfektionismen, håndtere din indre kritiker og acceptere og elske dig selv indefra.

MODUL 8: Mindre stress og mere mening

I dette sidste modul vil vi zoome lidt ud og se på mad, vægt og spisning i et lidt større og mere spirituelt perspektiv. På modulet vil du bl.a. lære om, hvad stress i virkeligheden er, og hvad der skal til for, at du én gang for alle kan slippe den indre stress og uro, som måske driver din overspisning. Jeg vil også undervise dig i, hvad du kan gøre for at sikre dig en dyb motivation for at være god ved dig selv og blive ved med at lytte til din krops behov fremover. Sidst men ikke mindst giver jeg dig en overordnet opsummering af alt det, du har lært gennem forløbet, samt nogle gode råd omkring, hvad du skal fokusere på fremover, for at sikre dig at du bliver ved med at tage små og stabile skridt i den rigtige retning.

fjjoiwjfoe

Hvornår starter det?

Næste online hold starter med modul 1 mandag d. 15. maj 2017 kl. 19.00.
OBS! Tilmeldingen til holdet lukker tirsdag d. 9. maj ved midnat – UDSOLGT!

Hold 1 starter mandag d. 23. februar 2015 – kl. 20.00 – UDSOLGT.
Hold 2 starter mandag d. 20. april 2015 – kl. 20.00 – UDSOLGT.
Hold 3 starter mandag d. 22. juni 2015 – kl. 20.00 – UDSOLGT.
Hold 4 starter mandag d. 31. august 2015 – kl. 20.00 – UDSOLGT.
Hold 5 starter mandag d. 26. oktober 2015 – kl. 20.00 – UDSOLGT.
Hold 6 starter mandag d. 1. februar 2016 – kl. 20.00 – UDSOLGT.
Hold 7 starter mandag d. 2. maj 2016 – kl. 20.00 – UDSOLGT.
Hold 8 starter mandag d. 15. august 2016 – kl. 20.00 – UDSOLGT.
Hold 9 starter mandag d. 15. maj 2017 – kl. 19.00 – UDSOLGT.

*VIGTIGT*
For at jeg kan være til stede for alle i Facebook-gruppen og gennem Q&A-opkaldene, er der maks 40 pladser på forløbet i alt. Når alle 40 pladser er væk, lukker jeg for tilmeldingen!

fjjoiwjfoe

Hvad koster det?

BASISPAKKE

Alle 9 online moduler
Adgang til lukket Facebook gruppe
8 live Q&A-opkald
2 x 30-minutters telefonsamtale med mig
6 måneders SMS-service
Ubegrænset e-mail support
Bonusinterviews
Meditationslydfiler
Adgang til materialet for altid

—————-

PRIS: 6995,-

BOOK DIN PLADS HER

★ PREMIUMPAKKE ★

Alle 9 online moduler
Adgang til lukket Facebook gruppe
8 live Q&A-opkald
2 x 30-minutters telefonsamtale med mig
6 måneders SMS-service
Ubegrænset e-mail support
Bonusinterviews
Meditationslydfiler
Adgang til materialet for altid
+ 6 personlige coaching sessioner

(OBS! Kun 15 ledige pladser)

—————-

PRIS: 8995,-

BOOK DIN PLADS HER

*OBS! Begge pakker kan også betales over 2, 4, 6, 8, 10 eller 12 rater med 30 dages mellemrum.

Klik her for at se dine betalingsmuligheder

*Jeg tilbyder også 10% studierabat for alle ledige eller studerende. Send mig en mail på kontakt@jetteuhre.dk med et bevis på, at du er ledig eller studerende – så får du 10%. 

kljjweljw

Hvorfor skal jeg vælge premiumpakken?

Med premiumpakken får du 6 personlige coaching sessioner (af 1 times varighed) oven i alt det, som basispakken indeholder.

Vores forhold til mad er ofte en afspejling af vores forhold til livet, til os selv og til mennesker omkring os, og derfor er der sjældent bare én konkret løsning, når vores forhold til mad og krop kommer ud af balance. Nogle gange skal der skrælles flere forskellige lag af, før der nås helt ind til kernen.

At kunne skrælle alle de forskellige lag af, og komme helt ind til kernen af dine vægt- og spiseudfordringer, kræver ofte mere individuel coaching, hvor du løbende bliver udfordret på gamle overbevisninger og måske får taget fat på helt personlige områder af dit liv, som ikke nødvendigvis kan berøres gennem et online forløb alene.

Netop derfor har jeg lavet en premiumpakke, hvor jeg tager dig personligt i hånden gennem hele forløbet, så du kan sikre dig, at du får transformeret dit forhold til mad på et dybt plan, der virkelig holder for altid.

Vælger du premiumpakken, kan du være forberedt på at indlede en dyb og spændende udviklingsrejse, hvor du har min personlige støtte hele vejen!

kjk

★★★ KÆMPE BONUS ★★★

Få 1000,- tilbage hvis du gennemfører forløbet til tiden!

Jep… du læste rigtigt.

Der er virkelig INTET, der er vigtigere for mig, end at mine deltagere får den bedst mulige støtte på mit forløb, og at de faktisk forbliver motiverede og får gennemført forløbet til tiden.

Man kan selvfølgelig gøre nok så meget i form af support og støtte… men vi ved jo alle sammen godt, at når det vedrører pengepungen, så tilføjer det altså bare liiiiiige den ekstra smule motivation ;-)

Så derfor tilbyder jeg altså denne super fede bonus til dig, som netop også er en god kvalitetssikring for, at alle deltagere på forløbet forpligter sig til at være aktive og gøre deres bedste indsats gennem alle moduler.

*OBS! For at være berettiget til denne bonus skal du være klar med forløbet senest 4 uger efter udgivelsen af sidste modul. Dvs. at du skal have lyttet til alt materialet, udfyldt alle worksheets, udfyldt alle modul-quizes, deltaget live på mindst 5 ud af de 8 Q&A-opkald, have afholdt de 2 samtaler med mig, samt have deltaget aktivt i Facebook-gruppen. Har du købt forløbet med 10% studierabat, får du naturligvis 10% mindre tilbage (dvs. 900 kr).

kjk

100% tilfredshedsgaranti – eller alle pengene tilbage!


Jeg ville være rigtig ked af at tage imod penge fra dig, hvis du slet ikke synes, at du har fået noget ud af forløbet.

Jeg er udelukkende her for at hjælpe dig, og det er mit dybeste ønske at støtte dig i at skabe et mere kærligt og balanceret forhold til mad, din krop og dig selv.

Derfor tilbyder jeg dig 100% tilbagebetaling af alle dine penge i op til 5 uger efter udgivelsen af sidste modul, hvis du ikke føler, at forløbet har givet dig noget.

*VIGTIGT!*
For at benytte dig af tilfredshedsgarantien, skal du have gennemgået alle moduler, udfyldt alle worksheets, gennemført alle modul-quizzes, deltaget live på mindst 5 ud af de 8 Q&A-opkald og arbejdet med alle de øvelser og redskaber, du får.  ——————————–

Jeg tilbyder altså ingen fortrydelsesret ved fortrudt køb, inden forløbet er gennemført (ratebetaling er også bindende), men jeg tilbyder dig 100% tilbagebetalingsgaranti, hvis du ikke er tilfreds, efter du har gennemgået alt materialet.

Hvorfor det?

Fordi jeg ved, at hvis du aktivt gennemgår og arbejder med alle de øvelser, redskaber og teknikker, som jeg giver dig, så VIL du opnå positive resultater. Men hvis du gennemgår materialet, og du ikke oplever nogle forandringer overhovedet, så fortjener jeg selvfølgelig ikke dine penge, og så vil jeg med glæde betale dem tilbage til dig.

* Har du købt premiumpakken, gælder tilbagebetalingsgarantien dog ikke for allerede afholdte personlige coachingsamtaler. 

kjk

Det siger deltagerne fra et tidligere forløb:

Mine overspisninger er blevet færre, og de mængder, jeg overspiser, er mindsket med i hvert fald 50%. Jeg er blevet meget bedre til at være opmærksom på min krop, give den kærlighed og lytte til den. Inden forløbet fyldte tankerne om kost, slankekure, mad og træning måske 90% af min hverdag. Det var 90% negative tanker, restriktioner, fiaskoer, slankekure, depression og andet negativt. Tankerne fylder stadig meget, måske 50-60%, men nu er det ikke længere negative ting. Nu er det positive tanker og nysgerrighed på min spiseforstyrrelse. Det har givet mig mere energi og overskud i hverdagen, og ikke mindst så har jeg fundet ud af, at der virkelig er en vej ud af spiseforstyrrelsen. Jeg er blevet så meget bedre til at kunne give min krop kærlige komplimenter og tænke positivt om den og mig selv, og det har hjulpet meget på min selvtillid og selvværd. Derudover er mit forhold til min kæreste blevet meget bedre, da mine humørsvingninger er blevet mindsket drastisk, og jeg har fået redskaber til at håndtere svære situationer. Jeg vil helt sikkert anbefale forløbet til andre. Jeg anbefaler det selvfølgelig fordi, at jeg selv har fået utrolig meget ud af det, men jeg anbefaler det også til andre, fordi jeg mener, at Jettes tilgang til overspisning er den rigtige. Kærlighed og accept. Jeg ville aldrig selv have startet på denne tilgang uden hjælp, og i forløbet får man nogle helt fantastiske redskaber til både at arbejde med sig selv og med overspisningen. Jeg havde ikke troet, at jeg ville komme så langt på så kort tid. Det har været utrolig lærerigt, og jeg har fået en så meget bedre forståelse for min spiseforstyrrelse. Jeg er begyndt at elske min krop igen, og det føles bare så dejligt. Forløbet har gjort, at jeg har kunne slippe en hel masse bekymringer og tanker og i stedet få mere energi til at fokusere på det positive. Det har virkelig gjort min hverdag meget nemmere og dejligere :-)” – Julie, 24 år.

“For første gang i mit liv føler jeg mig glad og tilfreds med min krop – og det er ikke fordi, jeg har tabt mig, men fordi jeg har fået overbevist mig selv om, at jeg er præcis, som jeg skal være. De sidste 1-2 måneder har jeg kun overspist meget få gange, og jeg kan mærke, at jeg er blevet meget bevidst om, hvornår jeg er sulten, og hvornår det er et andet behov, der melder sig. Tidligere gik jeg straks i køleskabet, når jeg fik en bestemt følelse af frustration eller træthed i kroppen, men nu tager jeg fx en lille lur, bruger tid på at sætte mit hår eller ringer til min søster. Derudover prøver jeg at være bevidst om, at det er okay at spise (hvor banalt det end lyder!). Hvor jeg tidligere prøvede at undgå mellemmåltider, for at spare kalorier, tænker jeg nu, at det er meget vigtigt, fordi jeg ved, at jeg går sukkerkold senere på dagen. Desuden prøver jeg på at spise noget lækkert hver dag, hvilket rent faktisk giver mindre lyst til sødt. Istedet for mange år med tanker som “nu spiser jeg ikke tomme kulhydrater resten af ugen”, så er det enormt befriende at vide, at det er ok at spise chokolade igen imorgen, hvis jeg har lyst, derfor behøver jeg ikke spise hele pladen på én gang. Jeg havde aldrig troet, at jeg ku’ få sådan et afslappet forhold til mad, og det vil jeg gerne sige dig 1000 tak for Jette. – Anna, 26 år.

Der er sket en kæmpe forandring!! Jeg har aldrig (ALDRIG!) elsket min krop før – men nu er vi (jeg!) en enhed, der arbejder sammen, og jeg tænker positivt om min krop, og elsker den for fuld smadder ;) For første gang nogensinde har jeg lært at lytte til min mavefornemmelse, og det er en gave uden sidestykke! Pludselig har jeg noget at læne mig tilbage på, så jeg ikke er afhængig af alle de (usunde, perfektionistiske, urealistiske osv.) input der kommer udefra. Min krop fortæller mig alt, hvad jeg behøver at vide, og derfor kan den slappe meget bedre af. Jeg har også forstået hvor stor betydning mit tøj har for mig og mit velvære! Jeg har i alt for mange år nægtet at acceptere, hvordan min krop ser ud – jeg ville partout klemme mig ned i samme moderigtige tøj som alle andre, selvom bukserne strammede, og maven skulle holdes inde, så jeg fik helt ondt i den, og jeg følte mig alligevel utilpas og utiltrækkende. Nu har jeg købt nyt tøj, som jeg kan være i, og som samtidig klæder mig – jeg har fundet et niveau der både tilgodeser min forfængelighed og min krop ;) Jeg er også holdt op med at stresse min krop med træning, og piske den til at præstere, hvis den ikke har lyst. Det har resulteret i flere udflugter til skov og strand, og skønne cykelture og gåture inde i byen. Jeg er blevet bedre til at lytte til, hvad min krop har brug for; er det sveddryppende spinning, eller en gåtur i naturen? :) Jeg var ikke i tvivl om, at netop et online forløb ville fungere for mig. Jeg ville ikke have tid og overskud til at mødes f.eks. 1 gang om ugen og heller ikke lyst til at lære om min længst bevarede hemmelighed (min overspisning/spiseforstyrrelse) sammen med andre. Det betød meget for mig, at forløbet var dejligt anonymt, og at det passer ind i en travl hverdag. Jeg har fundet ud af, at jeg slet ikke står alene med mine udfordringer og alle de følelser, der følger med. Hele mit liv har jeg følt mig helt forkert og har ikke kunnet forstå, hvorfor jeg ikke kunne “fungere ligesom alle andre” – jeg troede, at jeg var i stykker. Det var rart at finde ud af, at vi er mange, der har tendens til overspisning, og at der er en vej ud, så snart man får åbnet op for sine følelser. Jeg er blevet meget bedre til at mærke efter, hvordan jeg har det, og derfor føler jeg slet ikke samme behov for at dulme mine følelser og smerte med mad. Jeg er blevet bedre til at sige “Hej følelse, velkommen til, jeg kan godt forstå, at du er (ked af det, fx), det er okay”, og så håndterer jeg det på en anden måde – f.eks. ved at hygge med en veninde. Og netop det har jeg også lært; at jeg bestemt ikke behøver at stå alene. Hverken med mine udfordringer med mad eller generelt. Vi mennesker kan ikke klare os alene, vi skal ikke klare os alene, og jeg kan søge støtte og trøst hos gode mennesker ved min side. De kan godt holde til det, har jeg fundet ud af ;) Hvis jeg kendte andre overspisere, så ville jeg anbefale forløbet til dem – helt grundlæggende fordi, at det virker! Jeg har fået meget ud af at være med, og jeg tror, at uanset hvor man “er i sin overspisningsproces”, så vil man kunne bruge noget fra modulerne. Der vil altid være ét eller andet, der rammer én, synker ind og ændrer ens overbevisninger og indstilling. Tak for alt indtil videre, Jette!” – Helene, 28 år.

“Hej Jette. Nu har jeg siddet og tudet i to timer efter at have gået igennem den første del af modul 2. Dette forløb er præcis, hvad jeg havde brug for. Du sætter så meget ord på det, jeg egentlig godt ved, og giver mig redskaberne til at turde ændre. Tak.” – Kram fra M.

“Jeg var kommet til et punkt i mit liv, som var præget af slankekure og selvhad, og hvor jeg bare tænkte “stop, jeg vil ikke mere!”. Og så kom det store spørgsmål; Hvad gør man så i stedet for at gå på endnu en kur? Det var på det tidspunkt, at jeg ved et tilfælde fandt dette forløb. Og hold da op hvor er der sket ting og sager! Det har gjort, at jeg endelig ser nysgerrigt på mig selv, og på hvordan tingene er blevet på denne måde. Jeg har fået en masse værktøjer til endelig at få bugt med min overspisning og vide, hvad det er, jeg egentlig har brug for – hele tiden med et kærligt blik og en respekt for mig selv, som ikke tidligere har eksisteret. Jeg kan uden at overdrive skrive under på, at dette forløb har været det bedste, jeg har gjort for mig selv.” – Mia.

“Jeg spiser mindre og langsommere, og jeg har lært, at min krop er ok. Jeg har lært at ha’ hjernen/ hovedet med, når jeg spiser, og jeg er også blevet bedre til at slappe af og lytte til min krop og sind. Jeg kan mærke, at jeg er blevet bedre til at sige fra til ting, som ikke er gode for mig. Jeg er vist blevet lidt mere egoistisk… men på en god måde ;-) Jeg er helt sikkert blevet gladere, og jeg har det godt med, at det nu er mig, der bestemmer over køleskabet/køkkenskabene – og ikke min lyst til mad. Jeg har set frem til hver eneste modul, og det er dejligt, at det er online, så man ikke er afhængig af, hvor man er. Jeg kan helt sikkert anbefale forløbet til andre. Det er den bedste gave, man kan gi’ sig selv eller en, man holder af, og det er en øjenåbner til mange ting omkring sit syn på mad og sig selv. 1000 tak for et godt forløb Jette.” – Pia Christensen, 51 år.

“At være med på forløbet har betydet, at jeg er begyndt at øve mig i elske mit selv og min krop mere end jeg har gjort i mange år – og måske endda nogensinde! Det har betydet, at jeg ikke dagligt stresser over slankekur og hvilken “spisemetode”, jeg skal starte på i morgen, eller hvilken motionsform, der forbrænder mest fedt. Det har betydet, at jeg dagligt øver mig i at være god ved mig selv, og ikke hader mig selv, og det har især betydet, at min familie har fået en mere afslappet og mindre kontrolleret mor og kone. Jeg har helt konkret fået nogle værktøjer til at tøjre min overspisning. Det er også gået op for mig, hvor usundt det er for mig at pace mig selv til at gå på en hård slankekur, og at lykken aldrig kommer med et vægttab, men med et mere positivt selvbillede og mindre had til sig selv. Jeg er holdt op med at jagte den perfekte kur og går mere op i nydelse, hvilket er det bedste i hele verden! Jeg tænker på mad på en anden måde end før, og øver mig i ikke at dømme maden på forhånd. Det jeg særligt godt kunne lide på forløbet var at man startede med grundstenen (for mit vedkommende) at slippe slankekursmentaliteten. Det er bare så vigtigt at øve sig i, for hvis man hele tiden jagter den perfekte kur, finder man aldrig årsagen til og kernen i, hvorfor man overspiser, og hvordan man i så fald kan øve sig i ikke at overspise. Jeg vil i den grad anbefale forløbet til andre! Jeg kender mange, som har de samme tanker om selvhad og slankekursmentalitet, som jeg selv havde (og ind imellem stadig har), og det er uanset alder eller vægt. Når jeg lytter til hvor meget de hader sig selv, eller vil straffe sig selv for at have spist en kage eller chokolade, så bliver jeg vildt trist på deres vegne. For det er så synd, at man har lyst til at være så hård ved sig selv, “bare” fordi man ikke har spist helt perfekt efter XXX kuren. Ingen fortjener at blive dunket så hårdt i hovedet af nogen, og derfor fortæller jeg lystigt andre med den tankegang om det online forløb, jeg netop har gennemgået. Forløbet har været alle pengene værd :-)” – Nanna, 29 år.

“Forløbet har hjulpet mig til at finde ud af, hvor meget nydelse betyder for ens velbefindende, og at det er medvirkende til at øge ens selvværd, der igen giver mindre overspisning. Jeg prioriterer nu nydelse mere og kan klart se en sammenhæng mellem, at når jeg gør ting, som jeg nyder, så tænker jeg ikke på mad. Når jeg “synder”, så giver jeg mig tid til at være koncentreret om det og nyde det. Jeg har kun overspist få gange siden kurset, og de gange jeg har gjort det, har jeg været bevidst om det – det har været planlagt og som en “belønning”, så jeg nød det og havde ikke dårlig samvittighed. Jeg har – selvom det ikke var det overordnede mål – tabt 5 kg under den tid jeg gennemgik kurset.” – Bettina, 46 år.

“Hej Jette. Først vil jeg lige takke mange gange for det fantastiske undervisning, det er bare spot on på så mange områder. Det er bare så godt det her, er så vild med forløbet! Det er som om, at de trælse, tunge og mørke skyer så småt er på vej væk fra mit sind, og jeg ser meget lysere på mit liv og hverdag. Tak. Glæder mig allerede til næste modul. Hav en dejlig aften.” – Smil fra L.

“Modulerne var super gode, og jeg har følt mig så priviligeret af at kunne høste alle Jettes gode erfaringer og indsigter indsamlet gennem mange års op og nedture, ved bare at sidde hjemme i min sofa og lytte til modulerne :) Først og fremmest går jeg ud i verden med en kærlighed, omsorg og dyb accept af den jeg er netop nu, og i de nu’er der kommer. Jeg er udfordret af en higen efter perfektionisme, især når det kommer til min krop, min træning og ikke mindst det, jeg spiser – men forløbet har lært mig betydningen af betingelsesløs kærlighed til mig selv. I forløbet forstod jeg for første gang, at selvværd handler om en dyb følelse af at være værdig til kærlighed, netop som den man er, med alle de fejl man gør, og med ens menneskelige uperfektheder. Jeg er blevet langt mere tilgivende og rummende overfor mig selv. Nogle gange spænder livet ben, og jeg forsøger at se holistisk på min kost, træning og de livsomstændigheder, jeg er en del af. Hvis der er én ting, jeg særligt har taget med mig fra kurset, så er det at lytte til min krop, og den visdom den besidder. Min krop er min bedste guide, og den fortæller mig, når jeg kommer ud af balance i livet. Tusind tak for nogle spændende og udfordrende uger i dit selskab Jette – jeg vil savne din kærlige og omsorgsfulde stemme og guidening i min hverdag” – Sandra, 28 år.

“Jeg vidste godt, at det ikke handlede om slankekure, men forløbet går virkelig i dybden og har alle aspekter med! Jeg har fået en meget dybere forståelse af mig selv og mine handlinger. Det bedste ved forløbet var, at det hele var online, og at jeg selv kunne bestemme, hvornår jeg ville fordybe mig i materialet og opgaverne – og så var det skønt, at jeg kunne høre dem flere gange. Jeg vil helt klart anbefale forløbet til andre, fordi det giver en god selvforståelse, og jeg synes endda, at det kan bruges til andre end bare mennesker, som overspiser. Forløbet henvender sig også til mennesker, som generelt har en negativ tilgang til sig selv, for det er et utrolig menneskeligt koncept, og hvis man følger det, kommer man på uddannelse i sig selv. Endnu engang tak for et fantastisk forløb. Aldrig har jeg prøvet noget, som er gået sådan i dybden… og jeg har prøvet meget ;-)” – Åse, 50 år.

“Jeg er tit skeptisk over for sådan noget online noget, fordi man nemt kan blive snydt, men efter jeg læste det meste af Jettes hjemmeside, blev jeg overbevist om, at forløbet var det rette for mig – og det har kun overrasket mig positivt. Jeg er begyndt stille og roligt at blive mere glad for at være i min egen krop. Jeg synes, at jeg er sexet, hvilket er den mest fantastisk følelse! Mit forhold til mad har sikkert også ændret sig. Jeg er helt klart blevet mere bevidst om, hvordan jeg spiser min mad. Modulopdelingen kunne jeg rigtig godt lide, fordi man så fokuserer på én ting af gangen. Det kan nemlig godt være MEGET uoverskueligt, når man skal til og i gang, fordi man tænker: “Hvor starter man så lige henne i denne proces?”. Jeg vil klart anbefale forløbet til andre, fordi man virkelig får nogle andre perspektiver på sin situation. Mine tankemønstre ift. mad, krop og livet generelt er nok også blevet ændret og perspektiveret på en måde, jeg aldrig havde troet. Tusind tak for et godt forløb! ;) – Amalie, 22 år.

“Jeg var ramt af stress, og de kilo, jeg havde taget på de sidste par år, gik mig på. Jeg havde prøvet flere kure, men jeg kunne ikke holde dem. Jeg kunne mærke, at min krop var i alarmberedskab, og det virkede næsten som om, at den bare ikke ville slippe kiloene. I flere år havde jeg tænkt, at der måtte være en anden måde end skyr og æg. Jeg vidste bare ikke, hvad det andet var. Omkring nytår fandt jeg Jette på nettet, og jeg var med det samme sikker på, at jeg ville følge et forløb. Jeg brugte min dagbog meget undervejs, og der blev hurtigt sat nogle ting på plads. Bl.a begyndte jeg hurtigt at forstå, at min overspisning var et symptom. For mig var det meget de første 4 moduler af forløbet, hvor det gik rent ind – og pludselig en dag opdagede jeg, at jeg overspiste sjældnere. Der hvor det virkelig har flyttet noget i mig, er den dybe erkendelse af, at når jeg overspiser, så er der en grund – og den handler oftest om, at jeg trænger til at give mig selv ro. Har jeg tabt mig? Ja, jeg har faktisk tabt mig lidt. Tallet skriver jeg ikke, men pointen er, at jeg forsat er igang med en proces, og når Jette gentager ordet “tålmodighed”, så er det virkelig sandt. For mig er dette nøglen til at finde ind til kernen, og så ændre vanerne derudfra. Jeg har valgt to gange at tilkøbe en telefon-coaching af Jette, og det har virket rigtig godt og nærværende. For mig har det været godt, at ingen omkring mig har vidst, at jeg har været i et forløb. Ingen spørgsmål og ingen forventninger. Jeg kan varmt anbefale dette forløb, hvis du gerne vil lære dig selv bedre at kende og genfinde roen i dig selv omkring mad.” – Helle, 38 år.

Efter forløbet har jeg ikke længere de store ædeflip, hvor jeg bare skovler en masse ind. Jeg spiser ikke så meget mad mere, og jeg går ikke længere konstant og tænker på mad. Jeg havde håbet på at tabe mig lidt, hvilket ikke er kommet endnu, men jeg har til gengæld fået en meget mindre stresset krop, et mere afslappet forhold til mad (så jeg kan tænke på noget andet i stedet), og jeg er blevet en gladere og stærkere person, og nu kan jeg bedre se igennem fingre med, at alt bare ikke er perfekt hele tiden. Jeg har allerede anbefalet forløbet til en kollega. Hun spurgte, om jeg var på kur, og jeg svarede hende, at jeg havde taget et kursus i at lære at lade være med at gå på kur, og bare nyde det, jeg spiste i stedet, og lære at være glad for mig selv, som jeg er. Jeg vil gerne leve, mens jeg er her, og det har du hjulpet mig med Jette – den oplevelse ønsker jeg også, at andre skal få! Jeg vil bare gerne sige 1000 tak for forløbet. Det har gjort livet lettere for mig, og jeg håber, at jeg får et meget bedre liv fremover end det, jeg har budt mig selv de sidste 35 år”. – Nina.

Efter forløbet er jeg ikke så dømmende overfor mig selv mere, og jeg giver ikke længere min krop skylden for alting eller tænker så negativt om den. Jeg har ikke tabt mig – det vil jeg stadig gerne, men det er faktisk ikke længere det vigtigste. Det kommer, når det kommer. Jeg er mere opmærksom på, at kroppen prøver at fortælle mig, hvad jeg har brug for, og hvad jeg skal give særlig opmærksomhed. Jeg er ikke helt så fokuseret på god/dårlig eller sund/usund mad – jeg vil rigtig gerne spise sundere, men jeg accepterer, at med de udfordringer, der er i mit liv lige pt., så har jeg ikke altid overskuddet til det. Så jeg roser mig selv, for de gode ting jeg gør for mig selv og min krop, og jeg tilgiver mig selv, når jeg ikke kan. Jeg har lært at elske min krop og mig selv mere, og jeg har lært, at jeg er noget værd præcis, som jeg er, uanset hvordan jeg ser ud. Jeg kan absolut anbefale kurset til andre. Jeg har lært rigtig meget om mig selv og mit forhold til mad, og jeg tror, at stort set alle vil kunne have gavn af forløbet, for det handler jo om så meget mere end mad. Jeg synes, at det har været en fornøjelse at høre materialet, og jeg kan godt lide, at Jette er så jordnær og siger tingene, som de er. Jeg tror, at det her forløb er en af de bedste investeringer, jeg har gjort i mig selv :-)” – Tina, 33 år.

Jeg oplever oftere og oftere en frihedsfølelse, som netop også var den, jeg havde håbet på at få, da jeg startede på forløbet. Jeg drømte om at blive fri for konstante tanker om mad, for bekymringer om vægt og for frygten for, om jeg mon ville sulte, når jeg spiste ude hos andre. De tanker fylder meget mindre i dag, og jeg er mindre styret af mad som omdrejningspunkt for alt andet. Jeg har også lært at nyde mad uden dårlig samvittighed, og det har smittet af på andre områder af mit liv. Når jeg gør ting, fordi jeg har behov for dem (fx en gåtur i skoven frem for spinning eller en lur fremfor at læse avisen), så får jeg ikke dårlig samvittighed på samme måde længere, for jeg ved, at jeg skal være ordentlig ved mig selv og være en rigtig god ven for mig selv, og det kan jeg kun være, når jeg lytter til og respekterer dét, min krop kommunikerer. Forløbet har givet mig mere ro i min hverdag, ikke kun ift. mad, men i mange af mine dagligdags-aktiviteter, simpelthen fordi jeg er blevet bedre til at lytte til mig selv, min krop og dens behov. Jeg føler, at der er nogle kampe eller forhandlinger, jeg tidligere tog med mig selv, som jeg har givet delvist slip på, fordi jeg har lært at stoppe op, mærke efter og så reagere ud fra det. På en måde er det mere simpelt, når det eneste hensyn, jeg skal tage, er: ’Hvad ville være aller bedst for Sara lige nu?’. I starten af forløbet undrede det mig, at der ikke var så meget fokus på selve spisningen og maden, men mere fokus på mig selv… men jeg blev overrasket over, hvor meget af ’arbejdet’ der egentlig ikke handlede om mad i sig selv, men om mig, mine behov og hvordan de (ikke) blev imødekommet. Det var noget af en (tårevædet) øjenåbner, men en vigtig erkendelse at gøre sig, før jeg kunne begynde at se på maden i mit liv. Jeg vil helt bestemt anbefale forløbet til andre! Det har jeg allerede gjort faktisk. For mig at se er det her et forløb, som mange ville få glæde af, også selvom de ikke overspiser på samme måde, som jeg har gjort. Forløbet lærer én at være tilstede, passe på sig selv og tage styringen (uden at det bliver for kontrollerende), og ikke mindst at nyde livet og alt hvad det indebærer – og det tror jeg, at mange af os kan have brug for hjælp til engang imellem.” – Sara, 29 år.

 

Hvem er Jette Uhre?


Jette Uhre er Spisepsykologi-coach og Mindful Spisning ekspert. Hun er derudover uddannet Lifecoach, Mindfulness Instruktør og har en bachelorgrad i Ernæring og Sundhed. Hun har også arbejdet en del år inden for helsekostbranchen. Jette har selv tidligere oplevet at have et svært forhold til mad og kæmpede i mange år med overspisning, vægtproblemer, slankekursmentalitet og et negativt kropsbillede. I dag har hun et fuldstændig balanceret og befriende forhold til mad og sin krop, og siden 2013 har hun hjulpet hundredevis af mennesker til at opnå det samme, bl.a. ved at videregive de filosofier og redskaber, som har hjulpet hende selv.

 

 

Spørgsmål og svar

 

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Når du har booket plads på forløbet, har du adgang til alt materialet for altid! Dvs. at du kan blive ved med at logge ind år efter år og genopfriske alt det, du har lært. Skulle jeg mod forventning være nødt til at lukke siden ned, vil du selvfølgelig få besked, så du kan nå at downloade alt materialet til senere brug.

Hvad hvis jeg ikke har råd til at betale det fulde beløb på én gang?

Du kan også sagtens vælge at betale beløbet i 2, 4, 6, 8, 10 eller 12 rater med 30 dages mellemrum. Se dine betalingsmuligheder her. (OBS! Har du særlige behov og ønsker i forhold til en længere betalingsløsning, er du også velkommen til at kontakte mig på kontakt@jetteuhre.dk, så finder vi en løsning).

Hvad hvis jeg fortryder, at jeg har tilmeldt mig?

Hvis du fortryder din investering i forløbet, kan jeg desværre ikke give dig dine penge retur. Så snart du tilmelder dig, kan du jo allerede tage materialet i brug. Hvis du ikke er tilfreds med din investering, efter du har gennemgået hele forløbet, så vil jeg dog med glæde betale dine penge tilbage. For at benytte dig af tilfredshedsgarantien, skal du have gennemgået alle moduler, udfyldt alle worksheets, gennemført alle modul-quizzes, deltaget live på mindst 5 ud af de 8 Q&A opkald og arbejdet med alle de øvelser og redskaber, du får. OBS! Tilfredshedsgarantien gælder kun frem til og med 5 uger efter udgivelsen af sidste modul.

Kan jeg booke individuelle sessioner med dig undervejs?

Ja du kan sagtens booke mig for individuel coaching undervejs. Som deltager på forløbet, kan du i op til 2 uger efter sidste modul bestille en personlig coachingsession med mig for bare 500,- (normalpris 800,-).

Kan jeg forvente at tabe mig vha. forløbet?

Dette forløb handler som udgangspunkt IKKE om vægttab, men det handler mere om at skabe et balanceret, naturligt og intuitiv forhold til mad. For nogle mennesker resulterer det naturligt i et uanstrengt vægttab, men for andre er det ikke tilfældet. Sandheden er, at vægttab er et meget kompleks emne, og der er rigtig mange ting, der spiller ind, når det gælder vores vægt. Vi kan ikke altid selv være herre over, hvad vi vejer, men vi kan lære at være herre over, hvordan vi behandler vores egen krop, og hvordan vi forholder os til mad – og det er netop hovedfokus i dette forløb.

Hvor meget tid skal jeg regne med at bruge på forløbet?

Alle moduler indeholder mellem 3-5 timers undervisning fordelt på forskellige sektioner. Til hver sektion er der nogle tilhørende worksheets. Helt optimalt vil jeg anbefale, at du sætter minimum 2 timer af hver uge. Husk på at forandringer kræver en indsats og prioritering, så jo større indsats du gør, desto mere udbytte får du.

Får man også en kostplan eller kostvejledning?

Nej, du får ikke en specifik kostplan. Som udgangspunkt handler dette forløb nemlig om, at du skal lære at finde tilbage til din naturlige og intuitive måde at spise på, hvor du i høj grad lader din spisning være navigeret af din krops naturlige instinkter og signaler. Det handler om at du skal blive din egen intuitive kostekspert – frem for at skulle læne dig op af ydre og stressende regler, kure, planer og ekspertråd. Jeg er sikker på, at du allerede godt mere eller mindre ved, hvad du “burde” spise, men problemet er måske i større grad, at du ikke formår at efterleve det. Derfor handler dette forløb mere om at tage fat på de underliggende mentale og følelsesmæssige begrænsninger, der forhindrer dig i at have det sunde og balancerede forhold til mad og din krop, som du gerne vil have. Der vil dog stadig være noget undervisning + bonusmateriale i forløbet, hvor du vil få lidt inspiration til nogle sunde og balancerede kostretninger.

Jamen, virker det virkelig?

Her vil jeg selvfølgelig være super ærlig og sige, at det kommer helt an på din egen indsats. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at så snart du har investeret i dette forløb, så kan du være sikker på, at du slipper din overspisning for altid. Det er desværre ikke sådan, det fungerer. Jeg vil gerne understrege, at dette forløb altså ikke er en hurtig og overfladisk quick-fix løsning, men det skal ses som en grundig uddannelse, der altså kræver, at du sætter tid af og lytter koncentreret til undervisningen. Men jeg kan love dig, at hvis du er klar til at gøre en tålmodig indsats, bruge tid på at lytte til modulerne samt lave alle øvelserne, så vil du med garanti få et mere balanceret forhold til mad og din krop!

Er det ikke bare ligesom alt mulig andet, jeg har prøvet?

Jeg er fuldstændig sikker på, at du aldrig har prøvet noget som dette forløb før. Gennem forløbet vil du blive præsenteret for en helt ny, holistisk, grundig, kærlig og befriende måde at se på dine vægt- og spiseproblemer på; en måde som med garanti vil hjælpe dig til at transformere dit forhold til mad og din krop, hvis du altså laver det arbejde, som du vil blive bedt om. 

ER DU KLAR TIL AT TRANSFORMERE DIT FORHOLD TIL MAD FOR ALTID?

lkgæks

OBS! Der er på nuværende tidspunkt lukket for tilmeldinger til forløbet.
Skriv dig på ventelisten herunder, hvis du vil have besked, når et nyt hold åbner:

ldgkæsk